Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
8.7.15 10:24
@roksy25 píše:
To by ovšem znamenalo, že by cíleně chtěl zabít i Klárku a já celou dobu doufám v to, že Klárka zemřela omylem :,(

To ja si prav enemyslim, ze zemrela omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.7.15 10:25
@kadlina píše:
Takhle je to napsané na Blesku:
Dokoupil spolu se Smatanovou dlouze rozebírají fotografie. Porovnávají své posudky s novými informacemi. Dokoupil se k tomu chce ještě vyjádřit. „Na tělech je dokumentováno, co bylo vidět na fotkách ze spisu (ty, které zveřejnila média, pozn. red.), je patrno, že obě dvě mají posmrtné skvrny v oblasti obličeje. U Moniky Kramné je to přední strana krku, trupu, končetiny, špička nosu, čelní hrboly, nejlépe je to vidět na fotkách 4 a 5. V tom konkrétním případě muselo tělo po dobu deseti hodin ležet na přední straně,“ popisuje Dokoupil. „Co je zajímavý nález na těch čerstvých fotkách u té holčičky, je takové nahnědlé zbarvení na rtech – i toto může být způsobeno elektrickým proudem,“dodal.Což by bylo tak, jak píše Kdoule.
Je zvláštní, že o popálenině v puse Blesk nepíše. To je celkem zásadní, protože to by mohl být (podle mě laika totálního) vstup. Přitom jasně řekli, že vstup ani výstup u Klárky nebyl. :think:

Aha, to je ta moje koncentrace no :oops:. Omlouvam s eza mystifikaci.

To mi taky nejde do hlavy, proc to o tech ustech nenapsali na Blesku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.7.15 10:26
@Kdoule píše:
Jenže je to zmatené, není jasné, k čemu se s těmi proudovými chrániči vyjadřuje, zda k pokoji, či ke koupelně, na základě jaké fotodokumentace (vyjádřil se ještě předtím, než si prohlédl aktuální fotky ze spisu). Dnešní zápis je na houbec, nelze než se spolehnout na zkušenost znalce.

mozna nemuze byt konkretni :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
8.7.15 10:26

Holky, já už se v tom taky začínám ztrácet, ale mám pocit, že jsem někde v průběhu vyšetřování, jak případ sleduju zaznamenala, že Klárka a Monika byly po smrti mokré (mokré vlasy?)…Zkuste mě vyvést z omylu, možná jsem to popletla, ale pokud to tak bylo, nemělo by to u soudu být probráno? Pochybuju, že na nich na posteli vylil kýbl vody a jal se vraždit, tedy by to spíše ukazovalo na tu koupelnu. A pokud měla Klárka předpažené ruce, přičemž se patolog vyjádřil, že skvrny říkají, že ležela na břiše a byla otočena až po x hodinách, kdy se ho Kramný nebo Rejžková ptali jak by Klárka tedy mohla ležet na břiše, když měla předpažené ruce, tak na to patolog odpověděl, že mohla objímat nějaký předmět - nebo třeba mámu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
8.7.15 10:27
@Weru píše:
Aha, to je ta moje koncentrace no :oops:. Omlouvam s eza mystifikaci.To mi taky nejde do hlavy, proc to o tech ustech nenapsali na Blesku :nevim:

o těch ústech to na Blesku psali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
8.7.15 10:27
@Amalthea píše:
Ján měl vypovídat jako svědek minulý týden, ale omluvil se.

Aha, tak to jo..

Petr K.: Řekl jste, že stačí dvě sekundy působení. Je tedy možné že někdo do pokoje vlezl, přiložil drát, když oni zřejmě teda nekřičí, takže někdo, kdo by třeba usnul v koupelně, by to vůbec neslyšel?
To je takovej zmetek, že to není možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.7.15 10:28
@Kdoule píše:
Já na popelky asi nepolezu, ono to tam bývá všechno podbarvené, ty interpretace jsou taky kolikrát pěkně ohnuté, co jsem tam čítala kdysi. Zkusím se orientovat podle toho, co je zveřejněno přímo od soudu, objektivnější informace se nám venku už zřejmě nedostanou.

No ony jsou u toho soudu a zapisuji od tam. Psaly o te pusince, popaleninach v ni atp.
Samozrejme te nenutim, chtela jsem ti jen dat dalsi „material“, kde pisou i neco navic, co neni v mediich napr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.7.15 10:29
@januschka píše:
o těch ústech to na Blesku psali…

A kdy? Ja to cetla az vcera na Popelkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
8.7.15 10:29
@Weru píše:
To ja si prav enemyslim, ze zemrela omylem.

To je ale šílené, jak člověk si tak nějak řekne, že mu ruply nervy(i když taky nepochopitelné, ten člověk je prostě magor), ale že ublíží nevinnému dítěti :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.7.15 10:30
@Apaji píše:
Holky, já už se v tom taky začínám ztrácet, ale mám pocit, že jsem někde v průběhu vyšetřování, jak případ sleduju zaznamenala, že Klárka a Monika byly po smrti mokré (mokré vlasy?)…Zkuste mě vyvést z omylu, možná jsem to popletla, ale pokud to tak bylo, nemělo by to u soudu být probráno? Pochybuju, že na nich na posteli vylil kýbl vody a jal se vraždit, tedy by to spíše ukazovalo na tu koupelnu. A pokud měla Klárka předpažené ruce, přičemž se patolog vyjádřil, že skvrny říkají, že ležela na břiše a byla otočena až po x hodinách, kdy se ho Kramný nebo Rejžková ptali jak by Klárka tedy mohla ležet na břiše, když měla předpažené ruce, tak na to patolog odpověděl, že mohla objímat nějaký předmět - nebo třeba mámu :?

Monika mela mokre vlasy a Klarka suche ucesane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
8.7.15 10:31
@roksy25 píše:
Aha, tak to jo..Petr K.: Řekl jste, že stačí dvě sekundy působení. Je tedy možné že někdo do pokoje vlezl, přiložil drát, když oni zřejmě teda nekřičí, takže někdo, kdo by třeba usnul v koupelně, by to vůbec neslyšel?
To je takovej zmetek, že to není možné…

to víš no, jemu bylo nejhůř, tak vysílením usnul v koupelně a mezitím ty zvracející holky někdo zabil proudem :zed: já už se tomu musím smát, fakt, po včerejšku už by udělal nejlíp, kdyby držel hubu a otevřel ji až při přiznání, parchant jeden :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.7.15 10:33
@roksy25 píše:
To je ale šílené, jak člověk si tak nějak řekne, že mu ruply nervy(i když taky nepochopitelné, ten člověk je prostě magor), ale že ublíží nevinnému dítěti :,(

ja si ani nemyslim, ze mu ruply nervy.

Je to sileny, ale deje se to :,(.
Napr. ja byla ve skolce s holcickou, kterou otravila maminka. Jeji mama zjistila, ze ji otec podvadi a chce ji opustit. Tak dala spolikat prasky dcerkam i sobe, pustila plyn…Nasel je otec.

Proste se to deje. Kramny je chladny jako led, nejspis bud emit i poruchu osobnosti. Kdo vi :(.

Vem si, ze jedes na dovcu s chlapem, ketrej te sice stve, ale mas ho rada… a uz neodjedes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
8.7.15 10:34

Já pořád věřím že to neudělal :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
8.7.15 10:35

Musím říct, že mě celkem neuspokojil rozbor toho, co znalec řekl - že poloha těl by nasvědčovala zabití každé odděleně a tedy snad dvoupolovým zásahem. Soudkyně se zeptala, z jaké polohy těl vycházel a nezdá se mi, že by dostala jasnou odpověď - tedy Blesk to nepřepsal. Tohle bych si přečetla ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
8.7.15 10:35
@Kdoule píše:
Jenže je to zmatené, není jasné, k čemu se s těmi proudovými chrániči vyjadřuje, zda k pokoji, či ke koupelně, na základě jaké fotodokumentace (vyjádřil se ještě předtím, než si prohlédl aktuální fotky ze spisu). Dnešní zápis je na houbec, nelze než se spolehnout na zkušenost znalce.

buď je to špatně přepisováno, ale velký světlo teda do toho nevnesl zatim, na Novinkách je to ještě zmatenější :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová