Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Weru píše:
Tak! Pindy o tom, ze obhajuje nevím co, ať si laskavě nechá. Já mam momentálně na advokáty velkou pifku. Kvůli prachum jsou schopni zaprit vlastní matku. O ni jsem si myslela, ze je jiná, ale bohužel. Prachy nesmrdi, i když jsou od vraha, ze? Ať laskavě skončí s tím slzavym údolím, je trapná.
@Paradise píše:
@Amys tak vzhledem k tomu, že nikdo neví jak spolu byli nebo nebyli.Mohl být mimo pokoj. Nemuselo to být znásilnění, ale chtěný.Já nevím, osobně mi přijde natolik inteligentní, že kdyby je zabil proudem Kramný, tak by si nevymýšlel, že jim bylo špatně. To by bylo rovnou jednodušší jim dát jed. Kdyby měl promyšlený proud a vyznal se v tom, bylo by jednodušší nastražit to jakoby nehodu.
Prostě mi to celé nesedí a příjde mi to vykonstruované.
On sam Petr Veliky tvrdi, ze on byl celou dobu na pokiji a odesel pouze na 7 minut pro vodu.
To jo, Klarka by na ne koukala jeste, ze? ![]()
@Paradise píše:
Teda a je to zcela košér probírat probíhající soudní spor na facebooku?![]()
No nicméně jsem se chtěla zeptat povolanějších
dostali se orgány Moniky a Klárky vyjmuté v Egyptě sem do Čech k prozkoumání? Četla jsem, že ne, ale nevím zda to je pravda.
Docela mě totiž zaujala teorie o znásilnění a následném pokusu Egyptské strany o zahlazení důkazů.
Na mě osobně totiž Monika nepůsobí příliš cudně či důvěryhodně.
tak ony žádné orgány skoro nechyběly, myslím, že zaznělo u soudu, že jen žaludky v sobě neměly
@Weru píše:
No Klara Slamova psala to na co reagujes, takze pravne je to dukaz k usvedceni vraha.Jestli ti to k necemu pomuze :
Důkladně jsem četla, ale z tohoto nevyplývá, že by šlo o přímý důkaz, tedy spojující pachatele přímo s provedením činu. Důkaz k usvědčení to je, ale podle mého chápání nepřímý. ![]()
Sdílím jednoznačně vše týkající se jeho lhaní a konstruování, přičemž po provedení pitvy v ČR již bylo zřejmé, o jakou příčinu smrti se jedná. Toto jsou vážné indicie, přesto nespojují obviněného jednoznačně s provedením činu.
Pokud soud shledá, že nepřímé důkazy určují pachatele mimo rozumnou pochybnost, může být odsouzen. Jsem zvědavá, co tento a i další soudy (počítám najisto s odvoláním) shledají. Uvidíme, třeba budou ještě další vážné věci.
@Paradise píše:
@Amys tak vzhledem k tomu, že nikdo neví jak spolu byli nebo nebyli.Mohl být mimo pokoj. Nemuselo to být znásilnění, ale chtěný.Já nevím, osobně mi přijde natolik inteligentní, že kdyby je zabil proudem Kramný, tak by si nevymýšlel, že jim bylo špatně. To by bylo rovnou jednodušší jim dát jed. Kdyby měl promyšlený proud a vyznal se v tom, bylo by jednodušší nastražit to jakoby nehodu.
Prostě mi to celé nesedí a příjde mi to vykonstruované.
pokud to udělal v afektu, kde by ten jed tak narychlo sehnal? A já se k tomu, že to bylo neplánované, přkláním čím dál víc. Měli krizi, tam to vygradovalo, snad po té hádce kvůli animátorce. Už jen těch 10 hodin od smrti… kdyby to měl promyšlené dopředu, nepotřeboval by takhle vyčkávat a vymýšlet, jak to zaonačit ![]()
@Weru tak mít pohlavní styk se dá i vedle spícího dítěte, ale to jsou spekulace, stejně jako vše ostatní.
Je mi jasné, že jsem nepopulární host v této diskuzi, ale jen mě zajímalo to s těmi orgány. ![]()
@Gába27 píše:
Tak! Pindy o tom, ze obhajuje nevím co, ať si laskavě nechá. Já mam momentálně na advokáty velkou pifku. Kvůli prachum jsou schopni zaprit vlastní matku. O ni jsem si myslela, ze je jiná, ale bohužel. Prachy nesmrdi, i když jsou od vraha, ze? Ať laskavě skončí s tím slzavym údolím, je trapná.
Se slzavým údolím bych se jí zastala, je těhotná, to je pak všechno naruby a moc to vůli či kontrole nepodléhá.
Tvůj postoj, že někteří jsou kvůli penězům schopni mnohého, dost chápu.
Rozebírání soudního procesu na FCB advokátem kterékoliv strany nechápu vůbec. ![]()
@Amalthea tak v afektu bych ji uškrtila, proud mi přijde propracovaný, ale kdo ví.
Prostě patřím k těm, co nevěří, že vraždil, takže těžká diskuze ![]()
@Amalthea píše:
pokud to udělal v afektu, kde by ten jed tak narychlo sehnal? A já se k tomu, že to bylo neplánované, přkláním čím dál víc. Měli krizi, tam to vygradovalo, snad po té hádce kvůli animátorce. Už jen těch 10 hodin od smrti… kdyby to měl promyšlené dopředu, nepotřeboval by takhle vyčkávat a vymýšlet, jak to zaonačit
Nebylo by jednodušší, kdyby ji selhaly brzdy v Česku?
@Gába27 píše:
Bylo, ale v Egyptě by přece měl šanci, že ho osvobodí, kdyby prokázal, že mu byla nevěrná
Však se o tom psalo, že si tyto informace hledal na internetu (projeli mu po zatčení historii prohlížeče). Zdroj si nepamatuju.
@Gába27 píše:člověče, s každým tvým příspěvkem mám pocit, že ty ani nečteš, na co vlastně reaguješ
@Kdoule píše:
Důkladně jsem četla, ale z tohoto nevyplývá, že by šlo o přímý důkaz, tedy spojující pachatele přímo s provedením činu. Důkaz k usvědčení to je, ale podle mého chápání nepřímý.
Sdílím jednoznačně vše týkající se jeho lhaní a konstruování, přičemž po provedení pitvy v ČR již bylo zřejmé, o jakou příčinu smrti se jedná. Toto jsou vážné indicie, přesto nespojují obviněného jednoznačně s provedením činu.Pokud soud shledá, že nepřímé důkazy určují pachatele mimo rozumnou pochybnost, může být odsouzen. Jsem zvědavá, co tento a i další soudy (počítám najisto s odvoláním) shledají. Uvidíme, třeba budou ještě další vážné věci.
No, ja to pochopila tak, ze prime dukazy jsou. Ona to tam i Slamova nekde psala.
Sama Slamova psala, ze se Kramny sam usvedcuje, ze je vse ve spisu, do ktereho samozrejme verejnost nevidi. Tudiz neni probirano vse u soudu.
Urcite neco maji, i mluvila o matce, ze delala nejake veci, ktere nejsou OK, ale ze nemuze rict nic blizsiho.
Zitra prijde sexuolog, psycholog…na to jsem moc zvedava…
@Gába27 píše:
Bylo, pokud by nemel vrah poruchu osobnosti…to jdou potom veci mimo lidske chapani…
@Amalthea píše: člověče, s každým tvým příspěvkem mám pocit, že ty ani nečteš, na co vlastně reaguješ
když píšu, že se přikláním k názoru, že to byla vražda v afektu, tak fakt nevím, co ti mám na ty brzdy odpovědět, sorry
Ty totiž konstruujes takové absurdnosti, ze fakt začínám pochybovat, zda to myslíš vázne.