Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@L92 píše:
@Weru
Stejně, pokud se nepřizná, pořád je tam prostor pro konspirační teorie.
No, to je u vsech vrahu, on se malokdo prizna ![]()
@Weru píše:
@L92 @januschka ten sexuolog prijde dnes?
netuším
@L92 píše:
@Weru
Podle mě ho předvolají na odročenej termín.Pořád bude prostor pro to tvrdit: za vším stojí CIA
Aha, ja myslela, ze prijde dnes ![]()
@Weru píše:
ja myslela, z enedojde z toho duvodu a ono je to naopak.
Me to tez zajima. Ty praktiky s blonckou me nejak neoslnily:, tak jsme zvedava.
Jsem si říkala, že je v podstatě v sexu normální, podlé té výpovědi a bulvár z toho dělá bůhví co. ![]()
Ohledne Rejzkove :
Klára Long Slámová Obávám se, že ona si to není vůbec schopna uvědomit. Vždyť již na počátku, když jsem uváděla já, co je ve spise a co říkají znalci, ona tvrdila, že je to lež - prostě nepochopitelný, co z ní vychází. Já tomu vůbec nerozumím. Ten Kramný se tam hájí úplně sám! Kdybych nevěděla, co udělal, tak by mi ho bylo líto.
To se mi líbí · 2 · Před 5 minutami
@Weru píše:
No spis jestli ho nevzrusovaly mrtvoly, jezis to by bylo uz asi moc, ne
A víš, že mě to napadlo, zda nedošlo k něčemu post mortem
Ale já jsem od nátury morbidní člověk
Takže si říkám, že je to jen chyba na mém přijímači a tuhle myšlenku jsem odfiltrovala jako že zase můj mešuge mozek vytváří morbidní scénáře. Ale na sexuologický profil Kramného taky čekám s netrpělivostí, už dlouho - no jo, zvědavá ženská
![]()
@Virginia píše:
Jsem si říkala, že je v podstatě v sexu normální, podlé té výpovědi a bulvár z toho dělá bůhví co.
No, asi tak nejak
.
Ale tam bude mozna neco vic
.
@Weru píše:
Ohledne Rejzkove :Klára Long Slámová Obávám se, že ona si to není vůbec schopna uvědomit. Vždyť již na počátku, když jsem uváděla já, co je ve spise a co říkají znalci, ona tvrdila, že je to lež - prostě nepochopitelný, co z ní vychází. Já tomu vůbec nerozumím. Ten Kramný se tam hájí úplně sám! Kdybych nevěděla, co udělal, tak by mi ho bylo líto.
To se mi líbí · 2 · Před 5 minutami![]()
hájí se sám a za těžký prachy
tohle přivede jeho rodiče úplně na mizinu. A Rejžková může svoji praxi úplně zabalit - žádný normální člověk by se jí nenechal zastupovat…
@Apaji píše:
A víš, že mě to napadlo, zda nedošlo k něčemu post mortemAle já jsem od nátury morbidní člověk
Takže si říkám, že je to jen chyba na mém přijímači a tuhle myšlenku jsem odfiltrovala jako že zase můj mešuge mozek vytváří morbidní scénáře. Ale na sexuologický profil Kramného taky čekám s netrpělivostí, už dlouho - no jo, zvědavá ženská
![]()
mě to taky napadlo už, když říkal, že Monika neměla kalhotky…
@Apaji píše:
A víš, že mě to napadlo, zda nedošlo k něčemu post mortemAle já jsem od nátury morbidní člověk
![]()
Me to taky napadlo
. Napadlo me to skrz ty sundane kalhotky, ktery zminil Kramny.
Jsem tez morbidni, rikali mi uz od malicka " Cerna kronika "
.
Jsem na ten posudek hodne zvedava. Ale pokud by Moniku zneuzil po smrti, tak by to asi zminil patolog, ze? ![]()
Mozna jestli ho ta pozice silnejsiho a mrtvol, zadostiucineni vzrusovala??
@januschka píše:
hájí se sám a za těžký prachytohle přivede jeho rodiče úplně na mizinu. A Rejžková může svoji praxi úplně zabalit - žádný normální člověk by se jí nenechal zastupovat…
Dobre jim tak
( matce ).
Presne tak, ta to muze zabalit. Nejspis se chtela zviditelnit, ale spis je k smichu vsem.
@Apaji píše:
![]()
a navíc to podivné přeřeknutí
![]()
„Obhájkyně Rejžková se ptá, zda jsou součástí sebraných fotografií také snímky mrtvé Moniky a Klárky, které měl podle výpovědi Šárky M. vyfotit sám Kramný. "Příloha tam je,“ reaguje soudkyně. Obhájkyně se s ní dohaduje, zda tam fotka je, nebo není. Soudkyně říká, že je nemá vytištěné, příloha je na CD a odmítá je hledat."
Tak ovšem toto se mi moc nezdá. Proč se tázaná fotka nedohledala? Když se po tom táže obhájce činu s hrozbou výjimečného trestu, tak by to snad mohlo být zodpovězeno jednoznačně. ![]()