Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak holky byly mrtve 10 hodin, nezvracely, prujem nemely. To nejak nesouhlasi s tou jeho vypovedi. Jsem zvedava, jestli se nakonec prizna, kazdopadne si rada prectu patecni vypoved znalce, ktery ma rozporovat ty predesle znalecke posudky.
A nemuzu si pomoct, ten jeho vyraz je na facku.
@Loki01 píše:
Rigor mortis je zpusobena nedostatkem ATP a po usmrceni elektrinou je ve svalech, ktere byly zasazeny nastup zrychleny.Oni ale tipovali 10 hodin ne podle ztuhnuti, ale podle skrvn.
Příspěvek upraven 08.07.15 v 20:37
Já jsem psala, že to „ztuhnutí“, o kterém mluvil znalec, které nastane po zásahu elekřinou, je křeč.
Mechanismus vzniku posmrtné ztuhlosti je mi známý.
@LindaPraha píše:
Tak holky byly mrtve 10 hodin, nezvracely, prujem nemely. To nejak nesouhlasi s tou jeho vypovedi. Jsem zvedava, jestli se nakonec prizna, kazdopadne si rada prectu patecni vypoved znalce, ktery ma rozporovat ty predesle znalecke posudky.
A nemuzu si pomoct, ten jeho vyraz je na facku.
zítra bude vypovídat i znalec z oboru sexuologie - to bude asi taky zajímavé. A ano, máš pravdu, jeho výraz je na pár facek
Příspěvek upraven 08.07.15 v 21:46
@Weru píše:
On to rikal. Dokonce jsem to video vcera kouaka a daval sem odkaz
Aha - a co tedy říkal, že prováděl masáž? ![]()
K tomu, ze nejsou prime dukazy, tudiz nemuze byt nikdy Krample odsouzen napsala tohle Klara :
„To by nemohl být přeci odsouzen nikdo, kdo se nepřizná. A znalecký posudek prokazující příčinu smrti je podle Vás co?“
@Kdoule píše:
Aha - a co tedy říkal, že prováděl masáž?
Myslim, z ei masaz. Ja to najdu, ctu ted Slamovou na FB.
@januschka píše:
Ale tim, ze bude stale menit vypoved, tak si sam podrezava pod sebou vetev
Tak ale dotazováním se svou výpověď nemění, ne?
O jeho častém a dlouhém pobytu ve sprše mluvil od začátku, že se tam zavíral, aby holky nerušil, že tam mohl kratince klimbnout, to myslím tehdy říkal taky. Znova poslouchat ten hnus se mi nechce, ale tohle tam tehdy v tom namluveném podle mě padlo.
Edit - pardon, v koupelně, ne ve sprše
@Weru píše:
K tomu, ze nejsou prime dukazy, tudiz nemuze byt nikdy Krample odsouzen napsala tohle Klara :„To by nemohl být přeci odsouzen nikdo, kdo se nepřizná. A znalecký posudek prokazující příčinu smrti je podle Vás co?“
Ale přímý důkaz není jen přiznání, je to důkaz jasně ho spojující s provedeným činem. Třeba vražedný nástroj, biologické stopy, víc mě teď nic nenapadá. Navíc u vraždy elektřinou je velmi podstatnou částí posouzení právě zhodnocení přesných možností na místě činu, toho, jak přesně to tam při nálezu vypadalo, jinak nemusí být vůbec zřejmé, jakým způsobem se tělo s elektřinou potkalo.
Znalecký posudek o příčině smrti je podle mě přesně tím - posudkem o příčině smrti. Zemřely proudem a cizím zaviněním. Tím, že v tomto on soustavně lže a lhal, to z něj dělá vysoce podezřelého, ale nezvratný důkaz o vraždě jeho rukou to podle mě není. Je to důkaz nepřímý v tomto smyslu. Mluvím jen sama za sebe, jak to vnímám, nemám žádné právní vzdělání. Může být, že právně je to přece jen jinak. Neví někdo?
@januschka „Klára Long Slámová Motiv vychází z poruchy jeho osobnosti - je to popsáno na desítkách stran v posudku. Znalci z psychologie a psychiatrie budou vyslýcháni příští čtvrtek, tak si na to počkejte.“
@Weru píše:
K tomu, ze nejsou prime dukazy, tudiz nemuze byt nikdy Krample odsouzen napsala tohle Klara :„To by nemohl být přeci odsouzen nikdo, kdo se nepřizná. A znalecký posudek prokazující příčinu smrti je podle Vás co?“
Klára která, prosím?
@Kdoule píše:
Ale přímý důkaz není jen přiznání, je to důkaz jasně ho spojující s provedeným činem. Třeba vražedný nástroj, biologické stopy, víc mě teď nic nenapadá. Navíc u vraždy elektřinou je velmi podstatnou částí posouzení právě zhodnocení přesných možností na místě činu, toho, jak přesně to tam při nálezu vypadalo, jinak nemusí být vůbec zřejmé, jakým způsobem se tělo s elektřinou potkalo.Znalecký posudek o příčině smrti je podle mě přesně tím - posudkem o příčině smrti. Zemřely proudem a cizím zaviněním. Tím, že v tomto on soustavně lže a lhal, to z něj dělá vysoce podezřelého, ale nezvratný důkaz o vraždě jeho rukou to podle mě není. Je to důkaz nepřímý v tomto smyslu. Mluvím jen sama za sebe, jak to vnímám, nemám žádné právní vzdělání. Může být, že právně je to přece jen jinak. Neví někdo?
No Klara Slamova psala to na co reagujes, takze pravne je to dukaz k usvedceni vraha.
Jestli ti to k necemu pomuze :
lára Long Slámová Dobrý den, píšu z mobilu, tedy pouze velmi stručně. Zaměstanec hotelu nikdy podezírán nebyl, od počátku byl podezírán pouze Kramný a ihned po pitvě bylo zjištěno, že příčinou smrti byl zásah elektrickým proudem. Veškeré expertizy vyvrátily jakékoliv toxicky významné látky, stejně tak bylo vyvráceno tvrzení Kramného, že měly holky průjem. Zároveň je prokázáno, že holky byly již dávno mrtvé v době, kdy Kramný tvrdí, že s nimi komunikoval. Bylo prokázáno, že mnoho hodin měl na konstrukci své verze, kterou ihned po oznámení údajného nálezu těl také tvrdil-tedy otravy. Na té setrval i dosud, přestože byla již na počátku známá jediná příčina smrti-elektrický proud. Zároveň upravoval místo činu, včetně aranžování rekvizit podporujících jeho verzi. Pokud se nepoblil sám z mrtvých, se kterými manipuloval, je nejjednodušší si strčit prst do krku a vyvolat zvracení. Obsah jeho žaludku byl zkoumán také, včetně skvrny na triku, který sám poslal policii a byly zkoumány samozřejmě další záležitosti a jakákoliv otrava byla samozřejmě vyloučena.
To se mi líbí · 19 · 3 červenec v 11:46
Klára Long Slámová on prostě nepočítal s tím, že těla budou zkoumána podrobně v rámci pitvy, která se provádí v Evropě a myslel si, že se Egypt spokojí s tím, co tvrdil on a nikdo dál nebude nic řešit. A kdyby přeci jen ano, tak že mu bude stačit prokázat nevěru, nebo prostě zdrhne.
To se mi líbí · 8 · 3 červenec v 11:48
Klára Long Slámová i egyptský lékař po opakovaném výslechu nakonec uvedl, že nálezy odpovídají zásahu elektrickým proudem a přiznal, že neprováděl toto zkoumání a ani histologii. V rámci repitvy bylo zjištěno, že v Egyptě nebyly zkoumány řádně orgány, nebyly provedeny ani preparační řezy.
To se mi líbí · 5 · 3 červenec v 11:50
Klára Long Slámová a jinak-nejde o to, co tvrdím já, protože pouze interpretuji obsah spisu. Netvrdím to tedy já, ale několik soudních znalců (mimo jiné).
@Gába27 píše:
A ke všemu musíš mít nějaký důvod? Já zkrátka věřím tomu, že to neudělal. Btw, i příbuzní Moniky u soudu vypověděli, že nevěří, že to udělal.
a koho teda ta Slámová zastupuje a proč? A proč tedy, cituju „Otec Moniky Kramné Erich uplatňuje odškodnění ve výši 4 400 418,– Kč, bratři Radmil 2 470 466,– a Martin 2 200 000,–.“?
„Klára Long Slámová I kdyby ho podvedla, není to omluva vraždy. Tím spíše ne vraždy dítěte. Ve spise jsou podklady pro to, že měla vztah s jedním tím mužem ze Slovenska. Bylo to dost dlouhou dobu předtím, než byla usmrcena, ale v Kramným to zůstalo navždy a podporuje to právě i obžalobu. Prostě laicky a velmi stručně řečeno - když Tě nebudu mít já, tak nikdo. On byl svou ženou úplně posedlý, jak se říká. Hlídal jí pořád, ona se ho bála. Teď tvrdí, jak vše bylo v pořádku, ale nebylo - Monika s ním dlouho nechtěla nic mít, a to on prostě neunášel. U soudu rovněž nepřiznal, že spolu nic dlouho neměli, ale jeho vlastní svědci ho potopili, protože jim si na to opakovaně stěžoval a oni to přiznali. Žil pořád ve strachu, že ho Monika opustí i s Klárkou, to by jeho ego prostě neuneslo. Odpovídá to jeho psychologickému profilu. S nevěrou, ke který mělo dojít dlouho předtím, se nesmířil ani po její smrti.“
To je psychopat tohleto ![]()