Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
@kadlina Na vraždu v afektu mi to přijde jako zvláštní způsob, alespoň já bych nevěděla, jak a kam a co přiložit, obzvlášť ne v tom afektovém stresu.
Nemyslím si, že to byl okamžitý afekt. Myslím, že si to nějaký čas promyslel, pár hodin, ale pokud to bylo tak, jak si myslím já, tak by tohle vše padlo, kdyby to Monika někomu řekla, proto toho času neměl neomezeně.
Samozřejmě to je moje konstrukce, moje představa, která mi takto dává smysl.
Nehledě na to, že jestli brečel, tak nemohl těžce dýchat. A pochybuji, že si to tak pamatuje. No jo, maminky k soudu nepouštět, svá dítka budou bránit.
@Sluka píše:
Mně tam dost zaráží ty modřiny na těle manželky. Jasně to podporuje to, že stála ve sprše a zřítila se díky elektrině. Čistě teoreticky to fakt mohla chtít udělat ona v nějakém záchvatu, ale on ji nějak předběhl nebo přepral, vyřešil to a zapletla se do toho i dcera..
Jenže, proč by hned neběžel pro pomoc, celkově by jeho líčení, jak se všechno stalo, bylo jiné. Problém je přesně v tom, že on si vybral verzi otrava a pro tu všechno přizpůsobil. Což teď jaksi vůbec nesedí s tím, jak doopravy zemřely ![]()
@Sluka píše:
A co se stalo s tím pozvraceným ložním prádlem? To někam vyhodil? Vypral? Vždyť to někde musí být
prý přes to hodil ručník a lehl si na ni on…pak když se vrátil z vyšetřovny, byl pokoj uklizený a postele převlečené
V líčení jste tady dál než 2.den u soudu
.
Se zvědavostí, ale zdravě sleduji info, čtu nějaké komenty pod články, chvílemi mi přijde, že po tom všem půjde dom. A zatím nic převratnýho, o čem jsem nečetla, u soudu rozhodně neřekli
. Jak to na vás (celý výslech) působí? Myslíte, že někdo vytasí ESA z rukávů? ![]()
@Sluka píše:
Nehledě na to, že jestli brečel, tak nemohl těžce dýchat. A pochybuji, že si to tak pamatuje. No jo, maminky k soudu nepouštět, svá dítka budou bránit.
Já si myslím, že naopak…ona je teď zaujatá proti jeho sestře a říká pravý opak toho co tvrdí ona, ale budou ještě otázky obhájce, tak čekám že něco řekne..
Navíc ta jeho ségra úplně zbytečně zmiňovala dětství a jeho agresivitu…Jako třeba u nás jsme se segrou třískaly a naši o tom vůbec nevěděli ![]()
@Gozra píše:
V líčení jste tady dál než 2.den u soudu.
Se zvědavostí, ale zdravě sleduji info, čtu nějaké komenty pod články, chvílemi mi přijde, že po tom všem půjde dom. A zatím nic převratnýho, o čem jsem nečetla, u soudu rozhodně neřekli. Jak to na vás (celý výslech) působí? Myslíte, že někdo vytasí ESA z rukávů?
jedině policajti a soudní znalci…tam ještě nebylo řečeno vše ![]()
@amazon píše:
jedině policajti a soudní znalci…tam ještě nebylo řečeno vše
V to doufám
, snad co nejdřív.
@kadlina píše:
Jenže, proč by hned neběžel pro pomoc, celkově by jeho líčení, jak se všechno stalo, bylo jiné. Problém je přesně v tom, že on si vybral verzi otrava a pro tu všechno přizpůsobil. Což teď jaksi vůbec nesedí s tím, jak doopravy zemřely
Pokud je nevinný v tom smyslu, že ji buď zabil v nějaké rvačce, nebo prostě jen předběhl.., tak chápu, že se pokusil udělat a vymyslet vše tak, aby vypadal jako nevinný, kor s jeho povahou - čili aby se nemohlo vůbec přijít na to, že v tom měl prsty on..
Tak dobrá, on je chorobný žárlivec, ona do větru, on škrtí peníze a evidentně v rodině rozhoduje o všem, takže ona ty přetlaky tím spíš ventiluje - flirtuje na facebooku.. Čímž ještě nechtěně přilévá olej do ohně.. Ať už mu ve finále zahnula, nebo ne, tak ale on od někoho něco slyšel - tak co se asi tak mohlo stát u takového arogantního sobce? Čili se dohodli na nějakém novém začátku, že od Egypta začnou znovu.. Tam to nějak vygradovalo všechny ty přetlaky, ona jemu něco hodila do pití, nebo se poprali (možná se chtěla rozvést), a jemu seplo, že asi odejde, tak se rozhodl, že to tak nenechá.. Navíc, kdyby se chtěla rozvést, má nárok na půlku jeho baráku a zachování životního standardu, jaký měla s ním.. No.. No tak jo, asi to byl on. Nicméně díky tomu, jak to pak všechno promyslel, sám sobě nedal šanci prokázat, že to nebyla vražda, ale nějaké pudové zabití. Já vím, pořád je to smrt dvou lidí..
Nikdo třetí vb tom být nemohl - nechápu, proč by je nějaký tajtrlík z Hurghady nebo z cestovky chtěl otrávit, to je blbost. IS se k tomu taky nepřihlásil. ![]()
@amazon píše:
prý přes to hodil ručník a lehl si na ni on…pak když se vrátil z vyšetřovny, byl pokoj uklizený a postele převlečené
Aha, takže to vypraly uklízečky
To jsou taky jelita, ty EgypŤani.
@amazon píše:
4 miliony za ztrátu dcery a vnučky![]()
![]()
Ta čísla počítají advokáti, resp. navrhují..
Stejně je to jak z nějaké smyšlené knihy. Soudce Gilová (guilty = vinen, případně podle gilotiny) a zástupce Legerský (lex, legis = zákon). ![]()
@Litta píše:
Stejně je to jak z nějaké smyšlené knihy. Soudce Gilová (guilty = vinen, případně podle gilotiny) a zástupce Legerský (lex, legis = zákon).
nomen omen…Co takhle ředitel Zoo Bobek
ředitel Botanické zahrady Větvička..atd ![]()
Jak to, že on pokládá otázky svědkům? To jsem nikde neviděla ![]()