Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3311
9.7.15 09:12
@Zuziky píše:
Tak vysledky zkoumani psycholozky je zajimave :think:

ještě bude vypovídat sexuoložka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.7.15 09:13

@Kdoule nevim, netroufnu si jako laik tvrdit, ze by po resuscitaci nebyly na tele drobne zeny zadne znamky ( modriny a jine ).
Ja si osobne myslim, ze ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.7.15 09:13
@misi11 píše:
Vim jen o zakudku :think: :think:

Taky jen o zaludku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.7.15 09:14
@misi11 píše:
Vim jen o zakudku :think: :think:

Já jsem zachytila ve svědeckých výpovědích, že Kramný od sestry věděl, že tělo Klárky přišlo bez jednoho oka a taky jsem nepostřehla, že by to u soudu zaznělo. Tohle se tedy zřejmě neprobíralo - škoda. Zajímalo by mě, zda měli možnost vyšetřit tyto orgány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
9.7.15 09:15
@Kdoule píše:
Prosím vás, nepovedlo se mi nikde k tomu něco najít, nevíte náhodou, zda se někde přímo zmínilo, které orgány v tělech scházely? Jmenovitě mi jde o to mediální podezření, že chybí ženské orgány, snad dokonce u obou. Nevíte prosím, zda se toto zmiňovalo někde?

Chyběl žlučník, část jater a asi žaludek.
Edit: píši to v tomto článku:
 http://ostrava.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

A žaludek chyběl tedy také, ne asi.

Příspěvek upraven 09.07.15 v 09:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.7.15 09:17
@Kdoule píše:
Já jsem zachytila ve svědeckých výpovědích, že Kramný od sestry věděl, že tělo Klárky přišlo bez jednoho oka a taky jsem nepostřehla, že by to u soudu zaznělo. Tohle se tedy zřejmě neprobíralo - škoda. Zajímalo by mě, zda měli možnost vyšetřit tyto orgány.

a já si myslím, že zrovna na tomhle se bude točit jeho obhajoba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.7.15 09:18
@Weru píše:
@Kdoule nevim, netroufnu si jako laik tvrdit, ze by po resuscitaci nebyly na tele drobne zeny zadne znamky ( modriny a jine ).
Ja si osobne myslim, ze ano.

Pokud by to nebyl jen pokus o resuscitaci, pokud by byla prováděna tak, jak se provádět má, tak možná ano, není to tak vždy, ale z popisu průběhu se mi tedy nezdá příliš, že by tohle bylo vztažitelné na to, že lhal. O průjmu, zvracení a rozhovorech v době, kdy obě byly dle pitvy mrtvé, to ale platí v plném rozsahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.7.15 09:20
@januschka píše:
a já si myslím, že zrovna na tomhle se bude točit jeho obhajoba…

Pokud bude, tak se pravděpodobně něco vynoří v oponujícím posudku. Zítra tedy uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.7.15 09:21

Nevíte někdo, jak probíhá psychologický a psychiatrický rozbor osobnosti, tak jak je prezentován dnes u soudu? Z čeho oni usuzují, že je takový a makový? Z rozhovorů, které poskytl na televizi? Z detektoru lži? Nebo musel projít nějakým speciálním vyšetřením? Toto fakt nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
9.7.15 09:24
@Gába27 píše: :D A chlapi, kteří taky nevěří, že to udělal, jsou taky platonická láska nebo teta, strýc či něco podobného? Všichni prostě o jeho vině ještě přesvědčeni nejsou, to je celé, no.

Tak třeba to udělal Chuck Norris, číhal na chodbě hotelu za palmou a když Kramný na tři minuty vyšel z pokoje přeběhl ven, vyšplhal se po hromosvodu oknem do pokoje, kde obě spaly náhodou / s čímž ale Chuck samozřejmě počítal / a udělal to. 8o :D

A Kramný po té co to zjistil, místo aby obrátil půl hotelu vzhůru nohama a dělal všechno pro jejich záchranu - tak se s nima radši okamžitě zavřel do pokoje a na místo jejich záchrany vymýšlel půl dne bajku o otravě :zed: :)

Prostě to logicky mohl udělat jen on / né Chuck /, jak někdo může reálně věřit v jeho nevinu? Po všech výpovědích znalců? Otázka je jak a ne kdo. :idea:

Jiná věc ale je, že 100% prokázat důkazama to asi nepůjde, ale jak už jsem psal to u Kajínka taky nešlo a přece sedí na doživotí a to i přesto, že tam byly ty pochybnosti větší.

• Citovat
  • Upravit
15730
9.7.15 09:24
@Apaji píše:
Chyběl žlučník, část jater a asi žaludek.
Edit: píši to v tomto článku:
 http://ostrava.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

A žaludek chyběl tedy také, ne asi.

Příspěvek upraven 09.07.15 v 09:18

Díky, přečetla jsem, bohužel je tam uvedeno „… chybí NAPŘÍKLAD…“
To tedy nevylučuje, že schází i jiné, o malé pánvi tam nepadlo nic. Nezazněl ani žádný výstup hodnotící tuto oblast ani u jedné, z čeho by se dalo dovodit, že orgány byly zkoumány. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
9.7.15 09:27
@JaneDoe píše:
já mám stejný ale už ho nikde nepíšu, vždycky se na mě slétnou jak vosy na med, přitom nemám potřebu vysvětlovat proč a kvůli kterým argumentům mu věřím.. prostě věřím v jeho nevinu, nic mě ještě nepřesvědčilo tak abych ho odsoudila… :kytka:

Podívej, ja jsem se k tomu moc nevyjadřovala predtim, ale ted si myslim, ze je vinný.
Proste vsechny ostatní možnosti jsou vyloučené. Pro me. Zajímalo by me jak to vysvetlujes a to upřímně. Bez žádného slitani vos.
Proc pochybujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.7.15 09:28

Znalkyně dál rozvíjí téma Kramný a lži:
Obžalovaný má nadprůměrné hodnoty skóre lži. Ta má podobu jakési naivity, vyjadřuje tentence předstírat, že je lepší než ostatní, prezentuje se v lepším světle. Není to lež jako taková, ale motivovaná. Je ochotný zkreslovat vlastní obraz. Má tendence svádět věci na toho druhého. Když to udělá ten druhý, tak řekne proč já. Nenápadně podsouvá informace, které mají vyznít tak, že ta osoba je zlá," popsala znalkyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
9.7.15 09:28

@Kdoule
Hmmm, jasně. A ty jsi někde narazila na zmínku, že by chyběly některé ženské vnitřní orgány? Taky by mě to zajímalo :think: Slyšela jsem to od tebe poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.7.15 09:29
@Tigy99 píše:
Tak třeba to udělal Chuck Norris, číhal na chodbě hotelu za palmou a když Kramný na tři minuty vyšel z pokoje přeběhl ven, vyšplhal se po hromosvodu oknem do pokoje, kde obě spaly náhodou / s čímž ale Chuck samozřejmě počítal / a udělal to. 8o :D

A Kramný po té co to zjistil, místo aby obrátil půl hotelu vzhůru nohama a dělal všechno pro jejich záchranu - tak se s nima radši okamžitě zavřel do pokoje a na místo jejich záchrany vymýšlel půl dne bajku o otravě :zed: :)

Prostě to logicky mohl udělat jen on / né Chuck /, jak někdo může reálně věřit v jeho nevinu? Po všech výpovědích znalců? Otázka je jak a ne kdo. :idea:

Jiná věc ale je, že 100% prokázat důkazama to asi nepůjde, ale jak už jsem psal to u Kajínka taky nešlo a přece sedí na doživotí a to i přesto, že tam byly ty pochybnosti větší.

u Kajínka jsem přesvědčená, že to neudělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová