Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3270
1.7.15 13:11
@Espe píše:
Fen byva casto soucasti hot. pokoje.

u nás v koupelně nbapevno přidělaný na zdi - s ním nikam neodkráčí..

Příspěvek upraven 01.07.15 v 13:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
1.7.15 13:11

@Espe
tím spíš mohl použít ten co si dovezli / možná / a pak ho vyhodit

• Citovat
  • Upravit
3244
1.7.15 14:07

No já mám tedy pocit, že soudkyně má jasno a že ty její dotazy nejsou úplně profesionální. Padá tam spousta domněnek, jako jestli chtějí dokázat, že je Kramný haj*l chlap, tak se jim to daří, ale tady nejde o to, jestli je manžel a táta roku, ale jestli je nebo není vrah. Jsem zvědavá, jak to bude s důkazy, protože pokud by ho odsoudili na základě těchto keců, tak teda pán bůh s námi a zlý pryč, pokud se někdy dostaneme do styku s českou justicí… Jinak ale taky se mi ten chlap nezdá, nestojím na jeho straně, počkám si na soud. Ale opravdu by soud měl být objektivní, tohle je docela fraška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
1.7.15 14:18
@barca77 píše:
No já mám tedy pocit, že soudkyně má jasno a že ty její dotazy nejsou úplně profesionální. Padá tam spousta domněnek, jako jestli chtějí dokázat, že je Kramný haj*l chlap, tak se jim to daří, ale tady nejde o to, jestli je manžel a táta roku, ale jestli je nebo není vrah. Jsem zvědavá, jak to bude s důkazy, protože pokud by ho odsoudili na základě těchto keců, tak teda pán bůh s námi a zlý pryč, pokud se někdy dostaneme do styku s českou justicí… Jinak ale taky se mi ten chlap nezdá, nestojím na jeho straně, počkám si na soud. Ale opravdu by soud měl být objektivní, tohle je docela fraška.

Taky mam pocit, ze ma jasno. Mozna to tak jen reporteri reportuji.
Ja jsem fakt zvedava na soudni znalce. Tam to podle mne bude rozhodujici.
Ona ma pristup do soudnich spisu a pokud tam treba videla neco co jasne znamena, ze keca…Treba jestli byly opravdu mrtve uz odpoledne tak je proste docela jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
1.7.15 14:22

@barca77
podle mně buď celou dobu čekali, že mu rupnou nervy a přizná to nakonec, protože je to prostě hodně velkej oříšek a neví co s tím i když jak píšu o str. zpět nikdo jinej to prakticky udělat nemohl - je logicky téměř jasný, že to musel udělat on / v principu je to snadné / ale pokud nemá obžaloba v rukávu nějaký trumf důkaz, tak nevím co s tímhle případem udělaj :nevim: :nevim:

Navíc nikde zatím nebylo uvedeno, jestli zjišťovali a s jakým výsledkem, jestli holka byla jeho - což si myslím je docela důležitý zjistit.

• Citovat
  • Upravit
46867
1.7.15 14:29

Kramný se Vladislava M. prý ptal na to, zda byb mohl mluvit s televizí, říci jim, co si o něm myslí. „Jaký byl dobrý manžel a otec,“ vzpomíná Vladislav M., který však odmítl. Pak mu volali z televize, že mají číslo od Petra K. „Nebylo to pro mě jednoduché, bylo to emotivní,“ dodává. Reakce od Petra K. na komunikaci s televizí byla prý negativní i pozitivní. „Řekl, že je dobře, že jsem mluvil, ale dál mám už mlčet,“ prozrazuje svědek.

Ten je jasnej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
1.7.15 14:36
@Weru píše:
Kramný se Vladislava M. prý ptal na to, zda byb mohl mluvit s televizí, říci jim, co si o něm myslí. „Jaký byl dobrý manžel a otec,“ vzpomíná Vladislav M., který však odmítl. Pak mu volali z televize, že mají číslo od Petra K. „Nebylo to pro mě jednoduché, bylo to emotivní,“ dodává. Reakce od Petra K. na komunikaci s televizí byla prý negativní i pozitivní. „Řekl, že je dobře, že jsem mluvil, ale dál mám už mlčet,“ prozrazuje svědek.Ten je jasnej :cert:

Proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
1.7.15 14:40

Mně to nedává smysl. Z výpovědí svědků jsem zatím nepochytila nic podstatného kromě toho, jací jsou asi tak povahově a jaký mají ke Kramnému momentální postoj. Den a něco žvástů o ničem, nehledě na to, že za ty dva roky už si prd pamatují a spíš se topí částečně ve snaze udělat se lepšími, částečně ve zkreslených vzpomínkách.
Ty otázky, které jim jsou podávány mi víceméně přijdou absolutěn zbytečné. Prodej rodinného zlata nevypovídá vůbec nic o tom, jestli ty dvě zabil, či ne. Už jsem tu psala jednou, že i chrakterem ha.zl může být nevinný a naopak, „slušňák“ mohl vraždit.
Jestli nepřímo vše nasvědčuje tomu, že nikdo jiný než on to udělat nemohl (čili nějaké technické podklady, analýzy, pitvy…) tak tyto materiály soudkyně už dávno má a zná, a tedy by měla řešit to, zda je zabil či zavraždil.. Ale to se od tet a sousedek fakt nedoví, rozhodně ne tímto způsobem :nevim:
A ptát se, zda někomu přijde morální takto o někom či něčem mluvit - je snad farářka? To je její první případ, že nemá šajnu, jací hulváti jsou pánové „od linky“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
1.7.15 14:45

Vyčítají mu, že vyhodil kufry s oblečením - já bych udělala to samé, naopak, vyhodila bych všechno.. Hadry mi milované nevrátí :nevim:
To, jak se chová u soudu, má nacvičené od advokátky, protože pochybuji, že jeho samotného by napadlo říkat své sestře „svědkyně“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.15 14:49

Tak vzhedem k velkému zájmu médií si myslím, že výslechy probíhají záměrně právě takto.

Ale dostávají mě výroky podobné tomuto: Byl smutný, to přiznávám, ale že by měl kruhy pod očima, to neměl.
Fak si někdo myslí, že po 2 měsících v Egyptě bude mít kruhy pod očima??? Že bude po 2 měsících ještě truchlit, když ten vztah nebyl asi po citové stránce nic moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.15 14:50
@Sluka píše:
Vyčítají mu, že vyhodil kufry s oblečením - já bych udělala to samé, naopak, vyhodila bych všechno.. Hadry mi milované nevrátí :nevim:
To, jak se chová u soudu, má nacvičené od advokátky, protože pochybuji, že jeho samotného by napadlo říkat své sestře „svědkyně“ :nevim:

Táta po mámině smrti taky všechno oblečení vyhodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
1.7.15 14:58

Na tom, jak se choval, vzhledem k jeho povaze, přeci nemohou postavit rozsudek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
1.7.15 14:59

@Sluka Já si myslím, že právě mají nějaké podklady od znalců, proto se všech ptají na tu elektřinu, motivaci penězmi (šperky Moniky),… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
1.7.15 15:00

Pro mě tam zatím bylo docela zásadní to, že vzhledem k emoční lavině, kterou smrt manželky s dcerou zákonitě spustí, si pamatuje naprosto přesně, co měly tehdy na sobě, kde ležely, kdy je obrátil… - nerozumím tomu, proč se právě do toho neobula soudkyně a advokáti protistrany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
1.7.15 15:00

@Litta Možné to je. Zatím mi ten soud přijde trochu fraškoidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová