Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tigy99 píše:
@Loki01
To je právě co nikde nebylo uvedeno, ale policie to určitě zjišťovala a ví to, pokud by tam ten chránič byl a fungoval, tak je to ve sprše / koupelně / skoro neproveditelné.Pokud by nebyl / nefungoval / tak je to tam udělat naopak daleko snažší, než u té druhé varianty tzn. na posteli.
Zítra se 100% dozvíme aspoň, kde se to nejspíš stalo.
Osobně si myslím, že toho policie moc nepozjišťovala, spolupráce s Egyptem zjevně velmi malá a nebyli vpuštěni ani do hotelu, aby mohli posoudit situaci na místě. Přesto min. týden jsem si v tom online záznamu přečetla myslím od žalobce (?dočítala jsem toho hodně a teď nevím), že elektroinstalace je v Egyptě velmi mizerná, takže já osobně myslím, že absence proudového chrániče je velmi možná, když v nočním stolku dle popisu jsou ne zcela izolované dráty volně. Ač o proudu něco vím, tak spekulovat s takovýmto nedostatkem údajů (hlavně o způsobu a kvalitě elektroinstalací v takto odlišné zemi) pro sebe pokládám za zbytečné, nicméně pro mě je zásadní, že storky o vysilujícím zvracení do koše a o setrvalých průjmech je úplné bájesloví, v tomhle je myslím výsledek pitvy zcela jednoznačný. Nová pro mě je informace, že se téměř jistě cca 10 hod. po smrti výrazně hýbalo těly. Napadá někoho důvod, proč by nevinný člověk vytvářel takovéto báje o průběhu dne, které pak namlouval na hlasovou nahrávku krátce po události, k čemu by to nevinnému mělo jakkoliv sloužit? Jelikož mě opravdu nic nenapadá, nevidím moc možností, aby nebyl vinen.
Na zítřek stran možností jsem zvědavá taky, nicméně od obvinění mám obavu, tehdy jsem tu psala, že mu to nebudou schopní dokázat. Tu obavu mám stále, že dostatečně pro soud průkazný materiál o jeho vině nemusejí mít. Uvidíme. ![]()
A co takhle. Klarka se sla vykoupat a Monika byla jeste ve sprse. Monika vylezla, Klarka chtela rozcesat vlasky. Monika ji rozcesavala vlasy ( byla vlhka ze sprchy a mela mokre vlasy, tudiz byla trochu mokra i Klarka), mel avlasy v rucniku, takze mela volny krk. „Peta“ k ni pristoupil ze zadu.
@Kdoule píše:Na zítřek stran možností jsem zvědavá taky, nicméně od obvinění mám obavu, tehdy jsem tu psala, že mu to nebudou schopní dokázat. Tu obavu mám stále, že dostatečně pro soud průkazný materiál o jeho vině nemusejí mít. Uvidíme.
to si myslím taky
Ale zabásnout za křivou výpověď ho můžou a myslím, že to je docela reálný…
@Bábrdl
kdo trochu rozumí elektrice nestačí se divit, jak tomu článku, tak té animaci s kabelem jiskřícím na posteli u obou ležících co ukazovali dneska ve zprávách - jeden nesmysl vedle druhého, ale možná to úmyslně ukazují trochu jinak
![]()
@neumisa píše:
třeba mu Monika nalajnovala Egypt a on pak s kamarádem řešil, kam v tom Egyptě
@Tigy99 píše:
@januschka
tak když chtěla celou dobu za každou cenu do Egypta, tak se pak radil, když už teda, tak konkrétně kam do Egypta - v tom nic nenajdeto s tím lehkým obědem je zásadnější změna ve výpovědi, hodně podstatná
Jsem to schválně znovu prolétla a zájezd našla na internetu Monika dle Kramného. Ovšem dva svědci vypověděli, že měli jet na dovolenou s nimi (s každým zvlášť). Jeden kamarád, že to plánovali společně od ledna, že prý Turecko nebo Egypt. Na Petra bylo Turecko drahé, tak vybrali Egypt. Společně nejeli, protože svědek byl v té době ve Švýcarsku, neřešilo se, proč nejeli spolu.
S druhým kamarádem řešili, jestli Slovensko nebo Chorvatsko. Pak svědkova manželka našla zájezd do Egypta v hodnotě Chorvatska, tak jeli tam, ale Monice nedali dovolenou, tak Kramní jeli po nich do stejného hotelu. Od něj měl prý i ty léky. Je mi jasné, že může být tucet rozumných vysvětlení, ale mně to trochu připadá, že to plánoval dopředu. I soudkyně se každého z rodiny ptala, proč Egypt. ![]()
Příspěvek upraven 07.07.15 v 20:46
Já myslím, že zítra to vysvětlí ten znalec, určitě má nějakou teorii, patřičně podloženou, jinak by ho nezvali k soudu. Taky si říkám, že je možné, že si nějaký vyšetřovatel „neoficiálně“ vyrazil na dovolenou do Egypta. Stačilo se domluvit s cestovkou, aby dostal stejný pokoj a mohl ho obhlídnout, nafotit atd. Třeba to tak udělali, jen nám to nevěší na nos.
@Bábrdl píše:
@Kdoule http://www.blesk.cz/…tricke-draty?…ad dráty
Tohle ale není z toho pokoje, ne? Pochopila jsem, že ten pokoj byl dlouho uzavřený a nikdo se tam nedostal, naše policie ofiko bohužel taky ne. Blesk, pokud vím, udělal nějaký svůj průzkum v jiném pokoji toho hotelu, tohle se ale může výrazně lišit, to bych vůbec neřešila, jak to je v jiném pokoji.
Já jsem četla něco přímo v těch online záznamech od soudu, myslím si, že šlo o obžalobu, že to zaznělo u toho, nevím to ale jistě. Nechce se mi to hledat, znovu to celé číst. Nicméně to zaznělo u soudu, že elektroinstalace tam je velmi slabá a o kabelech volně ze stolku mluvil ve své výpovědi přímo Kramný.
@vokishka píše:
Já myslím, že zítra to vysvětlí ten znalec, určitě má nějakou teorii, patřičně podloženou, jinak by ho nezvali k soudu. Taky si říkám, že je možné, že si nějaký vyšetřovatel „neoficiálně“ vyrazil na dovolenou do Egypta. Stačilo se domluvit s cestovkou, aby dostal stejný pokoj a mohl ho obhlídnout, nafotit atd. Třeba to tak udělali, jen nám to nevěší na nos.
Tak neoficiální průzkum by stejně nemohli použít pro soudní řízení, takže je to jedno. Já sama pro sebe vůbec o způsobu provedení nespekuluju, upřímně to snad ani nechci vědět, jak přesně jim to udělal. Je to bestiální a hnusný. Osobně mě nejvíc zajímá, jestli mu to budou schopní dokázat, protože ty báchorky, které používá pro výklad situace on, jsou už prokázané jako lživé.
Mně celkem stačí představa, že tam seděl s těly cca 10hodin, než zinscenoval odhalení. Mrzí mě, že možná nebude k dispozici výpověď té ženy, která tam do pokoje šla první, případně hostů ze sousedících pokojů. To by mě dost zajímalo, případně, zda je během toho dne neviděli na pláži či v té jídelně, jestli to nebyl prostě normální den - dokud se to někdy odpoledne nestalo.
@kadlina píše:
Jsem to schválně znovu prolétla a zájezd našla na internetu Monika dle Kramného. Ovšem dva svědci vypověděli, že měli jet na dovolenou s nimi (s každým zvlášť). Jeden kamarád, že to plánovali společně od ledna, že prý Turecko nebo Egypt. Na Petra bylo Turecko drahé, tak vybrali Egypt. Společně nejeli, protože svědek byl v té době ve Švýcarsku, neřešilo se, proč nejeli spolu.
S druhým kamarádem řešili, jestli Slovensko nebo Chorvatsko. Pak svědkova manželka našla zájezd do Egypta v hodnotě Chorvatska, tak jeli tam, ale Monice nedali dovolenou, tak Kramní jeli po nich do stejného hotelu. Od něj měl prý i ty léky. Je mi jasné, že může být tucet rozumných vysvětlení, ale mně to trochu připadá, že to plánoval dopředu. I soudkyně se každého z rodiny ptala, proč Egypt.Příspěvek upraven 07.07.15 v 20:46
Ve vypovedi bylo, ze nejel ten kamarad s nim, jelikoz Kramny rekl, ze mu nevyhovuj eten termin na kterem byli domluveni.
@vokishka píše:
@Kdoule Je zajímavý, že nějaké staré známé tam zvali, dokonce chce Kramný nějakého svého učitele nebo co, ale takové svědky nepozvou.
@vokishka píše:
to se dělá velice často…
@januschka píše:
to se dělá velice často…
Co? ![]()
Jako že se soudní znalec vyjádří k možnostem, jak to bylo možno realizovat, to jistě, k tomu samozřejmě ten znalec je. Nicméně pokud mu chybí celá část informací z místa činu (což se samozřejmě s jistotou uvidí až zítra, nicméně žalobce několikrát avizoval, že tato část skutečně je pro ČR vlastně nepoužitelná a přímé ohledání místa činu opravdu chybí) a vychází pouze z pitevního nálezu, tak je z mého pohledu nesmírně obtížné postavit na tom usvědčující posudek pro jednoho člověka - ve smyslu, že pouze on s určitostí byl možným pachatelem. Pro toto jsem zvědavá, co zazní, ráda bych se obávala zbytečně.