Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
Zítra prý bude vypovídat nějaký odborník právě o tom, jak to mohl udělat.
Ja nekde cetla, ze to usvedceni muze trvat az rok? To je blbost, ze? ![]()
@Weru Taky jsem to někde četla. Ale asi bych se tomu ani nedivila, určitě se to bude odkládat, běžně se odkládá o několik měsíců, takže se to nasčítá.
@vokishka píše:
@Weru Taky jsem to někde četla. Ale asi bych se tomu ani nedivila, určitě se to bude odkládat, běžně se odkládá o několik měsíců, takže se to nasčítá.
aha, ja myslela, ze uz se po soudu dozvime verdikt.
Musim prestat koukat na ty kriminalky ![]()
@Weru
Na posteli je to relativně snadné pokud by je třeba uspal nebo omámil, možná že jim opravdu dal po obědě prášky na spaní do pití a pod.
postel je izolovaná od země, takže by nereagovala žádná el. ochrana, proto by se nemusel vůbec zabývat jejím vyřazením z provozu
ve sprše by mu to znemožňoval proudový chránič - pokud tam ovšem byl ![]()
jističe a pojistky reagují až na několikanásobně větší proud, než který stačí na zabití člověka, takže tyto by v podstatě ani řešit nemusel
stačilo zajistit potřebnou TRASU PROUDU přes obě těla nebo „pomohla“ shoda okolností, že k tomu došlo - přesněji to popisovat nebudu, jak to on mohl udělat, nerad bych, aby toho někdo někdy zneužil i když to zítra asi znalec řekne
a čistě teoreticky je pořád možný, že to on udělat nemusel i když, jak lže tak je to skoro jasný, že jo
Ale co když třeba malá mámě fénovala vlasy poškozeným fénem ve sprše / rána za krkem / a dostaly tak zásah obě a proud prošel ven z těl dotykem s kovou uzeměnou konstrukcí vany?
pak by je to zabilo asi taky, ale za předpokladu že by tam nebyl ten proudový chránič a Kramný že pak zjančil, aby to nebylo na něj??? i tohle je možný i když nepravděpodobný ![]()
@Tigy99 píše:
@Weru
Na posteli je to relativně snadné pokud by je třeba uspal nebo omámil, možná že jim opravdu dal po obědě prášky na spaní do pití a pod.
postel je izolovaná od země, takže by nereagovala žádná el. ochrana, proto by se nemusel vůbec zabývat jejím vyřazením z provozuve sprše by mu to znemožňoval proudový chránič - pokud tam ovšem byl
jističe a pojistky reagují až na několikanásobně větší proud, než který stačí na zabití člověka, takže tyto by v podstatě ani řešit nemusel
stačilo zajistit potřebnou TRASU PROUDU přes obě těla nebo „pomohla“ shoda okolností, že k tomu došlo - přesněji to popisovat nebudu, jak to on mohl udělat, nerad bych, aby toho někdo někdy zneužil i když to zítra asi znalec řekne
a čistě teoreticky je pořád možný, že to on udělat nemusel i když, jak lže tak je to skoro jasný, že jo
Ale co když třeba malá mámě fénovala vlasy poškozeným fénem ve sprše / rána za krkem / a dostaly tak zásah obě a proud prošel ven z těl dotykem s kovou uzeměnou konstrukcí vany?pak by je to zabilo asi taky, ale za předpokladu že by tam nebyl ten proudový chránič a Kramný že pak zjančil, aby to nebylo na něj??? i tohle je možný i když nepravděpodobný
Tak snad kdyby se něco takového stalo, nebo i něco jiného, tak by to Kramný hned zjistil a následný sled událostí by byl jiný. Hlavně by nemlel pohádky o otravě. Všechna dnešní tvrzení odborníků potvrzují, že Kramný lhal a jak se říká kdo lže, ten i krade a může i zabít!
@Tigy99 píše:
@Weru
postel je izolovaná od země, takže by nereagovala žádná el. ochrana, proto by se nemusel vůbec zabývat jejím vyřazením z provozuve sprše by mu to znemožňoval proudový chránič - pokud tam ovšem byl
Ale co když třeba malá mámě fénovala vlasy poškozeným fénem ve sprše / rána za krkem / a dostaly tak zásah obě a proud prošel ven z těl dotykem s kovou uzeměnou konstrukcí vany?pak by je to zabilo asi taky, ale za předpokladu že by tam nebyl ten proudový chránič a Kramný že pak zjančil, aby to nebylo na něj??? i tohle je možný i když nepravděpodobný
Tomu neverim, mozn anechci verit, ale nezda se mi to pravdepodobne vzhledem k vypovedim znalcu.
Monika mela vice tech popalenin, pokud jsem to pochopila spravne. ![]()
Vypada to, ze spaly spolu na posteli. Klarka drzela nejspis mamu??? a on ze zadu na ne dratem. No jsem zvedava na zitrek.
Kdyby zpanikaril, tak by s ecasem, dle meho nazoru, doznal. Podle me by i truchlil, i kdyz to neni vypovidajici, ja vim.
@Weru píše:Monika mela vice tech popalenin, pokud jsem to pochopila spravne.
Vypada to, ze spaly spolu na posteli. Klarka drzela nejspis mamu??? a on ze zadu na ne dratem.
neni to úplně přesný, ale tohle jsem si taky myslel nejvíc, proto mi chybí hlavně ta stopa / známka / o výstupu proudu z těla malý / proud musí někudy projít tělem pouhý dotek nezabije / že by třeba se malá jednou rukou dotýkala mámy a nohu měla na zemi a jí tak zabil nechtěně? - to asi ne - podle mně chtěl zabít obě a proto je divný, že u malý ten výstup proudu nenašli
@Tigy99 píše:
neni to úplně přesný, ale tohle jsem si taky myslel nejvíc, proto mi chybí hlavně ta stopa / známka / o výstupu proudu z těla malý / proud musí někudy projít tělem pouhý dotek nezabije / že by třeba se malá jednou rukou dotýkala mámy a nohu měla na zemi a jí tak zabil nechtěně? - to asi ne - podle mně chtěl zabít obě a proto je divný, že u malý ten výstup proudu nenašli
Proudové známky se neudělají vždycky ![]()
@Bábrdl
nebo je to hrozný teda, ale Moniku asi pro jistotu nechal připojenou dýl?? proto se jí udělaly? třeba - zítra to ten odborník na el. určitě rozsekne
@Tigy99 píše:
Jak vypada vystup? Stejne jako vstup?
Mal amela modriny na kolenou, to asi ne, ze? Muselo to projit Monikou a vyjit malou, ze? Neni moznost, ze to proslo Monikou, malou a zpet Monikou a vyslo to tez monikou? ( jsem uplny emil na Fyziku
)
@Tigy99 Někdy jsou proudové známky velmi malé a snadno se přehlédnou, zvláště na ohnutých prstech ruky při postmortální ztuhlosti. Bez rozrušení ztuhlosti a podrobné prohlídky prstů nemusí být zjištěny. Proudové známky se mohou jevit i jako ploché bradavice nebo zahnědlé zaschlé oděrky a trhliny kůže. Z těchto důvodů nebývají někdy poznány. Proudová známka se může vytvořit jen v místě vstupu nebo jen v místě výstupu proudu a někdy se nevytvoří vůbec.
mám to odtud
@Weru píše:
Jak vypada vystup? Stejne jako vstup?
Mal amela modriny na kolenou, to asi ne, ze? Muselo to projit Monikou a vyjit malou, ze? Neni moznost, ze to proslo Monikou, malou a zpet Monikou a vyslo to tez monikou? ( jsem uplny emil na Fyziku)
Zatím to vypadá, že přiložil odizolované dráty na Moniku, Klárka se jí držela a pokud měla mokré předloktí, tak by se proudová známka nejspíš ani nevytvořila. Přiložil, ony spadly na zem (i z toho by mohla být ta modřina). Pak nějaký ten čas hloubal, co teď, možná sbíral odvahu k sebevraždě, ale spíš sbíral odvahu s nima pohnout. Pak je odtáhnul do postelí, naaranžoval je, zas na něco čekal a pak přivolal pomoc.