Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
9.7.15 08:44
@Gába27 píše: :mrgreen: :lol: Myslím, že nejsem jeho typ. Mám kupu dětí. :lol: A taky manžela.

Takže teta?

Čte se výpověď tety Petra Kramného z matčiny strany.

Z výpovědi vyplívá, že do doby odjezdu se moc s rodinou neváídala, po události mu psala podpůrné SMS a Kramný odpovídal ve stylu že neví, co se stalo a proč se to stalo, jak je možné, že on přežil a ony tam zůstaly a podobně.

SMS začaly probíhat od 12.8.2013 a SMS ve znění proč ony a ne Petr Kramný je z data 29.8

Dále psal, že je nemocný, nachlazený a teta mu v SMS psala, jaké si má dávat obklady.

Dále svědkyně uvádí že ji Kramný po návratu ujišťoval, že nic neudělal. Jako jediná rovněž uvádí, že Petr chodil stále v černých brýlích a stále plakal.

Svědkyně neumí přesně specifikovat, proč Petrovi tolik věří, tvrdí, že to je intuitivní vjem a domnívá se, že kdyby tu osudnou noc usnul, že by také zemřel.

Líčí Petra Kramného jako dobromyslnného hodného manžela, skromného člověka, který žil pro svou rodinu a pomáhal všem a celé rodině.

Svědkyně nemohla říct, zdali měli potíže, protože nikdy o žádných nevěděla, že Petr byl spořivý a že jejich vztah byl šťastný. Neví, že by Monika chtěla od neho odejít, protože se s nimi o tom nebavila.

Následně nabízel tetě některé věci, kterých se zbavoval.

Svědkyně opětovně uvádí, že synovci věří a že smrt jeho rodiny byla nešťastná náhoda. Nevěří ani v „drogy ve skřínce“.

Pozn. Prostě milující teta a čistá dobrá duše, která byť se s mladými manžely před tím vlastně téměř nevídala, skálopevně věří všemu, čemu je slušné věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
9.7.15 08:48

Svědkyně opětovně uvádí, že synovci věří a že smrt jeho rodiny byla nešťastná náhoda. Nevěří ani v „drogy ve skřínce“.

Pozn. Prostě milující teta a čistá dobrá duše, která byť se s mladými manžely před tím vlastně téměř nevídala, skálopevně věří všemu, čemu je slušné věřit.

JJ, taková Babička jak Boženy Němcové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.7.15 08:56
@Gába27 píše:
Samozřejmě, že právo na obhájce má každý. Proto taky existuje ex offo, což si nemyslím, že byl případ, který zmiňuju. I ta neustálá potřeba p. Slámové vyjadřovat se k tomuto případu (obzvlášť na svém FB) mi přijde zvláštní. Myslela jsem, že je větší profesionálka.

Ale ona nehrala na nevinu/vinu, K. se priznal. Ona se snazila o nizsi trest a to je rozdil. Rejzkova projazuje nevinu vraha, Slamova trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.7.15 08:57

Co máte s tou tetou?

Najdou se zkrátka lidé, kteří Kramnému věří, nemusí to být jeho milenci ani příbuzní… Víra není racionálně uchopitelná vlastnost.

Pro mě ovšem byl tento člověk přistižený při zásadní lži, tudíž věřit někomu, kdo takto s klidným přesvědčením důsledně lže, je pro mě osobně už nereálné. Jsme ale lidé různí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
9.7.15 08:57
@Amys píše:
Takže teta?

Čte se výpověď tety Petra Kramného z matčiny strany.

Z výpovědi vyplívá, že do doby odjezdu se moc s rodinou neváídala, po události mu psala podpůrné SMS a Kramný odpovídal ve stylu že neví, co se stalo a proč se to stalo, jak je možné, že on přežil a ony tam zůstaly a podobně.

SMS začaly probíhat od 12.8.2013 a SMS ve znění proč ony a ne Petr Kramný je z data 29.8

Dále psal, že je nemocný, nachlazený a teta mu v SMS psala, jaké si má dávat obklady.

Dále svědkyně uvádí že ji Kramný po návratu ujišťoval, že nic neudělal. Jako jediná rovněž uvádí, že Petr chodil stále v černých brýlích a stále plakal.

Svědkyně neumí přesně specifikovat, proč Petrovi tolik věří, tvrdí, že to je intuitivní vjem a domnívá se, že kdyby tu osudnou noc usnul, že by také zemřel.

Líčí Petra Kramného jako dobromyslnného hodného manžela, skromného člověka, který žil pro svou rodinu a pomáhal všem a celé rodině.

Svědkyně nemohla říct, zdali měli potíže, protože nikdy o žádných nevěděla, že Petr byl spořivý a že jejich vztah byl šťastný. Neví, že by Monika chtěla od neho odejít, protože se s nimi o tom nebavila.

Následně nabízel tetě některé věci, kterých se zbavoval.

Pozn. Prostě milující teta a čistá dobrá duše, která byť se s mladými manžely před tím vlastně téměř nevídala, skálopevně věří všemu, čemu je slušné věřit.

Odkud to mas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.7.15 09:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
@Gába27 píše: :mrgreen: :lol: Myslím, že nejsem jeho typ. Mám kupu dětí. :lol: A taky manžela.

Platonicka laska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
9.7.15 09:02
@matkabagristy píše:
Jo, napsala jsem to špatně. Chtěla jsem napsat, že u složitějších případů si obviněný raději najde „svého“ advokáta

Kramnemu byl puvodne ex offo pridelen Richter, pokud se nepletu- ten to pak odmitnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.7.15 09:04

Prosím vás, nepovedlo se mi nikde k tomu něco najít, nevíte náhodou, zda se někde přímo zmínilo, které orgány v tělech scházely? Jmenovitě mi jde o to mediální podezření, že chybí ženské orgány, snad dokonce u obou. Nevíte prosím, zda se toto zmiňovalo někde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
9.7.15 09:05
@Weru píše:
Platonicka laska?

:D A chlapi, kteří taky nevěří, že to udělal, jsou taky platonická láska nebo teta, strýc či něco podobného? Všichni prostě o jeho vině ještě přesvědčeni nejsou, to je celé, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
9.7.15 09:05

Tak vysledky zkoumani psycholozky je zajimave :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
9.7.15 09:07

@Kdoule tak to nevim, ale zaujalo me to- co by s nima proboha v tom Egypte delali???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
9.7.15 09:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
9.7.15 09:11
@Kdoule píše:
Prosím vás, nepovedlo se mi nikde k tomu něco najít, nevíte náhodou, zda se někde přímo zmínilo, které orgány v tělech scházely? Jmenovitě mi jde o to mediální podezření, že chybí ženské orgány, snad dokonce u obou. Nevíte prosím, zda se toto zmiňovalo někde?

Vim jen o zakudku :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová