Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem zvědavá na ty psychologický posudky. Mě přijde jak psychopat ![]()
@bejbyn píše:
Jsem zvědavá na ty psychologický posudky. Mě přijde jak psychopat
tez jsem zvedava.
@Weru píše:
tez jsem zvedava.
minimálně histriónská porucha osobnosti…
Žádná porucha osobnosti z něj nedělá ještě vraha, i když zvědavost chápu.
Sama jsem trochu zvědavá, jestli zazní svědectví té první psycholožky, kterou za ním poslali do Egypta, viděla ho nejblíž události, to by mě zajímalo snad nejvíc.
Nedělá to z něj vraha, to samozřejmě, je to jen takový střípeček na dokreslení všeho. A asi by pro něj vyznělo hůř, že je emocionálně plochý, sebestředný, příp. psychopatický než kdyby posudek zněl příznivě. Normální člověk by toto neudělal a ještě takovou dobu lhát do všech médií a vůbec netruchlit ani po té dcerce, když už teda Moniku nenáviděl kvůli chlapům. O jeho úšklebcích, chování po návratu, shánění ženských ani nemluvě. ![]()
Pokud to neudělal, nevymýšlel by si báchorky o průjmech, o době úmrtí, polohách, o resuscitaci ap.nebo by se přiznal, že si to vymyslel ze strachu z obvinění.
Hlavně aby ten posudek pak nepoužil jako omluvu, že za nic nemůže, že je psychicky nemocný, resp. že byl v té době nepříčetný. ![]()
Nejhorší je, že se úplnou pravdu, jak to probíhalo, co bylo impulsem a proč usmrtil i Klárku, asi nedozvíme, on to nikdy neřekne. Takový tlak je na něj vyvíjen a on pořád bájí o těch průjmech a dneska zase, že tam třeba někdo vlezl a zabil je. Kdepak, ten se nikdy nepřizná. ![]()
Trochu nerozumím těm námitkám vůči resuscitaci - resp. nikde jsem nečetla, jak Kramný ty pokusy o oživení prováděl. Vzhledem k tomu, že zřejmě nemá žádnou zdravotnickou průpravu, tak nepředpokládám, že by prováděl něco jiného krom třesení, případně dýchání. Určitě ne plnohodnotnou masáž, kterou umí poučený člověk, včetně masáže srdce - to ale správně provést umí malé procento populace. Znalec sice popsal, že tento typ resuscitace by pravděpodobně nechal následky (není tomu tak ale vždy), nicméně nikde od Kramného jsem nečetla, že by prováděl nějakou takovou náročnější formu oživování. Dýchání by žádné stopy nezanechalo, cloumání a potřásání taky ne. Už tu stran resuscitace několikrát něco zaznělo, tak jestli ty výhrady špatně chápu, tak pište, možná nerozumím, v čem je ten jeho popis oživování v rozporu.
Psychologické posudky nesnižuju, aby to nevyznělo, spíš jsem chtěla říct, že ani anetický psychopat ještě nemusí být vrahem, je to opravdu jen pro ucelený obraz situace. Pokud bude chybět jasné a těžko zpochybnitelné objasnění toho, JAK PŘESNĚ mohl rodinu zabít a že to nemohl udělat někdo jiný, tak to ani stanovení nějaké významné poruchy nezachrání.
@Kdoule píše:
Jinak tedy si dovolím soukromý komentář, z probíhajícího řízení mi vůbec nepřipadá, že by Kramný byl napůl prosťáček, napůl nedovzdělanec, naopak na mě působí dojmem, že se v rámci procesu nesmírně koncentruje, jeho otázky jsou přiléhavé a k věci a rozhodně potvrzují značný vhled do problému. Předpokládám, že před započetím této hrůzy byl v oblasti práva či v oblasti forenzního dokazování též „naprostý laik“, takže jeho schopnost proniknutí do problému, který je pro něj výzvou, mám tímto za potvrzenou.
tak on nedovzdělanec může být, ale zároveň může mít schopnost rychle se učit a zorientovat když o něco má zájem..a pak překvapí. Tichá voda břehy mele.
@Yuzi píše:
tak on nedovzdělanec může být, ale zároveň může mít schopnost rychle se učit a zorientovat když o něco má zájem..a pak překvapí. Tichá voda břehy mele.
Proto taky může pokládat ty otázky - aby se toho dozvěděl co nejvíc a mohl na tom dál stavět
Teď už nejspíš přístup k netu nemá, takže tohle je pro něj hodnotný zdroj informací…
@Amys píše:
Proto taky může pokládat ty otázky - aby se toho dozvěděl co nejvíc a mohl na tom dál stavětTeď už nejspíš přístup k netu nemá, takže tohle je pro něj hodnotný zdroj informací…
Ale tim, ze bude stale menit vypoved, tak si sam podrezava pod sebou vetev
@Gába27 píše:
Tak! Každý máme právo si myslet své. Někdo vidí jasnou vinu, někdo jiný ji nevidí. Ta mediální masáž je ale tak strašná, že bych fakt v tomto případě o vině/nevině nechtěla rozhodovat.
Já jasnou vinu vidím už v tom, že lže jako když tiskne. Znalci řekli, že holky zemřely elektrickým proudem bez pochyb. Že zemřely mnohem dříve než uváděl on, také bez pochyb. Naprosto to nesedí s jeho verzí. To ti ty rozpory nevadí? (opět nerejpu, jen mě to zajímá)
@Bábrdl píše:
Elektřina způsobuje tuhnutí svalu typu křeč, stáhnou se svalová vlákna. Rigor mortis je něco úplně jiného, je to chemický proces, kdy se po smrti začne rozpadat buněčná rovnováha ve svalech (lidské tělo je složitá chemická továrna). To nelze zaměnit
Rigor mortis je zpusobena nedostatkem ATP a po usmrceni elektrinou je ve svalech, ktere byly zasazeny nastup zrychleny.
Oni ale tipovali 10 hodin ne podle ztuhnuti, ale podle skrvn.
Příspěvek upraven 08.07.15 v 20:37
@kadlina píše:
Já jasnou vinu vidím už v tom, že lže jako když tiskne. Znalci řekli, že holky zemřely elektrickým proudem bez pochyb. Že zemřely mnohem dříve než uváděl on, také bez pochyb. Naprosto to nesedí s jeho verzí. To ti ty rozpory nevadí? (opět nerejpu, jen mě to zajímá)
Já toho chlapa viděla i jinak, než jen v médiích a zatím stále nevěřím tomu, že to udělal. Sorry, takže ne, nevadí. Věřím ale tomu, že pokud to udělal, tak se přizná. Ta soudkyně je údajně to nejhorší, co mohl v OV dostat.
@Gába27 píše:
Já toho chlapa viděla i jinak, než jen v médiích a zatím stále nevěřím tomu, že to udělal. Sorry, takže ne, nevadí. Věřím ale tomu, že pokud to udělal, tak se přizná. Ta soudkyně je údajně to nejhorší, co mohl v OV dostat.
a jak jinak jsi ho viděla? Jestli se můžu zeptat. Zajímá mě to, protože třeba pro mě hovoří proti němu i jeho řeč těla
nemluvě o posudcích v jeho neprospěch
@Gába27 rozumím tomu, že když znáš obviněného osobně, je těžké uvědomit si, že možná vinný je. Pokud není, má co vysvětlovat. Pak už je možné jen věřit na spiknutí státních institucí.
@Kdoule píše:
Trochu nerozumím těm námitkám vůči resuscitaci - resp. nikde jsem nečetla, jak Kramný ty pokusy o oživení prováděl. Vzhledem k tomu, že zřejmě nemá žádnou zdravotnickou průpravu, tak nepředpokládám, že by prováděl něco jiného krom třesení, případně dýchání. Určitě ne plnohodnotnou masáž, kterou umí poučený člověk, včetně masáže srdce - to ale správně provést umí malé procento populace. Znalec sice popsal, že tento typ resuscitace by pravděpodobně nechal následky (není tomu tak ale vždy), nicméně nikde od Kramného jsem nečetla, že by prováděl nějakou takovou náročnější formu oživování. Dýchání by žádné stopy nezanechalo, cloumání a potřásání taky ne. Už tu stran resuscitace několikrát něco zaznělo, tak jestli ty výhrady špatně chápu, tak pište, možná nerozumím, v čem je ten jeho popis oživování v rozporu.Psychologické posudky nesnižuju, aby to nevyznělo, spíš jsem chtěla říct, že ani anetický psychopat ještě nemusí být vrahem, je to opravdu jen pro ucelený obraz situace. Pokud bude chybět jasné a těžko zpochybnitelné objasnění toho, JAK PŘESNĚ mohl rodinu zabít a že to nemohl udělat někdo jiný, tak to ani stanovení nějaké významné poruchy nezachrání.
On to rikal. Dokonce jsem to video vcera kouaka a daval sem odkaz ![]()