Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tigy99
1.7.15 15:09
@Litta píše:
@Sluka Já si myslím, že právě mají nějaké podklady od znalců, proto se všech ptají na tu elektřinu, motivaci penězmi (šperky Moniky),… :nevim:

já si dokonce myslím, že i ví jak to udělal, ale mezi lidi to logicky nepouští - a motiv je téměř jasnej,, jen dokázat to asi nepůjde vzhledem k práci Egyptské policie a rozhodnout se mohl i až tam, na provedení nic moc věcí nepotřeboval, stačilo aby usnuly

• Citovat
  • Upravit
8679
1.7.15 15:14

Nechtěla s ním spát podvedla ho tak ji zabil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
1.7.15 15:19
@Sluka píše:
Vyčítají mu, že vyhodil kufry s oblečením - já bych udělala to samé, naopak, vyhodila bych všechno.. Hadry mi milované nevrátí :nevim:
To, jak se chová u soudu, má nacvičené od advokátky, protože pochybuji, že jeho samotného by napadlo říkat své sestře „svědkyně“ :nevim:

Nevim jestli bych to vyhodila, ale treba ten prodej zlata podle mne vysvetlil :nevim: Potreboval zaplatit pomnik a 70 tis tak najednou vytahne jen malokdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
1.7.15 15:25
@Teeeri píše:
Nechtěla s ním spát podvedla ho tak ji zabil

A pak zabil i dceru, protože mu připomínala, manželku, která ho podvedla a nechtěla s ním spát..
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
1.7.15 15:26
@Sluka píše:
A pak zabil i dceru, protože mu připomínala, manželku, která ho podvedla a nechtěla s ním spát.. :mrgreen:

Dceru zabil, protože s ním taky nechtěla spát :think:

• Citovat
  • Upravit
20155
1.7.15 15:31
@L92 píše:
Dceru zabil, protože s ním taky nechtěla spát :think:

Je to zrůda, pověste ho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
1.7.15 15:32

@Sluka
Ty si z toho děláš srandu, ale některé moje kolegyně v práci by ho pověsily už jenom proto, že dostatečně nepláče a nemá prý reakce odpovídající ztrátě rodiny :roll:

• Citovat
  • Upravit
20155
1.7.15 15:39
@L92 píše:
@Sluka
Ty si z toho děláš srandu, ale některé moje kolegyně v práci by ho pověsily už jenom proto, že dostatečně nepláče a nemá prý reakce odpovídající ztrátě rodiny :roll:

Některé tvoje kolegyně v práci asi ještě nikdy o nikoho blízkého drasticky nepřišly. Pak by věděly, že „truchlit“ se dá různě, dokonce i tak, že vtipkuješ.
To není tak, že půl roku neustále brečím, jsem pod prášky a skáču pod vlak - tak to mají jen někteří. Ti, co se o nich říká, že jsou „silní“ a spousta jiných, na veřejnosti třeba neutrousí ani slzu. A třeba ani doma ne. Jen budou třeba vyhořelí, budou se snažit zapomenout a rozptýlit - někdo bude pít, někdo bude střídat ženské/chlapy..
Podle reakcí moc nepoznáš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.7.15 15:51

Státní zástupce Vít Legerský vytahuje jeden z možných důkazů - má prý k dispozici fotografie pořízené přímo na místě činu a žádal soudkyni o souhlas k jejich použití.

Na tohl ejsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
1.7.15 15:56

@Sluka
Máš pravdu. Mě kdysi (7. nebo 8. třída ZŠ) zemřela spolužačka a já se při minutě ticha nedokázala přestat smát. Dostala jsem dvojku z chování.
Přitom to byl typickej šok. No Kramnej hadr. :think:
A to zbavování se jejich věcí taky chápu.

• Citovat
  • Upravit
9180
1.7.15 16:04

@Weru no a jsem zvědavá na to, jestli bude vypovídat údajný milenec MOniky…zatím to byly jen dohady a teď by se to konečně mohlo pohnout dopředu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.7.15 17:10
@Weru píše:
Bere se to u sousu v potaz? Nebo vubec?

To netuším. Nikdy jsem neslyšela, že by někdo podezřelý na detektoru byl :nevim:

Příspěvek upraven 01.07.15 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
1.7.15 17:16

@L92 tak když se u soudu směje??je to vrah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
1.7.15 19:28

Mně zemřela maminka, naprosto nepochopitelně, náhle. Myslím, že si o mně řada lidí musela myslet, že jsem úplně mimo. Pro mě to byl takový šok, že jsem to chvílemi jakoby vůbec nebyla schopná prožít, dokázala jsem o tom mluvit naprosto klidně, bez emocí, bez slz, jako bych vyprávěla cizí příběh, ne svůj. Pak samozřejmě zase byly chvíle šíleného zoufalství, žalu, bolesti… ale to spíš v soukromí. Na veřejnosti jsem jela spíše na takového autopilota, myslím, že ten, kdo mě neznal a nevěděl, že se něco stalo, ani nepoznal, že zrovna prožívám takovou hrůzu. Takže to, jestli Kramný byl nebo nebyl na pohled smutný a jestli měl nebo neměl avantýry, je vzhledem k případu naprosto irelevantní, každý člověk je jiný, někdo se hroutí, jiný jedná racionálně, můj otec například první hodiny vtipkoval a byl až zlý. Taky pak plánoval, že si teda najde novou rodinu a možná bude mít ještě i děti… prostě šok, člověk se snaží najít v tom nějaký smysl, hledá, jak si zachovat zdravý rozum a každý má jiné způsoby. To může trvat klidně i rok, někdo se nevzpamatuje nikdy. Kdo nezažil, nepochopí a neměl by soudit. Takové to: „to já bych nikdy…“ to jsou kecy. Dotyčný by měl mít rád, že to neprožil a neměl by se rouhat. Neříkám, že je Kramný nevinný, ale že takové ty názory od kafíčka typu: no podivej, jak tohle mohl udělat… to je strašně hloupé a u soudu to nemá co dělat.
Co se týče vyhozených věcí, taky jsme většinu věcí vyhodili, jen něco jsem si schovala, nechtěla jsem, aby někdo cizí nosil mamčiny věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
1.7.15 19:49

Mě spíš zarazilo, že někde psali, že mezi postelemi byla ulička a že Monika s dcerkou ležely v jedné posteli. A pak Kramný vypovídá, že si šel lehnou ke Klárce, chtěl jí odstrčit a byla studená…To se cpal k holkám do postele a přitom ta vedlejší zůstala volná? :nevim: :nevim:
Ale možná jsem něco přehlédla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová