Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Weru píše:
Tak se ted dovidam, ze lhani Kramneho je z pravniho hlediska v poradku, pry ma na to pravo. Psala Klara
to jako není křivá výpověď? Já těmhle věcem moc nerozumím.
@Weru píše:
Ja ti ho neberu, me to zajima, co si mysli lidi, co si mysli, ze je nevinen.
A muzu se jeste zeptat? Pokud ho odsoudi a pujde do vezeni za dvojnasobnou vrazdu, bude sporad verit v jeho nevinu?
Kauzu sleduji, zatím žádný z důkazů mě nepřesvědčil o jeho vině. Možná se tak stane
pokud ne a odsoudí ho, pak ano, budu věřit v jeho nevinu.
@Paradise
takže myslíš jako, že si Monika přidělala ty dráty jeden na krk a druhej na zadek sama jo?
![]()
@Amalthea píše:
to jako není křivá výpověď? Já těmhle věcem moc nerozumím.
Ja taky ne, ale koukej co psala. Ale asi tam budou nejaky skulinky, ja fakt nevim.
Monika Přibíková Není sama jeho křivá výpověď od které on sám dnes upustil protiprávní?
To se mi líbí · Odpovědět · před 10 h
Skrýt odpovědi (12)
Klára Long Slámováobviněný přece může lhát, to je jeho právo
@Paradise píše:
Kauzu sleduji, zatím žádný z důkazů mě nepřesvědčil o jeho vině. Možná se tak stanepokud ne a odsoudí ho, pak ano, budu věřit v jeho nevinu.
Dobre.
@Tigy99 píše:
@Paradise
takže myslíš jako, že si Monika přidělala ty dráty jeden na krk a druhej na zadek sama jo?![]()
a to jsem psala kde? ![]()
@Paradise
někdo to přesně takhle udělat musel, takže kdo, když né on, Klárka??
![]()
@Tigy99 nebo kdokoliv kdo měl přístup do hotelu už jsem to tu psala.
@Kdoule píše:Čekám, kdy přijde na řadu nějaké porovnání časových linií - jedna podle zjištění patologů s časem úmrtí a druhá podle výpovědi Kramného.
A jak tobě se jeví fakt, že jeho popis situace je v přímém rozporu s objektivními závěry pitvy? Chápu tu těžkou představitelnost vraždy elektřinou, ono je to celkem vzácné a myslím, že každá vražda elektřinou by mně osobně připadala těžko představitelná. Na druhou stranu, pokud věříš v jeho nevinu, vidíš nějaký tobě pravděpodobnější scénář toho, kdo je tou elektřinou zabil, jak to udělal s Kramným stále v pokoji, jaký důvod by k takto složitému způsobu vraždy měl? Proč na to Kramný cca 10 hodin nepřišel?Já jsem možnost jeho neviny asi definitivně vypustila tím údajem, že smrt nastala dříve o takto mnoho oproti jeho verzi. Neumím si vůbec představit, jak by si někdo tolik hodin nevšiml, že jeho nejbližší nežijí, když s nimi celý den sdílí malý prostor.
Víte jak to říkal Sir Arthur Conan Doyle, kdyz vyloučíte vsechny ostatní možnosti, zůstane jen holá pravda jakkoli nepravděpodobná nebo nemyslitelna.
Příspěvek upraven 09.07.15 v 00:27
@Loki01 píše:
Víte jak říká Sir Arthur Conan Doyle, kdyz vyloučíte vsechny ostatní možnosti, zůstane jen holá pravda jakkoli nepravděpodobná nebo nemyslitelna.
Pravdive ![]()
@Kdoule takze, rikal v rozhovoru, ze je Klarku ozivoval, manzelce dychani z ust do ust a masaz srdce.
@Tigy99 píše:
@Paradise
a on se na to díval z podpostele??
promiň, ale přečti si nejdřív, co jsem už psala, abych to vše nemusela znova opakovat ![]()
Už v tom začínal mít díry.
Driv se pry díval na televizi, ted uz byla vypla třeba.
Uz ma taky bordel v tom jak tam ležely, jednou kazda na jine posteli (kde byl jako on?), pak dohromady ![]()
Docela me šokovala ta výpověď toho doktora co tam letěl, ze se ho ani jednou nezeptal na co teda zemřely. Kazdy člověk by se v teto situaci určitě snažil dopátrat co mu zabilo rodinu, kazdy asi jinak, někdo intenzivněji a jiný klidneji, ale nikdo by to nenechal byt.
Ty kufry by se třeba daly omluvit šokem, ale tohle ne.