Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hm, tak ten závěr znalce je jasný..A dle něj stačil dotek rty a dlaní k prostupu proudu do Klárky. Taky mě napadá, že nedohledají toho Jána, třeba se mu Monika také s lecčím svěřila.. ![]()
@Kdoule píše:
Já jsem to pochopila jinak - oni zde v ČR při pitvě viděli hnědé zbarvení rtů a přikládali to pokročilosti rozkladu (déle než týden po smrti), nicméně včera poprvé mohli vidět fotky, které Legerský nechal zapsat jako důkaz do spisu, pořízené snad na místě policií. A z těchto fotek posuzují vzhled rtů jako možnou proudovou stopu. Ty fotky viděli až včera a poprvé zřejmě viděli, jak rty vypadaly dříve, než přímo při pitvě.
Ona to ted i rikala soudkyne
. No ano, oni to posoudili nejdrive dle fotek, pak pri pitve uvideli, ze ty rty se zbarvuji dale a rychle, proste nejak ( nejsem patolog ) jinak nez pri rozkladu a navic mela popalenou pusinku uvnitr. Ted s eptala soudkyne, zda stacilo prilozeni druhe osoby usty a dlani ![]()
@Weru, oni před pitvou měli nějaké fotky?
![]()
Já jsem to teda vůbec poslední rok nesledovala, naposled kolem uvalení vazby, ale z toho včerejška jsem to chápala celkem jasně, jak jim soudkyně ukazovala nově přiložené důkazní fotky, oni přistoupili, na místě si je prohlíželi, delší dobu to hodnotili, pak se vyjádřili - ke skvrnám Moniky a rtům Klárky. Takže oni měli nějaké fotky ještě před provedením pitvy??
Mne se potvrzuje moje teorie. Takze to bylo v koupelne. Akorat ta usta. Ona davala Klarce pusu a on za nimi a prilozil pri tom Monice na krk ten drat? Chapu to spravne?
@Kdoule píše:
@Weru, oni před pitvou měli nějaké fotky?![]()
Já jsem to teda vůbec poslední rok nesledovala, naposled kolem uvalení vazby, ale z toho včerejška jsem to chápala celkem jasně, jak jim soudkyně ukazovala nově přiložené důkazní fotky, oni přistoupili, na místě si je prohlíželi, delší dobu to hodnotili, pak se vyjádřili - ke skvrnám Moniky a rtům Klárky. Takže oni měli nějaké fotky ještě před provedením pitvy??
Prej z toho telefonu.Taak jsem to pochopila ja.
![]()
@januschka píše:
A stačila mu odizolovaná prodlužovací šňůra…
a co bylo jeste tou podminkou k usmrceni? Musela stat n amokre zemi?
Tak tohle me prekvapilo
V tomto případě mohlo prý dojít k usmrcení elektrickým proudem u každého zvlášť, o tom prý svědčí polohy těl.
„Dvoupolový dotyk na každé zvlášť se mi jeví jako nejpravděpodobnější,“
@Weru píše:
a co bylo jeste tou podminkou k usmrceni? Musela stat n amokre zemi?
a nebo (jestli dobře chápu), tak prý stačil i ten fén v koupelně…
@roksy25 píše:
Hm, tak ten závěr znalce je jasný..A dle něj stačil dotek rty a dlaní k prostupu proudu do Klárky. Taky mě napadá, že nedohledají toho Jána, třeba se mu Monika také s lecčím svěřila..
Ja jsem z toho teda jelen. Nejdriv pisou, ze znalec rika, ze to mohlo byt jen v koupelne ted v posteli ![]()
@januschka píše:
a nebo (jestli dobře chápu), tak prý stačil i ten fén v koupelně…
Fakt? Dnes pisou teda docela zmatene. ![]()
@Weru píše:
Prej z toho telefonu.Taak jsem to pochopila ja.![]()
Na telefon to fotil nějaký policista či někdo při tom ohledání na místě, tyhle fotky dal Legerský do spisu až min. týden a znalci je viděli prvně u soudu.
Jinak k tomu dnešku, zatím nepadlo, že se to stalo v koupelně. Možné je obojí, v posteli dvoupolově - třeba uříznutou prodlužkou, nebo v koupelně i jednopolově, přičemž jestli to jde tak říct, tak tam snad ani není proudový chránič? Přijde mi, že ty dnešní zápisy jsou hodně nepřesné, nechápu, že tam neposlali ze svých řad někoho, kdo aspoň trochu tý elektrice rozumí. Jeví se mi, že vytahují k zápisu nenavazující věci a že sami celkem nechápu, o čem znalec mluví. ![]()
Zatim nejzásadnejší věc je, že tam nebyly proudový chrániče, takže tipuju ve sprše
Ten znalec me bavi…
Soudkyně: Ale závěry, které jste učinil, by platily?
Znalec: Jednoznačně! Ohmův zákon platí i v Egyptě.
Kdoule -
přesně tak jak píšeš, ty přepisy co znalec říká jsou dost nepřesný a laik těžko pochopí co vůbec podstatného říká