Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
9.7.15 11:26

@L92 @januschka ten sexuolog prijde dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.7.15 11:26
@L92 píše:
@Weru
Stejně, pokud se nepřizná, pořád je tam prostor pro konspirační teorie. :think:

No, to je u vsech vrahu, on se malokdo prizna :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.7.15 11:28
@Weru píše:
@L92 @januschka ten sexuolog prijde dnes?

netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
9.7.15 11:28

@Weru
Podle mě ho předvolají na odročenej termín.

@Weru píše:
No, to je u vsech vrahu, on se malokdo prizna :?

Pořád bude prostor pro to tvrdit: za vším stojí CIA :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46867
9.7.15 11:33
@L92 píše:
@Weru
Podle mě ho předvolají na odročenej termín.Pořád bude prostor pro to tvrdit: za vším stojí CIA :mrgreen:
:mrgreen: CIA :lol: Mafie :mrgreen:

Aha, ja myslela, ze prijde dnes :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
9.7.15 11:33
@Weru píše:
ja myslela, z enedojde z toho duvodu a ono je to naopak. :mrgreen:
Me to tez zajima. Ty praktiky s blonckou me nejak neoslnily:, tak jsme zvedava.

Jsem si říkala, že je v podstatě v sexu normální, podlé té výpovědi a bulvár z toho dělá bůhví co. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.7.15 11:37

Ohledne Rejzkove :

Klára Long Slámová Obávám se, že ona si to není vůbec schopna uvědomit. Vždyť již na počátku, když jsem uváděla já, co je ve spise a co říkají znalci, ona tvrdila, že je to lež - prostě nepochopitelný, co z ní vychází. Já tomu vůbec nerozumím. Ten Kramný se tam hájí úplně sám! Kdybych nevěděla, co udělal, tak by mi ho bylo líto.
To se mi líbí · 2 · Před 5 minutami

:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
9.7.15 11:37
@Weru píše:
No spis jestli ho nevzrusovaly mrtvoly 8o, jezis to by bylo uz asi moc, ne :think:

A víš, že mě to napadlo, zda nedošlo k něčemu post mortem :oops: Ale já jsem od nátury morbidní člověk :andel: Takže si říkám, že je to jen chyba na mém přijímači a tuhle myšlenku jsem odfiltrovala jako že zase můj mešuge mozek vytváří morbidní scénáře. Ale na sexuologický profil Kramného taky čekám s netrpělivostí, už dlouho - no jo, zvědavá ženská :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.7.15 11:38
@Virginia píše:
Jsem si říkala, že je v podstatě v sexu normální, podlé té výpovědi a bulvár z toho dělá bůhví co. :jazyk:

No, asi tak nejak :mrgreen:.

Ale tam bude mozna neco vic :think: :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.7.15 11:39
@Weru píše:
Ohledne Rejzkove :

Klára Long Slámová Obávám se, že ona si to není vůbec schopna uvědomit. Vždyť již na počátku, když jsem uváděla já, co je ve spise a co říkají znalci, ona tvrdila, že je to lež - prostě nepochopitelný, co z ní vychází. Já tomu vůbec nerozumím. Ten Kramný se tam hájí úplně sám! Kdybych nevěděla, co udělal, tak by mi ho bylo líto.
To se mi líbí · 2 · Před 5 minutami

:mrgreen: :mrgreen:

hájí se sám a za těžký prachy :roll: tohle přivede jeho rodiče úplně na mizinu. A Rejžková může svoji praxi úplně zabalit - žádný normální člověk by se jí nenechal zastupovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.7.15 11:40
@Apaji píše:
A víš, že mě to napadlo, zda nedošlo k něčemu post mortem :oops: Ale já jsem od nátury morbidní člověk :andel: Takže si říkám, že je to jen chyba na mém přijímači a tuhle myšlenku jsem odfiltrovala jako že zase můj mešuge mozek vytváří morbidní scénáře. Ale na sexuologický profil Kramného taky čekám s netrpělivostí, už dlouho - no jo, zvědavá ženská :oops: :mrgreen:

mě to taky napadlo už, když říkal, že Monika neměla kalhotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.7.15 11:41
@Apaji píše:
A víš, že mě to napadlo, zda nedošlo k něčemu post mortem :oops: Ale já jsem od nátury morbidní člověk :andel: Takže si říkám, že je to jen chyba na mém přijímači a tuhle myšlenku jsem odfiltrovala jako že zase můj mešuge mozek vytváří morbidní scénáře. Ale na sexuologický profil Kramného taky čekám s netrpělivostí, už dlouho - no jo, zvědavá ženská :oops: :mrgreen:

Me to taky napadlo :oops:. Napadlo me to skrz ty sundane kalhotky, ktery zminil Kramny.
Jsem tez morbidni, rikali mi uz od malicka " Cerna kronika " :oops:.
Jsem na ten posudek hodne zvedava. Ale pokud by Moniku zneuzil po smrti, tak by to asi zminil patolog, ze? :think:
Mozna jestli ho ta pozice silnejsiho a mrtvol, zadostiucineni vzrusovala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.7.15 11:41
@januschka píše:
hájí se sám a za těžký prachy :roll: tohle přivede jeho rodiče úplně na mizinu. A Rejžková může svoji praxi úplně zabalit - žádný normální člověk by se jí nenechal zastupovat…

Dobre jim tak :oops: ( matce ).
Presne tak, ta to muze zabalit. Nejspis se chtela zviditelnit, ale spis je k smichu vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
9.7.15 11:43
@Apaji píše:

a navíc to podivné přeřeknutí :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.7.15 11:44

„Obhájkyně Rejžková se ptá, zda jsou součástí sebraných fotografií také snímky mrtvé Moniky a Klárky, které měl podle výpovědi Šárky M. vyfotit sám Kramný. "Příloha tam je,“ reaguje soudkyně. Obhájkyně se s ní dohaduje, zda tam fotka je, nebo není. Soudkyně říká, že je nemá vytištěné, příloha je na CD a odmítá je hledat."

Tak ovšem toto se mi moc nezdá. Proč se tázaná fotka nedohledala? Když se po tom táže obhájce činu s hrozbou výjimečného trestu, tak by to snad mohlo být zodpovězeno jednoznačně. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová