Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Litta píše:
Stejně je to jak z nějaké smyšlené knihy. Soudce Gilová (guilty = vinen, případně podle gilotiny) a zástupce Legerský (lex, legis = zákon).
@amazon píše:
nomen omen…Co takhle ředitel Zoo Bobekředitel Botanické zahrady Větvička..atd
Jo jo, taky to sleduji. ![]()
@Eemii píše:
Nemuze, ale tohle rekl, stejne jako ze „zemrely a vy jste 10 hodin vymyslel pribeh, jak to vysvetlit“..Myslim, ze vim co ctu a nectu sama nejlip
No jelikoz to jinde ani nevychazi…
Radmil pokračuje ve své výpovědi. Dál popisuje chování Petra K. po návratu z Egypta: „Poprvé s otcem přišli ke mně, popisoval znova, co se stalo, začal natahovat. Tak jsem mu řekl: Tys měl na ně ale dávat pozor, ty ses měl starat. A on najednou přešel do takového ostrého pohledu a řekl: Ty jsi jako moje sestra. (Lenka, která dnes vypovídala také – pozn. red.)“
Jestli v jeho slovníku znamená „natahovat“ to samé, co v mém (čili, že začal slzet, pobrekávat, rozklepala se mu brada..), tak to jen potvrzuje to, co jsem tu psala - je to sice sobecký arogantní jájánek, ale jeho povaha ho nedělá automaticky vinným ![]()
Chovala bych se podobně - myslím tím, že bych se dokázala i smát, nejsem povaha, která se rozbrečí při velkém stresu, já slzím jen u dojáků, kde se mě to netýká..
Takže jsem zvědavá, co budou říkat zítra..
Ok, me uz to smysl dava.
Zabil ji, protoze se s nim chtela rozvest a on nechtel ztratit penize. Tam sedel na pokoji, ony uz davno mrtve a on premyslel. Proto volal sve matce prvni, protoze to divadlo bylo prijemnejsi hrat pred ni, tam dostal kuraz a mohl hrat dal.
To jak je na prachy je neuveritelne..normalni clovek to nemuze ani pochopit. Po mamince:)
V tom prepisu hovoru jak mluvi se svou sestrou a rika: " ty veci po TE Klarce"…toto je typicke distancovani, tohle neni normanlni. Po tamte one…
Soudkyne v tom ma podle mne uz jasno, podle toho jak se chova.
Znalci už vypovídali nebo ne? Jinak co se týká toho, že po návratu z Egypta byl překvapivě klidný, to může být-jestli je vinný-tím, že věřil, že už má napůl vyhráno, když Egypťani nic nenašli.. ![]()
@Fíková píše:
Mně přijde nejpravděpodobnější ta varianta, že se chtěl zabít taky, ale nedokázal to…
To by ale nekalkuloval ohledne penez, ne? ![]()
@kadlina píše:
Nemyslím si, že to byl okamžitý afekt. Myslím, že si to nějaký čas promyslel, pár hodin, ale pokud to bylo tak, jak si myslím já, tak by tohle vše padlo, kdyby to Monika někomu řekla, proto toho času neměl neomezeně.Samozřejmě to je moje konstrukce, moje představa, která mi takto dává smysl.
a co dalo ten impuls, ze se rozhodl je zabit? ![]()
@Weru píše:
a co dalo ten impuls, ze se rozhodl je zabit?
moje domněnka je, že právě ta dovolená. Nejvíc rozvodů je podáno po dovolených a po Vánocích. Třeba mu řekla, že se stejně rozvede a tak mu seplo, jak se vyhnout dělení SJM. Ale jak píšu jsou to jen takové domněnky.
Mně od začátku fascinuje, jak se pořád usmívá. To mi přijde nenormální, ta jeho suverénnost, jako by někde posprejoval barák.
Bych byla těžce vyklepaná, co na mě mají a on frajer ![]()
Jde mu jen o prachy, o sebe, lidský život je něco podřadného nebo co? ![]()
@lamicina píše:
moje domněnka je, že právě ta dovolená. Nejvíc rozvodů je podáno po dovolených a po Vánocích. Třeba mu řekla, že se stejně rozvede a tak mu seplo, jak se vyhnout dělení SJM. Ale jak píšu jsou to jen takové domněnky.
o je mozny, ale ze ho napadl ten proud. Ale to asi normalni clovek celkove nepochopi, ze ![]()