Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
9.7.15 10:11

@Kdoule tak abys dostala presne odpovedi, musela bys kouknout do spisu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
9.7.15 10:12
@Virginia píše:
Osobně zase přijmu raději fakt, že ho kvůli pochybnostem osvobodí, než fakt, že kvůli společenskému tlaku zavřou možná nevinného, nebo spíš viníka, kterému to nelze nabeton prokázat.
Stejně s tím bude žít až do smrti a nevěřím, že ten cynickej ksicht má i sám před sebou 24h denně.

Tak podle toho, co říká ta psycholožka, je on sám nejspíš přesvědčený, že si to zasloužili a na vině je jeho žena :nevim:

@januschka píše:
nemyslím, bude svou hru hrát až do konce…

No to si taky myslím, jen sem tak přemýšlela, když v tom přepisu byla vsuvka, že Kramný nechápavě kouká z psycholožky na soudkyni, víš třeba to nečekal a možná, že to nezvládne a bouchne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.7.15 10:12
@Kdoule píše:
Nj, ale v úterý při znaleckých výpovědích padalo, že některé orgány skutečně scházely, nebyly zřejmě jmenovány všechny, když formulovali „například“. Proto mě zajímalo, zda někde byla jmenovitě zmínka o ženských orgánech některé, sama jsem k tomu nenašla vůbec nic.

třeba to ještě přijde na řadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.7.15 10:13
@Virginia píše:
Osobně zase přijmu raději fakt, že ho kvůli pochybnostem osvobodí, než fakt, že kvůli společenskému tlaku zavřou možná nevinného, nebo spíš viníka, kterému to nelze nabeton prokázat.
Stejně s tím bude žít až do smrti a nevěřím, že ten cynickej ksicht má i sám před sebou 24h denně.

ale on nema pocity viny. Pochybuju, ze by to s nim neco udelalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.7.15 10:14
@roksy25 píše:
No to si taky myslím, jen sem tak přemýšlela, když v tom přepisu byla vsuvka, že Kramný nechápavě kouká z psycholožky na soudkyni, víš třeba to nečekal a možná, že to nezvládne a bouchne..

Taky jsem si rikala. Ale on si ten spis cetl. Tedy mel k nemu pristup a moznost si ho cely precist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.7.15 10:15
@januschka píše:
třeba to ještě přijde na řadu…

Ano, možná ano, už jsem psala, že na zítřek ochotně vyčkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
9.7.15 10:16
@Weru píše:
Taky jsem si rikala. Ale on si ten spis cetl. Tedy mel k nemu pristup a moznost si ho cely precist.

Aha, tak to jsem nevěděla, ale i tak, třeba to nevydrží, nebo nečekal, když si to četl, že nahlas vyřčené to tolik vyzní v jeho neprospěch :nevim: I když těžko říct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.7.15 10:20
@roksy25 píše:
Aha, tak to jsem nevěděla, ale i tak, třeba to nevydrží, nebo nečekal, když si to četl, že nahlas vyřčené to tolik vyzní v jeho neprospěch :nevim: I když těžko říct..

Nooo, bud si ho cetla nerozumel nekterym posudkum, tak to nedocetl. nebo to jen prolitl a necetl bedlive. :nevim: Jinak nechapu nektera jeho prekvapeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
9.7.15 10:24
@Kdoule píše:
Jen v bulvárních médiích v době, kdy probíhala česká pitva.
Tehdy unikaly informace, že jedno nebo obě těla přišla bez vnitřních pohlavních orgánů, že není možné hodnotit násilný sexuální čin, pro mě podstatná třeba by i byla možnost těhotenství.
Nyní už jmenovitě k pohlavním orgánům nikde.Tehdy např. ZDE

Aha, děkuji. Na druhé straně se vyvrátilo, že těla přišla „prázdná“ (až na srdce a mozek) napuštěna formaldehydem. Možná, že i o těch pohlavních orgánech to byl jen novinářský žvást. Ale samozřejmě, možná také ne. Je to zapeklité i tím jak bulvár házel do éteru všechno možné i nemožné a teď se to konfrontuje se znalci a pravdou, přičemž lidé si pamatují, že něco četli a rádi by věděli, zda to tak skutečně bylo či nikoliv. Vyloučit se to samozřejmě nedá, to bychom museli mít možnost nahlédnout do zprávy z patologie. Bůh ví, ale třeba to pro soud není důležité a řeší „jenom“ vraždu, nikoliv znásilnění či pohlavní zneužití (stejně se tu tresty nesčítají). Ale tento detail mě zaujal stejně jako tebe, uvidíme jestli se z toho ještě něco nevyvrbí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.7.15 10:25
@Virginia píše:

U normálního člověka bych měla podobný názor, ale tady si nejsem jistá… Pokud se pustí člověk s takto pokřiveným charakterem, kde máme jistotu, že pokud to skutečně udělal, že to za čas neudělá znova a mnohem lépe připraven? Studijního materiálu má víc než dost. I tady na emiminu :nevim:
Viz jeho psychologický posudek:

Co se případného motivu týče jedná se o afektivní jednání kdy závislý člověk vnímá konec vztahu jako konec vlastního života. A pocit viny tady bývá velice krátkodobý, protože psychologicky se takový člověk vlastně stará o záchranu vlastního života, což je reakce nepřiměřená, ale pro závislého jedince vcelku běžná.

K otázce soudu ohledně případné resocializace, znalkyně uvádí že u této poruchy osobnosti trest nápravu nepodpoří. Nední schopen sebereflexe, tudíž nápravný účinek trestu je malý. Jde o osobnost narcistickou s projekcí a zkersleným náhledem na sebe a své jednání, tedy se nedomnívám, že tady je trest efektem, protože chybí motivace k nápravě, pokud si člověk vlastní vinu nepřipouští,

Náprava není pravděpodobná, ale není ani vyloučena.

Hlavní by bylo přijetí viny. Spíše si myslím, že je zde nebezpečí manifestace spíš, než přijetí faktu, že ejdnání bylo špatné a měl jednat jinak. Pakliže by se tak nestalo, je prakticky možné a nevylučitelné, že by při podobných podmínkách v budoucnu (pokud čin spáchal) jednal stejně či obdobně.

Edit: zapomněla jsem zdroj:
http://www.popelky.cz/…-972015.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.7.15 10:35

Tu Rejzkovou kazdej hned rozseka :D. Ta Kramnymu moc nepomaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.7.15 10:35
@Weru píše:
Tu Rejzkovou kazdej hned rozseka :D. Ta Kramnymu moc nepomaha

jj :mrgreen: co obhajoba, to perla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.7.15 10:37
@januschka píše:
jj :mrgreen: co obhajoba, to perla :mrgreen:

Strasny :mrgreen:.Porad cekam na to ESO v rukavu. Asi to bude v ten patek a stejne si myslim, ze je USZ rozsekaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.7.15 10:41

Tak ale musíme přiznat, že má hodně blbě rozdané karty.
Hájit za těchto podmínek nevinu je veliké sousto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.7.15 10:41
@Weru píše:
Strasny :mrgreen:.Porad cekam na to ESO v rukavu. Asi to bude v ten patek a stejne si myslim, ze je USZ rozsekaji :mrgreen:

a když si vezmeš, kolik si za „tohle“ nechá platit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová