Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17609
1.7.15 23:44
@Tigy99 píše:
já si dokonce myslím, že i ví jak to udělal, ale mezi lidi to logicky nepouští - a motiv je téměř jasnej,, jen dokázat to asi nepůjde vzhledem k práci Egyptské policie a rozhodnout se mohl i až tam, na provedení nic moc věcí nepotřeboval, stačilo aby usnuly

Jenže dle doktorů umřely odpoledne a celý den nebyly z pokoje (dle Kramného), takže by je býval musel držet pod práškama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
1.7.15 23:47
@Malaga píše:
Mě spíš zarazilo, že někde psali, že mezi postelemi byla ulička a že Monika s dcerkou ležely v jedné posteli. A pak Kramný vypovídá, že si šel lehnou ke Klárce, chtěl jí odstrčit a byla studená…To se cpal k holkám do postele a přitom ta vedlejší zůstala volná? :nevim: :nevim:
Ale možná jsem něco přehlédla…

Klárka se měla někdy během dne či večera přestěhovat na druhou postel, ale Kramný neví kdy přesně. Soudkyni to zarazilo.

Upřímně umíte si představit devítileté dítě, kterému už je (dle jeho slov) lépe a které nekouká na tablet či televizi případně se nechce jít najíst? Taky nechápu, proč se víc neřešilo toto namísto drbů jedna paní povídala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
1.7.15 23:50
@kadlina píše:
Jenže dle doktorů umřely odpoledne a celý den nebyly z pokoje (dle Kramného), takže by je býval musel držet pod práškama :nevim:

podle jakých doktorů? těch Egyptských??

• Citovat
  • Upravit
17609
1.7.15 23:50
@Tigy99 píše:
@Sluka
to jsou podle mně zbytečný úvahy okolo -
elektrika je podle mně jasná v tom našim doktorům věřím, že to poznali a že by to udělal někdo jinej a on si toho nevšiml je prakticky nemožné, navíc si 100% vymyslel to vše okolo otravy - proč asi???
tady je jedinej ale za to hodně velkej problém to dokázat - včera se zmínil, že u nočního stolku ze zásuvky byly vidět dráty, možná si otvírá zadní vrátka, že se mohla Monika nechtěně dotknout atd., ale to by jí na nevodivej posteli navíc i malou nezabilo
jediná šance je, že se do toho skrz to zamotá

Co jsem zaregistrovala, tak Monika měla vstup el. proudu za krkem cca 8cm velký a výstup nohou, pokud to byla pravda. To by na náhodu těžko uhrál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
1.7.15 23:52
@Tigy99 píše:
podle jakých doktorů? těch Egyptských??

Tak to vlastně přesně nevím, musím dohledat, jestli to někde uvedli. Ale v době nálezu, tj. cca 3 ráno, byly prý už 10 hod. mrtvé. Proto se řešily posmrtné skvrny, on si to měl Kramný i vyhledávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
1.7.15 23:53

Tak já si myslím, že tyhle dny fakt nejsou zásadní pro případ…spíš takové vyčkávací a chlácholící pro obviněného…myslím, že to bude mít spád až přijdou na řadu výsledky znaleckých posudků a Kramný bude pod tlakem. Teď musí zpracovávat v hlavě události posledních dnů - co, kdo a kolik toho řekl, a pak nebude zvládat zpracovat všechny skutečnosti - a pokud nemluvil pravdu, se do toho začne zaplétat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
2.7.15 00:01
@kadlina píše:
Tak to vlastně přesně nevím, musím dohledat, jestli to někde uvedli. Ale v době nálezu, tj. cca 3 ráno, byly prý už 10 hod. mrtvé. Proto se řešily posmrtné skvrny, on si to měl Kramný i vyhledávat.

podle mně to bylo brzo ráno, než se vzbudily,, kdy to pak oznámil nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
46867
2.7.15 00:06
@Tigy99 píše:
@Weru
pokud osudný okamžik ležely obě spolu - může to být teoreticky důvod, proč zabil proudem obě - ale velká spekulace už

Mozna je to jejich teirie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
2.7.15 00:09
@Malaga píše:
Tak já si myslím, že tyhle dny fakt nejsou zásadní pro případ…spíš takové vyčkávací a chlácholící pro obviněného…myslím, že to bude mít spád až přijdou na řadu výsledky znaleckých posudků a Kramný bude pod tlakem. Teď musí zpracovávat v hlavě události posledních dnů - co, kdo a kolik toho řekl, a pak nebude zvládat zpracovat všechny skutečnosti - a pokud nemluvil pravdu, se do toho začne zaplétat…

Taky si myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
2.7.15 10:21

Nevíte jestli bude vypovídat delegátka nebo sousedka z vedlejšího pokoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
2.7.15 11:23

Delegátky se omluvila, je v zahraničí. Ta sousedka je Polka, nevím, jestli ji predvolali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
2.7.15 11:50

Kdyby blbost nadnášela, tak sousedka Světlana už tu díky překonání zemské gravitace dávno není :roll:
A tyhle žvásty mají rozhodovat o tom, zda ji zabil či nezabil? Mně to přijde jako natáčení nějaké reality show.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
2.7.15 12:17

@Sluka klasicka sidlistni slepicarna, proste :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
2.7.15 12:29

No jo, ale u soudu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
2.7.15 12:32

@Sluka nechci nikoho hodnotit, ale prijde mi to jako ta sorta lidi, co z toho proste budou mit zazitek…ze mohli u soudu rict, jaka byla sousedka coura nebo nevim co…
osobne nechapu, co tolik svedku- sousedi, kamaradi a spol- u soudu vubec dela…nikdo z nich prece nevidi pod poklicku toho, jak to u nich doma opravdu bylo…a jestli jednomu rekla Monika, ze ji jeji muz nedava penize, druhemu on rekl, ze na ni zarli, co si z toho soud vezme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová