Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
7.7.15 23:07

@Amalthea tady je to.

„Znalkyně - Pokud se jedná o modřiny Moniky, musely by tyto modřiny na klouzačcevzniknout pádem těla k zemi a to v bezvdládném stavu.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.7.15 23:08

@Amalthea to z tech Popelek pise nezavisla osoba, zadny novinar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
7.7.15 23:14
@Weru píše:
@Amalthea to z tech Popelek pise nezavisla osoba, zadny novinar.

no, nezávislá :) víme, jak se tento server ke Kramnému od začátku staví. Každopádně je vidět, že ty přepisy jsou hrozně nepřesné, protože toto je sakra rozdíl, jestli jen řekla, že to může být i z tobogánu a nebo řekla, že může, ale jen pokud by padalo bezvládné tělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
7.7.15 23:18
@Amalthea píše:
no, nezávislá :) víme, jak se tento server ke Kramnému od začátku staví. Každopádně je vidět, že ty přepisy jsou hrozně nepřesné, protože toto je sakra rozdíl, jestli jen řekla, že to může být i z tobogánu a nebo řekla, že může, ale jen pokud by padalo bezvládné tělo :nevim:

a to vo tom to je :palec: drby, drby, drby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.7.15 23:20
@Amalthea píše:
no, nezávislá :) víme, jak se tento server ke Kramnému od začátku staví. Každopádně je vidět, že ty přepisy jsou hrozně nepřesné, protože toto je sakra rozdíl, jestli jen řekla, že to může být i z tobogánu a nebo řekla, že může, ale jen pokud by padalo bezvládné tělo :nevim:

Ja verim tomu z Popelky, Blesk to chce mit napinave, ze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.7.15 23:21

@Amalthea Navic tam zminili i poraneni ust Klarky, to se tez nikde neresi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
8.7.15 00:52
@Kdoule píše:
Nj, tak ono to s výběrem dovolené ale není tak jednoznačné. Pokud třeba Monika trvala na Egyptě místo Slovenska, znamená to, že vybrala Egypt ona, nebo že to vybral kamarád, který jim předvybral či navrhl destinaci, jako vyzkoušené místo, kde třeba předtím byl? Spousta lidí dá na radu dobrých známých a orientuje se podle toho, kde byli spokojení, přesto tomu může předcházet rozhodnutí či tlak jednoho, že chce do konkrétní země třeba.I pokud by někdo plánoval hnusný čin konkrétně v Egyptě, neměl by myslím velký problém přivést manželku na myšlenku prosazovat Egypt, třeba proti méně atraktivní destinaci bez moře (Slovensko). Tenhle druh drobné manipulace v manželství zvládá i hodně chlapů.

Tak určitě se to mohlo sejít tak, že to bylo, jak tvrdí svědci a nic neplánoval dopředu. Já jsem hrozná šťoura, navíc si pamatuju, jak matinka horlila, že Péťa rozhodně do Egypta nechtěl a myslím, že i Péťa tenkrát pronesl, že za dovolenou stojí Monika. Toto potvrdil i ve své výpovědi u soudu. A pak jsou dva svědci, kteří s ním dovolenou plánovali, jeden dokonce vybíral a nevyšlo jim to jet dohromady ani s jedněma. Se mi to prostě nezdá ;)

Navíc ta poznámka od její kamarádky, že jí Monika po dovolené chtěla říct něco zásadního a byla rozrušená. Bůhví, jak to u nich bylo. Sice tedy podle výpovědi jeho kamarádů bych ho zfleku osvobodila, ale zas mám zkušenost, že i pod slupkou pohodovosti může být pěkný hnůj. Kamarádky ex byl jak mílius, nevěřila bych, že dokáže zvednout hlas a on to byl pěkný rabiját, jen se uměl na veřejnosti dokonale kontrolovat :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
8.7.15 01:45

Pročetla jsem Popelky a podle mě v Blesku nebyla uvedená žádost soudkyně, aby znalci byli přítomni v pátek, kdy se bude probírat znalecký posudek vypracovaný na žádost obhájkyně. Myslím si, že Kramný se pořád cítí silný v kramflecích, že má toto v rukávu. Snad mu to znalci rozstřílí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
8.7.15 07:37
@kadlina píše:
Tak určitě se to mohlo sejít tak, že to bylo, jak tvrdí svědci a nic neplánoval dopředu. Já jsem hrozná šťoura, navíc si pamatuju, jak matinka horlila, že Péťa rozhodně do Egypta nechtěl a myslím, že i Péťa tenkrát pronesl, že za dovolenou stojí Monika. Toto potvrdil i ve své výpovědi u soudu. A pak jsou dva svědci, kteří s ním dovolenou plánovali, jeden dokonce vybíral a nevyšlo jim to jet dohromady ani s jedněma. Se mi to prostě nezdá ;)Navíc ta poznámka od její kamarádky, že jí Monika po dovolené chtěla říct něco zásadního a byla rozrušená. Bůhví, jak to u nich bylo. Sice tedy podle výpovědi jeho kamarádů bych ho zfleku osvobodila, ale zas mám zkušenost, že i pod slupkou pohodovosti může být pěkný hnůj. Kamarádky ex byl jak mílius, nevěřila bych, že dokáže zvednout hlas a on to byl pěkný rabiját, jen se uměl na veřejnosti dokonale kontrolovat :poblion:

Já s tebou vlastně ve všem souhlasím, chtěla jsem hlavně říct, že výběr dovolené je velmi těžko napadnutelná věc, na které se dá jednoznačně stavět. Většinou se na tom výběru nějakou měrou podílejí oba. Z osobní zkušenosti můžu říct, že na jednu z našich dovolených muž vůbec nechtěl, neb u moře a on preferoval sever Evropy, leč pobral, že pro dítě s prudkou atakou ekzému je to pokus a i když nebyl při chuti a těžko by šlo říct něco jiného (zejména před jeho částí rodiny), než že se mu tam nechtělo, tak on spoluvybíral místo, pak komplet sám plánoval cestu, zastávky, peníze, všechno. Stran cesty to na 120% řešil i s kamarády. V tomto duchu jsem to myslela - oni v Egyptě už byli, není vyloučeno, že se mu tam nechtělo a že v tomto větší prostor dostala Monika, nicméně když už bylo po nějakém tom dohadování dáno, že Egypt, mohl se zapojit a vybírat. Ty výpovědi kamarádů nebyly pro Egypt úplně jednoznačné, tam padalo, že Kramný chtěl prostě jet na dovolenou společně, dále že chtěl jet Turecko, ale finančně mu to nesedělo. Jeden z těch kamarádů nakonec trávil dovolenou někde na řeckých ostrovech, s někým nevycházel termín… ono to plánování společné dovolené mohlo mít takové to obyčejné pozadí, prostě myšlenka, která nemusela být realizovatelná.

Já osobně nedokážu přehlédnout, jak výrazně kamarádi vypovídají v jeho prospěch, kolik toho stihli za ty 2 roky komplet zapomenout a podobně, každý gramotný si spočítá, že kdyby vypověděl, že trval ausgerechnet na konkrétním hotelu, že mu to přitíží, takže bůhví, jak tohle bylo. Bohužel z mého pohledu viděno, to, co zaznělo u soudu, na tom se nedá proti obžalovanému nic extra vystavět. (Mluvím stran té dovolené teď.)

Že to mezi nimi asi mohlo být i jinak, než idylka, to si myslím není nijak vyloučeno, navíc řada lidí udrží pro vnější zdání iluzi šťastného vztahu, i když to doma stojí za bačkoru třeba i roky. To si skoro myslím, že tak bohužel může být i zde, takže motivace se asi hledá či prokazuje dost nesnadno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
8.7.15 07:42
@Weru píše:
@Amalthea Navic tam zminili i poraneni ust Klarky, to se tez nikde neresi. :nevim:

To jsem pochopila, že se týkalo těch fotek, které znalci měli možnost vidět poprvé až před soudem včera, takže to včera takto před soudem řekli na základě viděného. Já to myslím někde četla, popelky jsem nečetla - jeden ze znalců se vyjádřil ke zřetelně viditelným skvrnám na obličeji Moniky, u které předtím nemohli tak jistě vyslovit podezření, že s těly bylo hýbáno, ovšem fotky ukazují stejnou situaci, která byla patrná u Klárky.
Druhá zmínka se týkala nahnědlého zbarvení úst, což mohlo znamenat zásah proudem v této oblasti, například že se malá matky dotýkala ústy, tohle jsem někde skutečně viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
8.7.15 07:51

Jinak jsem teda nejvíc z celého zvědavá na ten pátek, oponující znalecký posudek. Na čem bude postavený, jestli se nebude obhajoba točit na tom, co se včera dotazovali - proč Egypt nepopsal známky poranění elektřinou (i ten jejich patolog se vyjádřil k tomu, že podobnou věc vůbec nehledal, vlastně tak opsal skutečnost, že vůbec nedělal kompletní ohledání, pouze hledal konkrétní znaky pro svou nějakou konkrétní domněnku :evil: ) a ČR ano. Jestli to nedokážou před soudem zpochybnit natolik, že to třeba neobstojí. :think: :think: :think: Já teda doufám, že soudkyně používá hlavu a že je to pro laika srozumitelné, že se posuzuje celý komplex znaků a není, co by způsobilo velmi rychlé úmrtí (ukazuje zachování velkého množství krve v orgánech a charakteristické utvoření skvrn), známky zásahu proudem, které potvrzuje tkáňové vyšetření srdce, otok mozku atd., plus tedy ty nalezené proudové známky. Přesto jsem na oponentní znalecký posudek zvědavá. Nicméně stejně, ještě je potřeba dokázat, že jim to udělal on. To si tak docela neumím představit, čím se může podařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
8.7.15 08:57

Tak už to začíná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.7.15 09:12

@Kdoule oni videli ty rty zabarvene u Klarky na fotce. Pripisovali to hnilobe, ale pote se rty rychle dal zbarvovaly tak dosli k tomu zaveru co jsem tu psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
8.7.15 09:22
@Weru píše:
@Kdoule oni videli ty rty zabarvene u Klarky na fotce. Pripisovali to hnilobe, ale pote se rty rychle dal zbarvovaly tak dosli k tomu zaveru co jsem tu psala.

Já jsem to pochopila jinak - oni zde v ČR při pitvě viděli hnědé zbarvení rtů a přikládali to pokročilosti rozkladu (déle než týden po smrti), nicméně včera poprvé mohli vidět fotky, které Legerský nechal zapsat jako důkaz do spisu, pořízené snad na místě policií. A z těchto fotek posuzují vzhled rtů jako možnou proudovou stopu. Ty fotky viděli až včera a poprvé zřejmě viděli, jak rty vypadaly dříve, než přímo při pitvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
8.7.15 09:31

Hmm, tak znalec se mimo jiné vyjádřil, že dle fotodokumentace (?) tam proudové chrániče nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová