Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zuziky píše:
myslela jsem tim, ze nekomu to muze vyhovovat![]()
a probirat detaily toho, co rika u sexu, u soudu…solidni hlina
![]()
Tak nějak i proto vím, že s dvacítkou mě můj muž rozhodně nikdy nepodvede ![]()
@bozetecha píše:
Ty jo, zajímalo by mně, co by se před soudem říkalo o naší rodině - myslím co by říkali sousedi, známí, lidi z práce.
A to si myslím, že jsme normální rodina
No právě, když čtu, co všechno tam vyvalili na ni a vlastně i na něj, tak si říkám, tě prsk..
@bozetecha píše:
Ty jo, zajímalo by mně, co by se před soudem říkalo o naší rodině - myslím co by říkali sousedi, známí, lidi z práce.
A to si myslím, že jsme normální rodina
To by asi pak šel sedět každý, kdyby to stačilo. ![]()
Bože můj, při představě, že by k soudu někdo zavolal naši pavlačovou sousedku.. Která se strašně ráda poslouchá.. - i kdybych ještě žila, tak bych snad radši proskočila oknem, protože jinak bych musela emigrovat na jiný kontinent, když si představím, jak ta by se do toho opřela ![]()
Nevim jestli uz to tu nekdo nepsal, ale zarazilo me, jak vcera nebo predevcirem u soudu probehlo, ze mu monika prisahala na SMRT Klarky, ze mu nebyla neverna.
Predstavuju si to tak, ze mu jeblo a jal se Monice predvadet, ze nema krive prisahat. No a pak zabil Moniku a pak zjistoval, jak je to s tou neverou.
@MadGirlNancy
jako že se na to Monika v klidu dívala, a pak si nechala přidělat dráty i na sebe jako jo?
to nemůžeš myslet vážně tohle
No, ze to probehlo v klidu s pridelavanim dratku si nemyslim ![]()
Ale rozhodne ma vetsi silu nez ony a urcite by se mu neubranily…kdyby chtel.
@MadGirlNancy píše:
Nevim jestli uz to tu nekdo nepsal, ale zarazilo me, jak vcera nebo predevcirem u soudu probehlo, ze mu monika prisahala na SMRT Klarky, ze mu nebyla neverna.
Predstavuju si to tak, ze mu jeblo a jal se Monice predvadet, ze nema krive prisahat. No a pak zabil Moniku a pak zjistoval, jak je to s tou neverou.
s tímhle souhlasím…u soudu to proběhlo několikrát
Mohl si tu přísahu taky vymyslet. Měl na to čas. Potřebuje nějaké polehčující okolnosti a tohle se mu moc hodí.
@Kobliha51
taky si myslím, že by žádná máma na smrt svýho dítěte nepřísahala, tím spíš na skutečnost, která neni pravda - s tím se ale soud rozhodně nějak víc zatěžovat nebude
@MadGirlNancy píše:
JEstli jsi matka, tak ti to musí dost falešně skřípat do uší. Mohu přísahat na sebe, mohu si vymýšlet cokoli, ale smrtí svého dítěte se nebudu ohánět ani v případě absolutní nevyvratitelné pravdy.
@Sluka píše:
JEstli jsi matka, tak ti to musí dost falešně skřípat do uší. Mohu přísahat na sebe, mohu si vymýšlet cokoli, ale smrtí svého dítěte se nebudu ohánět ani v případě absolutní nevyvratitelné pravdy.
taky jsem si říkala, že tohle nemůže normální ženská vypustit z pusy…buď byla švihlá Monika, nebo je švihlej Petr…
@januschka píše:
taky jsem si říkala, že tohle nemůže normální ženská vypustit z pusy…buď byla švihlá Monika, nebo je švihlej Petr…
Nebo si to vymyslel, protože on nemůže domyslet, že tohle běžně matka neřekne, to má odkoukané ze seriálu.. A ona dle popisů byla úplně normální, obyčejná holka.
@Sluka píše:
Nebo si to vymyslel, protože on nemůže domyslet, že tohle běžně matka neřekne, to má odkoukané ze seriálu.. A ona dle popisů byla úplně normální, obyčejná holka.
hm, pro něj asi není problém si cokoliv vymyslet ![]()