Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tigy99
9.7.15 09:36

@januschka
tam byla daleko vyšší hra

• Citovat
  • Upravit
3311
9.7.15 09:38
@Tigy99 píše:
@januschka
tam byla daleko vyšší hra

přesně a z toho důvodu není přípustné obnovení procesu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
9.7.15 09:46
@Kdoule píše:
Díky, přečetla jsem, bohužel je tam uvedeno „… chybí NAPŘÍKLAD…“
To tedy nevylučuje, že schází i jiné, o malé pánvi tam nepadlo nic. Nezazněl ani žádný výstup hodnotící tuto oblast ani u jedné, z čeho by se dalo dovodit, že orgány byly zkoumány. :think:

28. dubna - Klára Long Slámová oznamuje, že informace, že čeští patologové neměli k dispozici orgány zavražděných Češek, je mylná. Z Egypta dorazila kompletní těla včetně útrob.
 http://tn.nova.cz/…vokatek.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.7.15 09:52
@Kdoule píše:
Prosím vás, nepovedlo se mi nikde k tomu něco najít, nevíte náhodou, zda se někde přímo zmínilo, které orgány v tělech scházely? Jmenovitě mi jde o to mediální podezření, že chybí ženské orgány, snad dokonce u obou. Nevíte prosím, zda se toto zmiňovalo někde?

Já mám pocit, že se zmiňovalo (snad právě toho 7.7.), že chyběly akorát žaludky, ale že zbytek mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
9.7.15 10:01

Holky čtete to? Tu výpověď psycholožky? Třeba to pod tíhou tohoto posudku nevydrží a přizná se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.7.15 10:03
@Xiraxinek píše:
28. dubna - Klára Long Slámová oznamuje, že informace, že čeští patologové neměli k dispozici orgány zavražděných Češek, je mylná. Z Egypta dorazila kompletní těla včetně útrob.

Tenhle odkaz jsem sem dneska dávala taky. Taky jsem to tam viděla. Ale kupříkladu žaludek skutečně chyběl, jestli i něco jiného, zatím neříkali, uvidíme, co bude dál:

Soud - Připouštíte jinou příčinu smrti u Kláry Kramné než zásah el. prioutdem?

Jiný mechanizmus, při nálezech kterté máme, se nám jiný faktor nejeví jako reálný.

Soud - mohly to být jedy?

Toxikologická analýza byla negativní, žádné jedy ani látky které by způsobily tak náhlé srdeční selhání a stav cév a mozku nebyly použity-

Pozn. Kramný naslouchá soudnímu znalci s propisovačkou u úst, podepřenou bradou a jeho postoj i výraz působí dojmem, že sleduje film.

Nevadí mu ani právě probíhající popis vyjímání orgánů, analýzy orgánů, invazivní zásahy do jednotlivých orgánů, mozku, srdce, střev a velice otevřená řeč soudního znalce.

U Moniky a Klárky Kramných jsme konstatovali že balzamace neměla nijaký vliv na naši práci a pitvu, neboť orgány nebyly egyptskou stranou poškozeny.

V podstatě mohu říci, že znaky které popisuje egytoský lékař jsou klasickými znaky pro námi nalezený způspob smrti, ale memohl takový závěr učinit, pokud nebyla dále zde provedena pitva srdce a mozku a plic.

Soud - nemohl chybějící žaludek obětí být zásadní pro případný omyl a jed?

Vzhledem k chybějícímu postupnému vyhasínání životních funkcí tedy agonii, nelze usuzovat v žádném případě na otravu, nebot tam by tomu tak rozhodně nebylo. Rovněž krevní sraženiny by se jevily zcela jinak. Nadto je při toxik. anlýze odebírán střební obsah, kde byly látky nalezeny a rovněž tak při obtížích uváděnýách, by byl obsah střev prázdný, což nebyl.

zdroj:
http://www.popelky.cz/…-772015.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
9.7.15 10:05

@roksy25 tohle mě třeba oslovilo, to jak byl celou dobu na tabletu a pravděpodobně sjížděl diskuze a průběžně upravoval chování podle toho jak psali ostatní :

„Do jaké míry by byl schopen demonstrovat pocity navenek?“ ptá se soudkyně. „Nejsem schopná přesně říct míru, ale člověk neberoucí ohled na zpětnou vazbu není schopen předstírat ty pocity viny,“ odpověděla Khulová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714

Osobně zase přijmu raději fakt, že ho kvůli pochybnostem osvobodí, než fakt, že kvůli společenskému tlaku zavřou možná nevinného, nebo spíš viníka, kterému to nelze nabeton prokázat.
Stejně s tím bude žít až do smrti a nevěřím, že ten cynickej ksicht má i sám před sebou 24h denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
@Apaji píše:
@Kdoule
Hmmm, jasně. A ty jsi někde narazila na zmínku, že by chyběly některé ženské vnitřní orgány? Taky by mě to zajímalo :think: Slyšela jsem to od tebe poprvé.

Jen v bulvárních médiích v době, kdy probíhala česká pitva.
Tehdy unikaly informace, že jedno nebo obě těla přišla bez vnitřních pohlavních orgánů, že není možné hodnotit násilný sexuální čin, pro mě podstatná třeba by i byla možnost těhotenství.
Nyní už jmenovitě k pohlavním orgánům nikde.

Tehdy např. ZDE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.7.15 10:06
@roksy25 píše:
Holky čtete to? Tu výpověď psycholožky? Třeba to pod tíhou tohoto posudku nevydrží a přizná se..

nemyslím, bude svou hru hrát až do konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.7.15 10:08
@Virginia píše:
Osobně zase přijmu raději fakt, že ho kvůli pochybnostem osvobodí, než fakt, že kvůli společenskému tlaku zavřou možná nevinného, nebo spíš viníka, kterému to nelze nabeton prokázat.
Stejně s tím bude žít až do smrti a nevěřím, že ten cynickej ksicht má i sám před sebou 24h denně.

Takto postaveno souhlasím, než pod jakýmkoliv tlakem odsoudit člověka, u kterého je pochybnost, zda je viník, tak raději osvobodit.

Osobně se mi velmi příčí Kramného plány vytřískat na tom vysoké odškodné, protože já tam už tu skulinu, že by skutečně byl nevinný, necítím. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
9.7.15 10:09
@Kdoule píše:
Co máte s tou tetou?

Najdou se zkrátka lidé, kteří Kramnému věří, nemusí to být jeho milenci ani příbuzní… Víra není racionálně uchopitelná vlastnost.

Pro mě ovšem byl tento člověk přistižený při zásadní lži, tudíž věřit někomu, kdo takto s klidným přesvědčením důsledně lže, je pro mě osobně už nereálné. Jsme ale lidé různí.

Tak tak. Když existují tací, co zavrhnou dítě proto, že obvinilo příbuzného ze zneužití, a jsou to matky, otcové, prarodiče…prostě tací, co by primárně měli to své dítě chránit. Neb to dítě si to ve svém útlém věku jistě vymyslelo, tak už se zas tolik nedivím ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.7.15 10:09
@Virginia píše:
Stejně s tím bude žít až do smrti a nevěřím, že ten cynickej ksicht má i sám před sebou 24h denně.

já si zase říkám, že pokud to neudělal a i přesto ho odsoudí, tak si za to bude moct prakticky sám - už kvůli výpovědi, která totálně nekoresponduje s posudky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.7.15 10:10
@Xiraxinek píše:

Nj, ale v úterý při znaleckých výpovědích padalo, že některé orgány skutečně scházely, nebyly zřejmě jmenovány všechny, když formulovali „například“. Proto mě zajímalo, zda někde byla jmenovitě zmínka o ženských orgánech některé, sama jsem k tomu nenašla vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.7.15 10:11

On volal hned do pojistovny? To vubec nevim. To u soudu nezminili, ze? :zed: To je strasny.
Kdyby zabil Moniku, reknu si svine, vrah, sel po penezich atd. Ale ze se takto choval, kdyz zabil vlastne cast sebe - dite, jeho krev, a pak s echova takto. Sileny, zvraceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová