Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17609
8.7.15 13:24
@Tigy99 píše:
např. poškozeným fénem za krk ve sprše by šel proud přes tělo do mokrý podlahy a uzemní se, nebo se uzemní jinak přes vodu nebo konstrukci vany / stačí jeden drát = jedno pólový dotyk

dvou pólový dotyk znamená, že by je nějak připojil třeba na posteli do obou dírek v zásuvce a lidský tělo by tak bylo zapojeno, jako nějaký normální spotřebič, proto by to žádná el. ochrana nepoznala

píše, že nejpravděpodobnější asi hlavně z toho důvodu, že to zabilo obě a to „dokáže“ snadněji dvoupólový dotyk než ten jednopólový, tak asi proto

já si ale i vzhledem k těm potlučeným nohám obou myslím, že to bylo asi spíš v tej sprše, než na posteli :think: :think:
Klárka byla přece ještě dost malá a křehká a proto by stačil i menší proud jednopólového dotyku, než který vyvolá dvoupólový dotyk :? :( :nevim:

Ale to by ve sprše nebyl výstup na bedrech ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
8.7.15 13:29
@Gába27 píše:
Já tam s nimi nebyla, takže nemám ani žádnou teorii. Ano, jako jediná přežívší osoba v tom pokoji je logicky také hlavním podezřelým, ale pořád nevidím jasný důkaz, že to udělal. Tím by stejně asi bylo jen jeho přiznání.

Věřit mu tedy budeš, dokud se nepřizná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.7.15 13:31
@Helca729 píše:
Nechápu, k čemu je třeba dobrá výpověď té jeho příbuzné Danovské? Klárku nikdy neviděla, nestýkaly se, ale určitě ví, že umřely na otravu :think: :think: To si tam budou zvát třeba i vrátného z automobilky??

zřejmě aby si vytvořili nějakou mozaiku, celistvý obraz, jak se Kramný(nebo i Kramná)choval před Egyptem, během nuceného pobytu a po příjezdu..nebo něco z toho může být vodítkem nebo nepřímým důkazem..na mně to zatím dělá dojem, že se chytají každého stébla, že je obžaloba trochu v úzkých :nevim: mimochodem to by mne zajímalo, jestli třeba hromada nepřímých důkazů může vyvážit chybějící přímý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
8.7.15 13:35
@wuchinka píše:
zřejmě aby si vytvořili nějakou mozaiku, celistvý obraz, jak se Kramný(nebo i Kramná)choval před Egyptem, během nuceného pobytu a po příjezdu..nebo něco z toho může být vodítkem nebo nepřímým důkazem..na mně to zatím dělá dojem, že se chytají každého stébla, že je obžaloba trochu v úzkých :nevim: mimochodem to by mne zajímalo, jestli třebahromada nepřímých důkazů může vyvážit chybějící přímý :think:

http://www.profipravo.cz/index.php?…

že by to bylo možné? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
8.7.15 13:36
@kadlina píše:
Ale to by ve sprše nebyl výstup na bedrech ne? :think:

tenhle výstup je mi záhadou taky, ale kdo ví, jestli je netahal tam kdo ví jak a ty potlučený nohy jsou z toho :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7210
@kadlina píše:
Věřit mu tedy budeš, dokud se nepřizná?

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730

Mně zase nedává už smysl, když se dokola ptají, zda umí s elektrikou. :roll: Znalec řekl, že každý laik umí oholit dráty a přiložit. Tak proč pořád tyhle otázky? Jsou dle mého k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
8.7.15 13:42
@Gába27 píše:
Ano.

A důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
8.7.15 13:42
@kadlina píše:
A důvod?

no, to by mě taky zajímalo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
8.7.15 13:45
@kadlina píše:
A důvod?

A ke všemu musíš mít nějaký důvod? Já zkrátka věřím tomu, že to neudělal. Btw, i příbuzní Moniky u soudu vypověděli, že nevěří, že to udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
8.7.15 13:48

@Gába27 Neodpověděla jsi mi na otázku, kde byl podle tebe on, když je vraždil někdo jiný? A proč je nechal válet na pokoji obličejem k zemi deset hodin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
8.7.15 13:49
@Gozra píše:
Mně zase nedává už smysl, když se dokola ptají, zda umí s elektrikou. :roll: Znalec řekl, že každý laik umí oholit dráty a přiložit. Tak proč pořád tyhle otázky? Jsou dle mého k ničemu.

tam jde jen o to kam a aby to nepřizabilo i jeho samotnýho, ženská by si na to troufla asi málo která, ale většina chlapů kord údržbář asi bez větších problémů

• Citovat
  • Upravit
46867
8.7.15 13:51
@Vorvaň obrovský píše:
Na začátku týhle kauzy jsem si nemyslela nic. Pak jak se dostávaly do médií různé story vč. mého sledování popelek (dnes už tam fakt nelezu), tak jsem měla jasno. Teď po týdnu sledování zápisů tsem teda na pochybách.

Proč tolik trvá na verzi, že zvraceli?
Jak má vypadat to něco, co z něj vypumpovali po cca (lehký oběd až 22. hod večer) 8 hodinách, když do toho občas zvrací? Jasně, že to bude hnědé kašovité, ne? žaludeční šťávy, cola, hlen. To nijak nikdo nevyvrátil, že by ne :poblion:

A těla M a K prý dodali bez žaludků? Taky to někde v přepisech už zaznělo. Takže pokud i ony lehce obědvaly, a pak šly (kolikrát?) 4× zvracet, do toho pily. Pokoj je klimatizovaný? Jak moc budou po 8 hodinách dehydrované, že se to dá s takovou určitostí tvrdit? Chyběla tam spousta otázek! Snad ještě zazní?

Jestli se tam někdo čtvrtý dostal a zabil je? To se nedokáže, nebo snad někdo kontroloval ten kartový systém na dveřích, nebo co to tam je? Takže se to asi vyloučit nedá? A pokud se to nedá vyloučit, pak mu to nemůžou prokázat.

Nevím, jestli to vydržím sledovat další půl rok, rok…

Ve strevech meli tuhou, normalni stolici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
8.7.15 13:53

Dík za osvětu ;), pravda, pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.7.15 13:55
@Tigy99 píše:
např. poškozeným fénem za krk ve sprše by šel proud přes tělo do mokrý podlahy a uzemní se, nebo se uzemní jinak přes vodu nebo konstrukci vany / stačí jeden drát = jedno pólový dotyk

dvou pólový dotyk znamená, že by je nějak připojil třeba na posteli do obou dírek v zásuvce a lidský tělo by tak bylo zapojeno, jako nějaký normální spotřebič, proto by to žádná el. ochrana nepoznala

píše, že nejpravděpodobnější asi hlavně z toho důvodu, že to zabilo obě a to „dokáže“ snadněji dvoupólový dotyk než ten jednopólový, tak asi proto

já si ale i vzhledem k těm potlučeným nohám obou myslím, že to bylo asi spíš v tej sprše, než na posteli :think: :think:
Klárka byla přece ještě dost malá a křehká a proto by stačil i menší proud jednopólového dotyku, než který vyvolá dvoupólový dotyk :? :( :nevim:

Nene, on tvrdi, ze nejpravdepodobneji byla zabita kazda zvlast.
Ja si myslim, z eto bylo v koupelne, ale kdo vi…

Je mozne, ze by davala Klarce pusu na dobrou noc ( spani poobede ) a vrah k nim pristoupil ze zadu a dal na krk Moniky ten drat? ( Monika byla mokra jeste ze sprchy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová