Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
3.7.15 21:23
@Zuziky píše:
myslela jsem tim, ze nekomu to muze vyhovovat :mrgreen: :mrgreen: a probirat detaily toho, co rika u sexu, u soudu…solidni hlina :mrgreen: :mrgreen:

Tak nějak i proto vím, že s dvacítkou mě můj muž rozhodně nikdy nepodvede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
3.7.15 21:24
@bozetecha píše:
Ty jo, zajímalo by mně, co by se před soudem říkalo o naší rodině - myslím co by říkali sousedi, známí, lidi z práce.
A to si myslím, že jsme normální rodina

No právě, když čtu, co všechno tam vyvalili na ni a vlastně i na něj, tak si říkám, tě prsk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.7.15 22:13
@bozetecha píše:
Ty jo, zajímalo by mně, co by se před soudem říkalo o naší rodině - myslím co by říkali sousedi, známí, lidi z práce.
A to si myslím, že jsme normální rodina

To by asi pak šel sedět každý, kdyby to stačilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
3.7.15 22:16

@Litta že jo, taky si říkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
3.7.15 22:19

Bože můj, při představě, že by k soudu někdo zavolal naši pavlačovou sousedku.. Která se strašně ráda poslouchá.. - i kdybych ještě žila, tak bych snad radši proskočila oknem, protože jinak bych musela emigrovat na jiný kontinent, když si představím, jak ta by se do toho opřela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
3.7.15 22:28

Nevim jestli uz to tu nekdo nepsal, ale zarazilo me, jak vcera nebo predevcirem u soudu probehlo, ze mu monika prisahala na SMRT Klarky, ze mu nebyla neverna.
Predstavuju si to tak, ze mu jeblo a jal se Monice predvadet, ze nema krive prisahat. No a pak zabil Moniku a pak zjistoval, jak je to s tou neverou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
3.7.15 22:41

@MadGirlNancy
8o jako že se na to Monika v klidu dívala, a pak si nechala přidělat dráty i na sebe jako jo? :zed: 8o :zed: to nemůžeš myslet vážně tohle

• Citovat
  • Upravit
2081
3.7.15 22:55

No, ze to probehlo v klidu s pridelavanim dratku si nemyslim :roll:
Ale rozhodne ma vetsi silu nez ony a urcite by se mu neubranily…kdyby chtel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
4.7.15 08:48
@MadGirlNancy píše:
Nevim jestli uz to tu nekdo nepsal, ale zarazilo me, jak vcera nebo predevcirem u soudu probehlo, ze mu monika prisahala na SMRT Klarky, ze mu nebyla neverna.
Predstavuju si to tak, ze mu jeblo a jal se Monice predvadet, ze nema krive prisahat. No a pak zabil Moniku a pak zjistoval, jak je to s tou neverou.

s tímhle souhlasím…u soudu to proběhlo několikrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
4.7.15 09:01

Mohl si tu přísahu taky vymyslet. Měl na to čas. Potřebuje nějaké polehčující okolnosti a tohle se mu moc hodí.

• Citovat
  • Upravit
Tigy99
4.7.15 09:42

@Kobliha51
taky si myslím, že by žádná máma na smrt svýho dítěte nepřísahala, tím spíš na skutečnost, která neni pravda - s tím se ale soud rozhodně nějak víc zatěžovat nebude

• Citovat
  • Upravit
20155
4.7.15 15:35
@MadGirlNancy píše:

JEstli jsi matka, tak ti to musí dost falešně skřípat do uší. Mohu přísahat na sebe, mohu si vymýšlet cokoli, ale smrtí svého dítěte se nebudu ohánět ani v případě absolutní nevyvratitelné pravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
4.7.15 15:38
@Sluka píše:
JEstli jsi matka, tak ti to musí dost falešně skřípat do uší. Mohu přísahat na sebe, mohu si vymýšlet cokoli, ale smrtí svého dítěte se nebudu ohánět ani v případě absolutní nevyvratitelné pravdy.

taky jsem si říkala, že tohle nemůže normální ženská vypustit z pusy…buď byla švihlá Monika, nebo je švihlej Petr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
4.7.15 15:42
@januschka píše:
taky jsem si říkala, že tohle nemůže normální ženská vypustit z pusy…buď byla švihlá Monika, nebo je švihlej Petr…

Nebo si to vymyslel, protože on nemůže domyslet, že tohle běžně matka neřekne, to má odkoukané ze seriálu.. A ona dle popisů byla úplně normální, obyčejná holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
4.7.15 15:53
@Sluka píše:
Nebo si to vymyslel, protože on nemůže domyslet, že tohle běžně matka neřekne, to má odkoukané ze seriálu.. A ona dle popisů byla úplně normální, obyčejná holka.

hm, pro něj asi není problém si cokoliv vymyslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová