Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gába27 píše:
Ano.
Mně by zajímalo, kdo to podle vás, co věříte, že je Kramný nevinný, udělal a proč. Jako nedokážu si představit, že v momentě, kdy je zrovna Kramný někde na záchodě, přijde do pokoje někdo ze zaměstnanců hotelu (páč bez karty by se tam asi nikdo cizí nedostal) a začne vraždit matku s dítětem elektřinou. Pochopila bych, že by je třeba někdo chtěl znásilnit a pak je třeba uškrtil, ale takhle mi nedává smysl, proč by to někdo cizí dělal a ještě takhle složitě…
Zatím jsem od nikoho kdo mu věří, nečetla, nebo neslyšela proč by to dělal někdo cizí…
@Tigy99 píše:
tenhle výstup je mi záhadou taky, ale kdo ví, jestli je netahal tam kdo ví jak a ty potlučený nohy jsou z toho![]()
Ty modriny vznikly za zivota, ne? Nebo jsem to spatne pochopila?
@boball píše:
@Gába27 Neodpověděla jsi mi na otázku, kde byl podle tebe on, když je vraždil někdo jiný? A proč je nechal válet na pokoji obličejem k zemi deset hodin?
Ty v každé životní situaci jednáš podle daných standardů? Tak to ti gratuluji. Já nevím, kde byl a co dělal. Nebyla jsem tam. Stejně tak ani tys tam nebyla, ani soudkyně a znalci. A tohle by asi měli dokázat, kde byl, co dělal, a jestli to opravdu bylo těch deset hodin. Zatím to fakt nevidím.
@Weru píše:Je mozne, ze by davala Klarce pusu na dobrou noc ( spani poobede ) a vrah k nim pristoupil ze zadu a dal na krk Moniky ten drat? ( Monika byla mokra jeste ze sprchy)
moc ne, aby neohrožoval sám sebe, podle mně nejdřív ty dráty když obě spaly k nim přiložil a až pak druhý konec vrazil do zásuvky — pokud to tedy bylo na posteli, že by s drátem pod napětím v ruce za zády číhal až bude vhodný okamžik?
to asi ne ![]()
ono manipulovat s odizolovaným drátem zapojeným v zásuvce je docela risk i pro toho dotyčnýho
Příspěvek upraven 08.07.15 v 14:03
@Gába27 píše:
A ke všemu musíš mít nějaký důvod? Já zkrátka věřím tomu, že to neudělal. Btw, i příbuzní Moniky u soudu vypověděli, že nevěří, že to udělal.
Pokud to popírá logiku, tak pak mě důvod zajímá a pro sebe ho mít musím. Vždy zvažuji hlavně fakta.
Ano pomalu dle všech je nevinný. Bohužel vůbec nemusí vědět, jaký byl doopravdy. Taky jsem si u blízkého kamaráda deset let myslela, že je mouchy-snězte-si-mě, že je naprosto pohodový a stále skvěle naladěný. Až když to jeho manželku, která to roky kryla, protože chtěla udržet zdání skvělé rodiny (a mám pocit, že taková byla i Monika, že chtěla mít všechno ukázkové), tak jsme přišli na to, že je strašný cholerik, jen se umí před veřejností 100% ovládat.
@Gába27 píše:
Ty v každé životní situaci jednáš podle daných standardů? Tak to ti gratuluji. Já nevím, kde byl a co dělal. Nebyla jsem tam. Stejně tak ani tys tam nebyla, ani soudkyně a znalci. A tohle by asi měli dokázat, kde byl, co dělal, a jestli to opravdu bylo těch deset hodin. Zatím to fakt nevidím.
On sam rekl, ze z pokoj eneodesel, pouze na 7 minut pro piti. To rekl on sam, tomu bys tedy mela verit, ne?
@Gába27 vycházím podle toho co řekl, byl na pokoji. Kdyby řekl, že byl v baru ožral se tam jako prase a padl na postel, aniž by si všimnul, že se mu tam válí rodina po zemi, ještě byvh to brala. I pokud by řekl, že byl na pokoji, a hodně pil, dnes by možná proklouznul snáze. Tohle je absolutně nelogické čím se brání a vůbec nedokážu pochopit, jak může ještě někodo tvrdit, že to neudělal, protože u toho nebyl. Málokterý vrah si bere svědky, na vraždu ne?
@Gába27 děláš si srandu??Oni to dokázali, že lhal v čase smrti! Jsou to ZNALCI, né nějaký šulíni, který o tom žvástaj v hospodě. A pro mne je toto teda heden z důkazů. Ale nééé oni si vlastně proti němu všichni zpykli, že??Chudáček. to že skočí na první šlapku po návratu, to taky asi jako není Ok.No,nic já jsem jen ráda, že nejsi soudce ty.
![]()
@Tigy99 píše:
moc ne, aby neohrožoval sám sebe, podle mně nejdřív ty dráty když obě spaly k nim přiložil a až pak druhý konec vrazil do zásuvky — pokud to tedy bylo na posteli, že by s drátem pod napětím v ruce za zády číhal až bude vhodný okamžik?to asi ne
ono manipulovat s odizolovaným drátem zapojeným v zásuvce je docela risk i pro toho dotyčnýhoPříspěvek upraven 08.07.15 v 14:03
Mozny to je. ![]()
To mi opet nedoslo, zase ta fyzika
Takze ja bych byla asi driv mrtva.
@kamikaa píše:
@Gába27 děláš si srandu??Oni to dokázali, že lhal v čase smrti! Jsou to ZNALCI, né nějaký šulíni, který o tom žvástaj v hospodě. A pro mne je toto teda heden z důkazů. Ale nééé oni si vlastně proti němu všichni zpykli, že??Chudáček. to že skočí na první šlapku po návratu, to taky asi jako není Ok.No,nic já jsem jen ráda, že nejsi soudce ty.![]()
@čurynka101 píše:
Mně by zajímalo, kdo to podle vás, co věříte, že je Kramný nevinný, udělal a proč. Jako nedokážu si představit, že v momentě, kdy je zrovna Kramný někde na záchodě, přijde do pokoje někdo ze zaměstnanců hotelu (páč bez karty by se tam asi nikdo cizí nedostal) a začne vraždit matku s dítětem elektřinou. Pochopila bych, že by je třeba někdo chtěl znásilnit a pak je třeba uškrtil, ale takhle mi nedává smysl, proč by to někdo cizí dělal a ještě takhle složitě…Zatím jsem od nikoho kdo mu věří, nečetla, nebo neslyšela proč by to dělal někdo cizí…
A ony nevyčerpané z průjmů a zvracení by ani nehlesly a nechaly si to líbit, obzvlášť jedna po druhé a za bílého dne…
Já jsem přesvědčená, že to udělal. Z těch záběrů z něj vyřazuje tak nechutná chladnost… A já prostě věřím našim znalcům.
Kdyby zabil svou manželku proto, že ho podvedla, byl by to hajzl, ale že zabije svou dceru? Proto snad ani není slovo. A ještě ty výpovědi, že nechal jejich věci v recepci at si to vezmou zaměstnanci pro svoje děti nebo že hned hupsnul na nějakou milenku… Z toho se mi fakt chce ![]()
@kamikaa píše:
@Gába27 děláš si srandu??Oni to dokázali, že lhal v čase smrti! Jsou to ZNALCI, né nějaký šulíni, který o tom žvástaj v hospodě. A pro mne je toto teda heden z důkazů. Ale nééé oni si vlastně proti němu všichni zpykli, že??Chudáček. to že skočí na první šlapku po návratu, to taky asi jako není Ok.No,nic já jsem jen ráda, že nejsi soudce ty.![]()
A já jsem zase velmi ráda, že soudce nejsi ty.
@Tečička píše:
Já jsem přesvědčená, že to udělal. Z těch záběrů z něj vyřazuje tak nechutná chladnost… A já prostě věřím našim znalcům.
Kdyby zabil svou manželku proto, že ho podvedla, byl by to hajzl, ale že zabije svou dceru? Proto snad ani není slovo. A ještě ty výpovědi, že nechal jejich věci v recepci at si to vezmou zaměstnanci pro svoje děti nebo že hned hupsnul na nějakou milenku… Z toho se mi fakt chce
víš určitě, že malá byla jeho?, co když zjistil, že ne nebo si to jen myslel a to je ten pravý důvod proč mu přeskočilo??
![]()
A jako jo, kdyby pitvu nedělali v čr a všechny závěry byly jen z Egypta, tak bych byla hodně na vážkách, jestli tam něco nepozměnili. Českým znalcům věřím, nemají důvod ho do toho namáčet. Pokud by to udělal někdo jiný, tak dost těžko má spojitost s čr ( i když jedna varianta mě napadá, ale asi si jí ještě chvíli nechám pro sebe), aby někoho kryli.