Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amalthea píše:
Taky to tak podobně vidím, jak začali o té hádce kvůli animátorce. Pohádali se kvůli ní, ona mu něco vpálila do očí, že si jsou vlastně kvit a už to jelo…
Ještě když tam dnes jeden z těch svědků říkal, jak hned po tom psal neustále sms kamarádům, co vědí o té její nevěře, že je to důležité kvůli této tragédii.
Jo. Ale! Taky se mohl pidit kvuli tomu, ze si myslel, ze by ho Egyptani osvobodili kdyby se dokazalo, ze mu byla neverna a s tou vrazdou to nemelo nic spoleceneho.
Nebo! Opravdu nic neudelal a hleda duvody proc se Monika chtela zabit ![]()
@Tigy99 píše:
@Loki01 že na tom nic neni
Tak zalezi asi jak to cloveku mysli anebo jake ma zkusenosti.
Ja jsem docela sikovna, urcite bych toho byla schopna. Ja teda az po nejake googlovacce (tak jsem si treba opravila auto), ale on pokud je vylozene kutil by mel byt v pohode.
@Loki01
Zas tak jednoduchý to neni a aniž by člověk riskoval, že dostane petelici taky už vůbec ne ![]()
několikrát k tomu byla diskuze na „novinkách“ a co tam psali někteří podle svých slov údajně elektrikáři, tak to byly vyloženě bláboly ![]()
Kramný pravděpodobně věděl jako na to, ale za 10 min. a pod čas by to pro sebe bezpečně připravil těžko - je to sice relativně jednoduchý, ale musí se přesně vědět jak a to tu samozřejmě psát nebudu
Nebo to udělal jen laicky na rychlo, jak ho to napadlo a shodou okolností to bohužel " vyšlo " ![]()
@Tigy99 píše:
@Loki01
Zas tak jednoduchý to neni a aniž by člověk riskoval, že dostane petelici taky už vůbec ne
několikrát k tomu byla diskuze na „novinkách“ a co tam psali někteří podle svých slov údajně elektrikáři, tak to byly vyloženě bláboly
Kramný pravděpodobně věděl jako na to, ale za 10 min. a pod čas by to pro sebe bezpečně připravil těžko - je to sice relativně jednoduchý, ale musí se přesně vědět jak a to tu samozřejmě psát nebudu
Nebo to udělal jen laicky na rychlo, jak ho to napadlo a shodou okolností to bohužel " vyšlo "
@Loki01 píše:
Jo. Ale! Taky se mohl pidit kvuli tomu, ze si myslel, ze by ho Egyptani osvobodili kdyby se dokazalo, ze mu byla neverna a s tou vrazdou to nemelo nic spoleceneho.
Nebo! Opravdu nic neudelal a hleda duvody proc se Monika chtela zabit
no, ale zase že by jen tak věděl, že to tam takhle je, že nevěrnou může beztrestně zabít. Něco takového si přece nebudu zjišťovat, když jedu normálně na dovolenou.
@Amalthea píše:
no, ale zase že by jen tak věděl, že to tam takhle je, že nevěrnou může beztrestně zabít. Něco takového si přece nebudu zjišťovat, když jedu normálně na dovolenou.
To ne, ale nekdo mu to mohl rict.
@Loki01 píše:To mi prave pripada jakoze tam by si naplanoval co rekne, ze se stalo.
No reknu ti, ja se tak tesim na ty znalce pristi tyden.
no promejšlet měl pak asi času dost ![]()
znalci nevím, podle mně jen doktoři řeknou, že je skutečně zabil proud a elektikář, že to tam šlo udělat, ale jak přesně to jde - pochybuju, že mezi lidi pustí
@Loki01 píše:
Ja tech 10 minut jen tak placla.
Myslela jsem tim hlavne to, ze to nemuselo byt naplanovane dopredu, jako pred tou dovolenou. Hlavne pokud se opravdu prokaze, ze tam s nema tech 10 hodin fakt sedel. To mi prave pripada jakoze tam by si naplanoval co rekne, ze se stalo.
No reknu ti, ja se tak tesim na ty znalce pristi tyden.
Jak může s mrtvými někdo dobrovolně sedět deset hodin
To je nad moje chápání…
@Tereza1986 píše:
Jak může s mrtvými někdo dobrovolně sedět deset hodinTo je nad moje chápání…
To je strašný psycho… ![]()
@Xiraxinek píše:
To je strašný psycho…
Celý je to psycho
Ona měla chlapa, on hned potom ženskou
Co kamarád to jiná výpověď ![]()
@Tereza1986 píše:
Celý je to psychoOna měla chlapa, on hned potom ženskou
Co kamarád to jiná výpověď
Myslím, že budeme ještě čumět než - až se to rozsekne… ![]()
Klárka byla bohužel v první řadě nepohodlný svědek.
Bůhví, co všechno si řekli.
Taky mi to nepříjde extra promyšlené. Resp. jsem z toho měla pocit, že to domýšlel až „cestou“. Když jsme tu pomalu před 2 roky řešili nejasnosti, které v tom byly, tak jsme i spekulovali, že nás tu čte, protože on vylepšoval sebe-svoje vystupování i předkládanou verzi. Bohužel měl tři měsíce na to, aby to za pomocí celého národa dopiloval
V tomhle se obávám, že mu díru nenajdou.
Dnešní soud dočtený nemám, ale ze včerejšího bylo zajímavé, že kamarádovi řekl, že holky byly na lehkém obědě. To je novinka, vždycky tvrdil, že celý den leželi.
@Loki01
to neni pravda - navíc dva lidi
Příspěvek upraven 02.07.15 v 22:00