Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16775
8.7.15 14:19
@roksy25 píše:
Navíc, když si s mokrými vlasy lehneš na polštář, tak po celé noci je máš minimálně vlhké…

Byla oblicejem dolu :nevim: tak za 10 hodin by uschly urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
8.7.15 14:22
@misi11 píše:
Byla oblicejem dolu :nevim: tak za 10 hodin by uschly urcite

hm, to je fakt.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.7.15 14:22
@kadlina píše:
A jako jo, kdyby pitvu nedělali v čr a všechny závěry byly jen z Egypta, tak bych byla hodně na vážkách, jestli tam něco nepozměnili. Českým znalcům věřím, nemají důvod ho do toho namáčet. Pokud by to udělal někdo jiný, tak dost těžko má spojitost s čr ( i když jedna varianta mě napadá, ale asi si jí ještě chvíli nechám pro sebe), aby někoho kryli.

8o jaka varianta, to me zajima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
8.7.15 14:29
@Gába27 píše:
Ty v každé životní situaci jednáš podle daných standardů? Tak to ti gratuluji. Já nevím, kde byl a co dělal. Nebyla jsem tam. Stejně tak ani tys tam nebyla, ani soudkyně a znalci. A tohle by asi měli dokázat, kde byl, co dělal, a jestli to opravdu bylo těch deset hodin. Zatím to fakt nevidím.

Souhlasím s účelem - dokázat mu provedení vraždy, zatím tam taky nic moc nevidím.
Ale - od začátku je jaksi jasné, že tohle naši dokázat nemají jak. Ví to i Kramný, ten víc, než kdokoliv jiný, protože sám uvedl, že mohl volně do nijak nezajištěného pokoje pro věci atd. - pouze s delegátkou, tudíž tohle proti němu nemohli použít ani místní, kdyby nakrásně chtěli. Asi ví, že téměř nic z Egypta nepůjde použít, Egypt pokazil, co jen mohl, když to řeknu s hodně velkou nadsázkou. Samé plusové body pro vraha, ať to byl kdokoliv.

Ale být člověkem, který někomu věří, tak já bych potřebovala mít nějaké jiné logické vysvětlení té situace. Ne jen to, že on ne, ale aspoň náznak toho, kdo jiný, jak a proč. Proto jsem se vás ptala, jak tohle vidíte, třeba bych tu možnost neviny přes vás zahlídla taky. Takhle mám smůlu, při nachytání při takto zásadní lži ohledně průběhu posledního času s nimi mi to fakt nejde.
Naštěstí můj názor je jen můj a nemám na to celé žádný vliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
8.7.15 14:34
@Tigy99 píše:
víš určitě, že malá byla jeho?, co když zjistil, že ne nebo si to jen myslel a to je ten pravý důvod proč mu přeskočilo?? :think: :think:

Myslet si to mohl a tím to mohlo vést k čemukoliv v jeho mysli. Četla jsem ale někde, že test DNA kriminalisté dělali a že otcovství potvrdili, samozřejmě to byl nějaký Blesk, tak spolehlivost není na pravou ruku, nicméně ta informace je pro ně určitě k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
8.7.15 14:34

Tak si říkám, že by to ještě mohla být msta třetí osoby, ale to už by bylo jak v américkém filmu..Třeba jim bylo špatně, i když třeba né tak, jak popisuje, nebo je tam někdo přepadl a on něco tají, tak si vymyslel tuhle story :nevim: To bylo asi jediné, kdybych mohla věřit, že by to fakt neudělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
8.7.15 14:37

@Kdoule
asi by bohatě stačilo aby si to myslel, nebo to Monika v nějaký hádce řekla aby ho ještě víc naštvala, kdo ví?

• Citovat
  • Upravit
15730
8.7.15 14:39
@kadlina píše:
A ony nevyčerpané z průjmů a zvracení by ani nehlesly a nechaly si to líbit, obzvlášť jedna po druhé a za bílého dne…

Tak je tu varianta spánku, měly být vysílené, pokoj zatažený. Druhá věc je provedení, Kramný dneska naznačil cosi o nutnosti vést dlouhý kabel, nevím, odkud, to bych si neuměla moc představit, že mi někdo vleze do pokoje, mě ten vstup dveřmi nevzbudí, nevzbudí ani nikoho jiného, ten dotyčný tam tahá jakési dlouhé kabely a nějak to propojuje s postelí, případně si ještě místo kontaktu nějak zvlhčí kvůli lepší vodivosti… Tohle je právě průšvih, že neproběhla rekonstrukce na místě, vlastně nikdo neví, zda je možné přeslechnout vstup další osoby, když jsou lidi uvnitř, podobné věci.

Každopádně klíčové „cui bono“ to nezodpoví. Kdo by jakkoliv těžil ze smrti dvou holek, navíc provést to s další osobou v prostoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
8.7.15 14:39
@Kdoule píše:
Souhlasím s účelem - dokázat mu provedení vraždy, zatím tam taky nic moc nevidím.
Ale - od začátku je jaksi jasné, že tohle naši dokázat nemají jak. Ví to i Kramný, ten víc, než kdokoliv jiný, protože sám uvedl, že mohl volně do nijak nezajištěného pokoje pro věci atd. - pouze s delegátkou, tudíž tohle proti němu nemohli použít ani místní, kdyby nakrásně chtěli. Asi ví, že téměř nic z Egypta nepůjde použít, Egypt pokazil, co jen mohl, když to řeknu s hodně velkou nadsázkou. Samé plusové body pro vraha, ať to byl kdokoliv.Ale být člověkem, který někomu věří, tak já bych potřebovala mít nějaké jiné logické vysvětlení té situace. Ne jen to, že on ne, ale aspoň náznak toho, kdo jiný, jak a proč. Proto jsem se vás ptala, jak tohle vidíte, třeba bych tu možnost neviny přes vás zahlídla taky. Takhle mám smůlu, při nachytání při takto zásadní lži ohledně průběhu posledního času s nimi mi to fakt nejde.
Naštěstí můj názor je jen můj a nemám na to celé žádný vliv…

Tak! Každý máme právo si myslet své. Někdo vidí jasnou vinu, někdo jiný ji nevidí. Ta mediální masáž je ale tak strašná, že bych fakt v tomto případě o vině/nevině nechtěla rozhodovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
8.7.15 14:43
@Tigy99 píše:
@Kdoule
asi by bohatě stačilo aby si to myslel, nebo to Monika v nějaký hádce řekla aby ho ještě víc naštvala, kdo ví?

Jj, myslet si to jistě mohl, sám si testy sotva dělal, ale ten zbytek jsou fakt těžké spekulace. Nikdo se zřejmě nedozví, jestli se ti dva opravdu ke konci nějak vážněji hádali či jestli se něco odehrávalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
8.7.15 14:47

@Kdoule
mohl si to jen myslet, a nebo jen nesnesl pocit, že jí /je/ bude mít někdo jiný :nevim: :nevim: :nevim:

takových případů už bylo

• Citovat
  • Upravit
15730
8.7.15 14:53

@Tigy99, jasně, opakuju, že mohl, nicméně tohle jsou věci těžko prokazatelné. Kromě přiznání či kromě situací, kdy se podobné skutečnosti projevily před dalšími lidmi, se tohle o lidech prostě nedozvíš.
On to na sebe neřekne, to už ukázal, nepochybuju, že byl při výsleších konfrontovaný s tím, že neměly průjem, nezvracely, nezemřely jedem, ale naopak zemřely proudem, a neuhnul o píď, tak proč by se to mělo změnit u soudu. Přímé důkazy nejsou, nepřímé by měly tvořit celek, který nepřipouští rozumnou pochybnost. Pokud pochybnost bude, je soudce vázán rozhodnout ve prospěch obžalovaného. Tož se uvidí, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.15 15:30
@roksy25 píše:
Tak si říkám, že by to ještě mohla být msta třetí osoby, ale to už by bylo jak v américkém filmu..Třeba jim bylo špatně, i když třeba né tak, jak popisuje, nebo je tam někdo přepadl a on něco tají, tak si vymyslel tuhle story :nevim: To bylo asi jediné, kdybych mohla věřit, že by to fakt neudělal…

Ale i tak tam nehraje spousta věcí, o kterých nechápu, proč si je „vymýšlí“. Jako že s Monikou v deset večer komunikoval!

Motiv-msta třeti osoby se dá vymyslet. Ale vždycky to bude pro ty, co ho už odsoudly nepřijatelná verze.
Sama se nepřikláním k ničemu. A doufám, že soudkyně bude moci po rozsudku klidně spát. Ale oni se určitě odvolají, jak jedna, tak druhá strana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
8.7.15 15:34

Jinak tedy si dovolím soukromý komentář, z probíhajícího řízení mi vůbec nepřipadá, že by Kramný byl napůl prosťáček, napůl nedovzdělanec, naopak na mě působí dojmem, že se v rámci procesu nesmírně koncentruje, jeho otázky jsou přiléhavé a k věci a rozhodně potvrzují značný vhled do problému. Předpokládám, že před započetím této hrůzy byl v oblasti práva či v oblasti forenzního dokazování též „naprostý laik“, takže jeho schopnost proniknutí do problému, který je pro něj výzvou, mám tímto za potvrzenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
8.7.15 15:39
@Kdoule píše:
Jinak tedy si dovolím soukromý komentář, z probíhajícího řízení mi vůbec nepřipadá, že by Kramný byl napůl prosťáček, napůl nedovzdělanec, naopak na mě působí dojmem, že se v rámci procesu nesmírně koncentruje, jeho otázky jsou přiléhavé a k věci a rozhodně potvrzují značný vhled do problému. Předpokládám, že před započetím této hrůzy byl v oblasti práva či v oblasti forenzního dokazování též „naprostý laik“, takže jeho schopnost proniknutí do problému, který je pro něj výzvou, mám tímto za potvrzenou.

s tímto souhlasím - na něco dokáže být nadprůměrně inteligentní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová