Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tigy99
7.7.15 13:24

@Dovesilke
zřejmě přesvědčil v hlavě sám sebe, že si to zasloužila, za to co mu dělala a nevzdá to dokud ho neodsoudí na doživotí - pak to časem možná pustí jak to bylo

• Citovat
  • Upravit
3311
7.7.15 13:26
@roksy25 píše:
Měla bych otázku, proč bylo důležité, která z nich zemřela dříve?

asi kvůli způsobu provedení vraždy, nebo kvůli motivu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
7.7.15 13:27
@Dovesilke píše:
Maximálně mohl zvracet z toho co udělal!
Ale otravu neměl, ten mě tak rozčiluje!
Ze mě by po takové hrůze nevypadlo ani slovo a on dělá že se nic nestalo!
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: asi tak. blil z toho, co udělal, že mu to vyšlo. :(
Mi neříkejte, že se obhájí :think:, to ani není možné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
7.7.15 13:28

@roksy25 Já si myslím, že kdyby šlo o otravu, jak tvrdí Kramný, tak by musela zemřít dřív Klárka. U el. proudu by zemřely zřejmě současně, pokud se jí Klárka držela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
7.7.15 13:28

Taky sleduju. Myslím si, že musel v hlavě přesvědčit sám sebe, že to neudělal. To je typické pro některé duševní poruchy. A už je to dva roky, takže on sám těm lžím věří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
7.7.15 13:29

@januschka No já že u jednoho článku píší, že se rozohnil, když zjistil, že rodina Moniky dostane 30% protože není možné zjistit, která umřela první :nevim: Ale děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
7.7.15 13:33

Doufám že zrůda Kramny bude sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
7.7.15 13:34
@roksy25 píše:
@januschka No já že u jednoho článku píší, že se rozohnil, když zjistil, že rodina Moniky dostane 30% protože není možné zjistit, která umřela první :nevim: Ale děkuji..

30% z čeho? Z životka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
7.7.15 13:35
@roksy25 píše:

Z hlediska dědictví to je podstatné pro to, kdo bude po kom dědit. Kdyby zemřela první Monika, tak její rodina nedostane nic a Kramný je univerzální dědic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
7.7.15 13:37
@Tigy99 píše:
ale hlavně JAK??? říct udělal to elektrikou a tím skončit nestačí, to by obhajoba roznesla na padrť
znalec na elektriku zřejmě oznamí, jak to tam na tom pokoji bylo možné technicky udělat, ale kdo dokáže, že to tak ON opravdu udělal - to bude na celém případu nejzajímavější :( že se potvrdí, že ona byla veselá v rozkroku i mimo doma to se dalo čekat, ale to nebude nakonec hrát roli, to je " dneska " cca každá třetí :lol: :cert:
stejně tak, že on to neunesl, že si dávala i jinde je jasný, ale DOKÁZAT mu to, že to udělal právě on to bude šichta, pokud to sám pod tlakem nesloží a nepřizná :idea:

No mně z dnešních dotazů obhajoby (četla jsem jen dopolední čast) spíš příjde, že ho moc neobhajuje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
7.7.15 13:39

@kadlina Aha, tak to jo..Děkuji
@januschka No v rozhovoru s jeho sestrou uvedla, že když mu sdělila, že z majetku dostane její rodina 30%, tak že se rozčílil nebo co..Takže asi veškerý majetek, co měli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8654
7.7.15 13:39
@roksy25 píše:
Měla bych otázku, proč bylo důležité, která z nich zemřela dříve?

kvůli dědictví to bylo důležité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.7.15 13:41

Jsem z toho paf :nevim: Pochopila jsem to tak, že po zásahu proudem upadly na něco tvrdého (podlahu?), to zase nehraje s tím, že by je zabil při spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
7.7.15 13:41

@kadlina
zásadní bude co k tomu řekne elektrikář - jestli to tam vůbec bylo možné provést a jak - modus operandi,, pak může začít obhajoba něco zkoušet :think:

• Citovat
  • Upravit
17609
7.7.15 13:43
@Vorvaň obrovský píše:
Tak tedy zemřely někdy okolo páté odpoledne? +/-Jak je dokázal držet na pokoji až do té doby?
Myslela jsem, že jim namíchal „čistou pramenitou egyptskou“ do pití. Ale pitva prokázala, že ani nezvracely, ani neměly průjem!
Jak je dokázal udržet na pokoji???

V průběhu soudu Kramný řekl, že byli na lehkém obědě. Přitom celou dobu předtím tvrdil, že se celý den z pokoje nevzdálili.

Pátek jsem taky ještě nečetla, ale ve čtvrtek (myslím) mě zaujal i jiný rozpor a soudkyně to nezaznamenala. Byl to jeho kamarád a říkal, že se s ním Kramný radil, kam mají jet na dovolenou. Že to spolu vybírali z katalogu. Přitom Kramný od začátku tvrdí, že Egypt byl výmysl Moniky. I jeho máma tvrdila, že ona si Egypt prosadila, Péťa chtěl jet na Solvensko 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová