Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sluka píše:
Vyčítají mu, že vyhodil kufry s oblečením - já bych udělala to samé, naopak, vyhodila bych všechno.. Hadry mi milované nevrátí
To, jak se chová u soudu, má nacvičené od advokátky, protože pochybuji, že jeho samotného by napadlo říkat své sestře „svědkyně“
Nevim jestli bych to vyhodila, ale treba ten prodej zlata podle mne vysvetlil
Potreboval zaplatit pomnik a 70 tis tak najednou vytahne jen malokdo.
@Teeeri píše:
Nechtěla s ním spát podvedla ho tak ji zabil
A pak zabil i dceru, protože mu připomínala, manželku, která ho podvedla a nechtěla s ním spát..
![]()
@Sluka píše:
A pak zabil i dceru, protože mu připomínala, manželku, která ho podvedla a nechtěla s ním spát..
Dceru zabil, protože s ním taky nechtěla spát ![]()
@L92 píše:
Dceru zabil, protože s ním taky nechtěla spát
Je to zrůda, pověste ho ![]()
@Sluka
Ty si z toho děláš srandu, ale některé moje kolegyně v práci by ho pověsily už jenom proto, že dostatečně nepláče a nemá prý reakce odpovídající ztrátě rodiny ![]()
@L92 píše:
@Sluka
Ty si z toho děláš srandu, ale některé moje kolegyně v práci by ho pověsily už jenom proto, že dostatečně nepláče a nemá prý reakce odpovídající ztrátě rodiny
Některé tvoje kolegyně v práci asi ještě nikdy o nikoho blízkého drasticky nepřišly. Pak by věděly, že „truchlit“ se dá různě, dokonce i tak, že vtipkuješ.
To není tak, že půl roku neustále brečím, jsem pod prášky a skáču pod vlak - tak to mají jen někteří. Ti, co se o nich říká, že jsou „silní“ a spousta jiných, na veřejnosti třeba neutrousí ani slzu. A třeba ani doma ne. Jen budou třeba vyhořelí, budou se snažit zapomenout a rozptýlit - někdo bude pít, někdo bude střídat ženské/chlapy..
Podle reakcí moc nepoznáš. ![]()
Státní zástupce Vít Legerský vytahuje jeden z možných důkazů - má prý k dispozici fotografie pořízené přímo na místě činu a žádal soudkyni o souhlas k jejich použití.
Na tohl ejsem zvedava
@Sluka
Máš pravdu. Mě kdysi (7. nebo 8. třída ZŠ) zemřela spolužačka a já se při minutě ticha nedokázala přestat smát. Dostala jsem dvojku z chování.
Přitom to byl typickej šok. No Kramnej hadr. ![]()
A to zbavování se jejich věcí taky chápu.
@Weru no a jsem zvědavá na to, jestli bude vypovídat údajný milenec MOniky…zatím to byly jen dohady a teď by se to konečně mohlo pohnout dopředu
@Weru píše:
Bere se to u sousu v potaz? Nebo vubec?
To netuším. Nikdy jsem neslyšela, že by někdo podezřelý na detektoru byl ![]()
Příspěvek upraven 01.07.15 v 21:38
Mně zemřela maminka, naprosto nepochopitelně, náhle. Myslím, že si o mně řada lidí musela myslet, že jsem úplně mimo. Pro mě to byl takový šok, že jsem to chvílemi jakoby vůbec nebyla schopná prožít, dokázala jsem o tom mluvit naprosto klidně, bez emocí, bez slz, jako bych vyprávěla cizí příběh, ne svůj. Pak samozřejmě zase byly chvíle šíleného zoufalství, žalu, bolesti… ale to spíš v soukromí. Na veřejnosti jsem jela spíše na takového autopilota, myslím, že ten, kdo mě neznal a nevěděl, že se něco stalo, ani nepoznal, že zrovna prožívám takovou hrůzu. Takže to, jestli Kramný byl nebo nebyl na pohled smutný a jestli měl nebo neměl avantýry, je vzhledem k případu naprosto irelevantní, každý člověk je jiný, někdo se hroutí, jiný jedná racionálně, můj otec například první hodiny vtipkoval a byl až zlý. Taky pak plánoval, že si teda najde novou rodinu a možná bude mít ještě i děti… prostě šok, člověk se snaží najít v tom nějaký smysl, hledá, jak si zachovat zdravý rozum a každý má jiné způsoby. To může trvat klidně i rok, někdo se nevzpamatuje nikdy. Kdo nezažil, nepochopí a neměl by soudit. Takové to: „to já bych nikdy…“ to jsou kecy. Dotyčný by měl mít rád, že to neprožil a neměl by se rouhat. Neříkám, že je Kramný nevinný, ale že takové ty názory od kafíčka typu: no podivej, jak tohle mohl udělat… to je strašně hloupé a u soudu to nemá co dělat.
Co se týče vyhozených věcí, taky jsme většinu věcí vyhodili, jen něco jsem si schovala, nechtěla jsem, aby někdo cizí nosil mamčiny věci.
Mě spíš zarazilo, že někde psali, že mezi postelemi byla ulička a že Monika s dcerkou ležely v jedné posteli. A pak Kramný vypovídá, že si šel lehnou ke Klárce, chtěl jí odstrčit a byla studená…To se cpal k holkám do postele a přitom ta vedlejší zůstala volná?
![]()
Ale možná jsem něco přehlédla…
já si dokonce myslím, že i ví jak to udělal, ale mezi lidi to logicky nepouští - a motiv je téměř jasnej,, jen dokázat to asi nepůjde vzhledem k práci Egyptské policie a rozhodnout se mohl i až tam, na provedení nic moc věcí nepotřeboval, stačilo aby usnuly