Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tigy99 píše:
@wuchinka
asi tak nějak - to že podmínky na pokoji i sprše umožňovaly vraždu el. proudem ještě 100% neříká, že to udělal on - tím spíš, když na to stačí se vším všudy cca 10 vteřin![]()
a historku s otravou klidně nakonec řekne, že si ze strachu vymyslel nebo tak něco
pokud se nesesype, bude to oříšek teda![]()
Já si myslím, že jestli to vydržel doteď, tak to dohraje do konce..
@Tigy99 píše:třeba že by si rychle uvědomil, že se mu to vlastně hodí do krámu??
hnusný já vím, ale taky to 100 % nevyloučíš
Znalci nahodu vyloucili. ![]()
@misi11 píše:
Ted hodne laicka otazka.. U Klarky rekli, ze byla " svalová vlákna fragmentována, místy chaoticky uspořádána.". Dnes znalec na elektriku rekl, ze elektricky proud zpusobuje ztuhnuti svalu.. Takze si myslim ze budou napadat tech 10 hodin po smrti. Vcera rekli znalci ze je to 10 hodin, podle posmrtneho tuhnuti, ale elektrikou ztuhne telo hned, ne?
Elektřina způsobuje tuhnutí svalu typu křeč, stáhnou se svalová vlákna. Rigor mortis je něco úplně jiného, je to chemický proces, kdy se po smrti začne rozpadat buněčná rovnováha ve svalech (lidské tělo je složitá chemická továrna). To nelze zaměnit ![]()
@Tigy99 píše:
@wuchinka
asi tak nějak - to že podmínky na pokoji i sprše umožňovaly vraždu el. proudem ještě 100% neříká, že to udělal on - tím spíš, když na to stačí se vším všudy cca 10 vteřin![]()
a historku s otravou klidně nakonec řekne, že si ze strachu vymyslel nebo tak něco
pokud se nesesype, bude to oříšek teda![]()
Ale asi těžko bude vysvětlovat, že tvrdil, že nemohl vůbec spát a najednou si vzpomene, že asi zaspal v koupelně. Zrovna teď jsem četla výpověď jeho tety, kde je to vypíchnuté. Nevím, jak se to řeší, když je to tvrzení proti tvrzení a jsem fakt zvědavá, jak to posoudí soud.
Jestli jsem to dobře pochopila, tak věci holek se nepotulují někde v Egyptě, ale nechali je převézt do čr a předali policii. Třeba i tam bude něco zajímavého.
A ještě mě zaujalo, jak Petr tvrdil cosi o 5metrové zástěně. To vůbec nechápu, jak myslel.
Jaká zástěna mohla být v pokoji
Dráty byly ve stolku přece ![]()
@Weru píše:
Znalci nahodu vyloucili.
vím, ale to že mohl být fén teoreticky poškozený už od předchozích hostů, vlastně je i neni náhoda, NE??
@roksy25 píše:
Já si myslím, že jestli to vydržel doteď, tak to dohraje do konce..
No, me by zajimalo, jestli se ho budou ptat proc lhal. A zajimalo by me, jestli si bude stat stale za svym a lhat dal, potom je druha moznost, ze ho zlomi a on s eprizna. A dalsi moznost, pokud tedy je, coz si myslim, ze neni, se zabije.
@kadlina píše:
Ale tak musíš mít tedy nějaký názor na to, jak se to stalo. Jak je možný tak zásadní rozpor s tím, co říká od začátku on a tím, co se doopravdy stalo - smrt proudem bez zvracení a průjmů.
Víš, já nejsem Jessica Fletcherová a ani si na ni nebudu hrát. O elektřině vím asi tolik, že na ni nemám sahat z vany. Nevím, co se stalo, jak se stalo. Od toho je soud, aby to rozsekl a jsem velmi ráda, že tahle tíha rozhodování na mě neleží. Z jistých důvodů ale nevěřím, že to udělal a ani znalci mě nepřesvědčili. Možná holky opravdu nezvracely, neprůjmovaly, ale kde je nějaký jasný důkaz, že je zabil on? Já zatím nic nevidím.
@Tigy99 píše:
vím, ale to že mohl být fén teoreticky poškozený už od předchozích hostů, vlastně je i neni náhoda, NE??
@wuchinka píše:
Už vzhledem k tomu jak se to táhne si myslím, že rozsudek bude složitý, znalci sice mají jasno, že je zabil el. proud, ale prostě zatím nevědí jak to Kramnému přímo přišít. Pokud se sám nepřizná. A dobrý advokát to ví, proto má možná Kramný důvod k úsměvu. Takový to na mne zatím dělá dojem..
Tak s tím nemůžu než souhlasit.
Mám už dlouho obavu, že mu to nebude dokazatelné.
Osobně bych byla raději, kdybych cítila více nejistoty v tom, že ví o hodně víc, než kdy sdělil. Pocit, že bude stát z našich daní třeba platit odškodné za dlouhou vazbu následně osvobozeného pro nedostatek důkazů, přestože největší problém stojí v tom, že na samotném místě naše kriminálka nemá žádné možnosti si nutné zajistit, to je teda pro mě fakt sousto. Já trochu závidím těm, co mu i přes ty jeho storky věří, radši bych věřila, než žít s vědomím, že to viníkovi nešlo prokázat a tak mu ještě zaplatím tučnou rentu.
@Gába27 píše:
Víš, já nejsem Jessica Fletcherová a ani si na ni nebudu hrát. O elektřině vím asi tolik, že na ni nemám sahat z vany. Nevím, co se stalo, jak se stalo. Od toho je soud, aby to rozsekl a jsem velmi ráda, že tahle tíha rozhodování na mě neleží. Z jistých důvodů ale nevěřím, že to udělal a ani znalci mě nepřesvědčili. Možná holky opravdu nezvracely, neprůjmovaly, ale kde je nějaký jasný důkaz, že je zabil on? Já zatím nic nevidím.
a jakou mas teorii, kdo je zabil, kdyz ne Kramny?
Tak spal nebo nespal?
„Petr mi říkal, že nespal, než umřeli, že v té době nemohl spát. Kdyby usnul, tak tu dneska taky není,“ uvedla svědkyně.
@Tigy99 „Nejpravděpodobnější je zásah elektrickým proudem dvoupólovým dotykem. Jako pravděpodobné se jeví zabití dvou osob postupně, každé zvlášť.“
Fenem by to nebyl dvoupolovy dotyk, ne? ![]()
@Gába27 píše:
Tak když tě nepřesvědčili znalci, ani lži Kramného, tak co tě přesvědčuje o tom, že neviný???
@Gába27 píše:
A kde byl tedy on, když je vraždil neznámý arabský milovník? ![]()
@boball píše:
A kde byl tedy on, když je vraždil neznámý arabský milovník?
přiotrávenej na záchodě spal - tohle řekne a bude
![]()