Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gozra píše:
Mně od začátku fascinuje, jak se pořád usmívá. To mi přijde nenormální, ta jeho suverénnost, jako by někde posprejoval barák.Bych byla těžce vyklepaná, co na mě mají a on frajer
Jde mu jen o prachy, o sebe, lidský život je něco podřadného nebo co?
On si je jistej, ze do vezeni nepujde, proto se, podle me, usmiva
@Weru pokud ho pustí, tak se bude bát tady žít po tom, co se tu rozpoutalo za mediální peklo. Aby pak lidi nekonali, v příspěvcích pod články to bylo psáno několikrát.
@Weru píše:
On si je jistej, ze do vezeni nepujde, proto se, podle me, usmiva
taky si to myslim..jestli opravdu řekl svojí sestře, že důkazy na něj nemají, tak si prostě věří, že nepůjde sedět..
@Gozra píše:
@Weru pokud ho pustí, tak se bude bát tady žít po tom, co se tu rozpoutalo za mediální peklo. Aby pak lidi nekonali, v příspěvcích pod články to bylo psáno několikrát.
Tak to jsem necetla. Ale ja mam pocit, ze on by vysel s nosem nahore a vsem se smal. On si veri…
@wuchinka píše:
taky si to myslim..jestli opravdu řekl svojí sestře, že důkazy na něj nemají, tak si prostě věří, že nepůjde sedět..
presne tak
Já ten případ sledují od začátku.. Moje dedukce je, že mu Monika řekla, že po Egyptu konci, že se chce rozvést a nebo, že někoho má. On ze žárlivosti radši zabil. Podle mě to udělal ve vaně mohl použít třeba zapnutý fen a Klarka chtěla mamince pomoct a chytla se ji
On je pak uložil na postel a vymyslel plán
Myslím, že na něj vše ještě vytáhnou, podle mě vyčkávají s přímymi důkazy. Ale je to jen má fantazie třeba mocb koukam na TV
každopádně on je pro mě slizky totálně a nikdo mi nevymluvi, že šok nesok by nedělal spíš histerické scény tipu kdo to mohl být kdo zabil moji rodinu, pomstim se atd.. případně nelezel na pokoji a necumel do stropu že smutku a totálního zlomení.
![]()
@Weru píše:
a co dalo ten impuls, ze se rozhodl je zabit?
Tak to ví v této chvíli bohužel už jen on. ![]()
Já bych taky tipovala něco kolem rozvodu, žárlivosti, možná i ten majetek. Monika měla vysoké nároky. To ona chtěla nové bydlení, nové auto, byť plánovala baráček, tak předělala kuchyň, v oblečení taky jistě měla hodně peněz. To nebylo z platu sociální pracovnice a údržbáře až tak jednoduché.
Jestli si pamatujete fotku, kterou Kramný dal jako ukázku šťastné rodinky, tak tam měl celkem festovní výraz a zaťatou pěst a momentka to nebyla. Podle mě to skřípalo.
Nevím, jestli to tu někdo nedával, ale já až dnes četla přepis výslechu Kramného na Blesku, kde to je podrobné a je to docela síla (tedy jestli Blesk nekašíruje) ![]()
*12:32
29. 6. 2015
Soudkyni zajímá, kdy nejpozději předtím, než šel Kramný pro vodu, vnímal, že dcera mluvila ze spaní. Kramný odpovídá, že netuší. Soudkyně hodně zvyšuje hlas. „Takže vy si tady poměrně detailně vzpomínáte, ale nedokážete říct, kdy jste naposledy viděl nějaký projev dcery? Jestli to bylo v řádech minut, hodin…?“ Kramný odpovídá jen velmi potichu, že neví.
12:24
29. 6. 2015
Soudkyně se ptá, kde měli doklady, když nefungoval trezor. Kramný říká, že v obálce v kufru zamčeném na klíček, klíček nosili v tašce od foťáku. Soudkyně reaguje: „Vy, těžce zasažen, jste se tam zhroutil, museli vás roztřeseného odvádět, tak jste ještě stihl si tam vzít klíče od kufru, vzít doklady o pojištění a byl jste schopen volat matce a pojišťovně?“ Kramný odpovídá velmi potichu. „Tím, že jsem šel spát, je možné, že doklady byly jinde, možná jsem je vyndal, možná byl otevřený.“
13:34
29. 6. 2015
Soudkyně se ptá, kdo spal v které posteli. Kramný dlouho mlčí, poté mluví hodně potichu. Klárka na stejné posteli s matkou blíž k oknu, on spal sám, ale přesně si to nepamatuje. Soudkyně pokračuje: „Kdy došlo k přemístění Klárky od matky do druhé postele?“ Kramný odpovídá, že si nepamatuje přesně. Soudkyně na něj naléhá, ať řekne alespoň denní dobu. Kramný mlčí, drží se rukama pultíku, jakoby se pohupuje. Je jasně nervózní. „Pane obžalovaný, říkáte velké podrobnosti a nedokážete si vybavit, v jakou denní dobu se dcera přesunula?“ drtí ho soudkyně. „Já si takové věci nepamatuju…“*
Ten chlap si je 1. jisty, ze sedet nepujde, ze mu to proste neprokazou
2. je presvedceny, ze si to Monika zaslouzila a on vlastne nic spatneho neudelal
Samotnou by me zajimalo, zda se dozvime, co se stalo a jakou roli v tom hrala Klarka
Je to už někde on-line? Na blesku ani novinkách nic nevidím..
@Broukb píše:
Já ten případ sledují od začátku.. Moje dedukce je, že mu Monika řekla, že po Egyptu konci, že se chce rozvést a nebo, že někoho má. On ze žárlivosti radši zabil. Podle mě to udělal ve vaně mohl použít třeba zapnutý fen a Klarka chtěla mamince pomoct a chytla se jiOn je pak uložil na postel a vymyslel plán
Myslím, že na něj vše ještě vytáhnou, podle mě vyčkávají s přímymi důkazy. Ale je to jen má fantazie třeba mocb koukam na TV
každopádně on je pro mě slizky totálně a nikdo mi nevymluvi, že šok nesok by nedělal spíš histerické scény tipu kdo to mohl být kdo zabil moji rodinu, pomstim se atd.. případně nelezel na pokoji a necumel do stropu že smutku a totálního zlomení.
![]()
![]()
Fén do vany by mu nepomohl, protože má proti tomu pojistku.
@Broukb píše:
Já ten případ sledují od začátku.. Moje dedukce je, že mu Monika řekla, že po Egyptu konci, že se chce rozvést a nebo, že někoho má. On ze žárlivosti radši zabil. Podle mě to udělal ve vaně mohl použít třeba zapnutý fen a Klarka chtěla mamince pomoct a chytla se jiOn je pak uložil na postel a vymyslel plán
![]()
![]()
V tom pokoji nebyla vana..
Me by zajimaly 2 veci, to jsem nikde necetla:
zda dle DNA byla dcera vazne jeho
jak dopadl na detektoru lzi.
@Espe píše:
Me by zajimaly 2 veci, to jsem nikde necetla:zda dle DNA byla dcera vazne jeho
jak dopadl na detektoru lzi.
Mě by taky zajímalo to s tou dcerou, protože já jsem i četla (mám pocit, že v diskuzi na em, ale nechci kecat!!) že prý není jeho. To se mi nezdá, podle mě jeho je.
To druhý nevím, ale taky jsem už slyšela, že buď přelhal detektor lži nebo je fakt nezabil…