Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Xiraxinek píše:
Myslím, že budeme ještě čumět než - až se to rozsekne…
Taky myslím. Být na jeho místě, jsem pokaděná strachy.On vypadá klidně, žádný stres. ![]()
Kdo má vypovídat dnes? Čekám na předvolání jeho milenek po příjezdu z Egypta..tak budou určitě důležité odposlechy
@amazon
pokud on neni magor, tak musel tušit, že se na něj policajti / včetně odposlechů / pověsí sotva přeleze hranici sem,, takže pochybuju, že říkal něco, co by se dalo proti němu pořádně použít
na druhou stranu to ale občas vypadá, že magor opravdu je tak si možná myslel, když ho Egypt pustil, tak že je z toho úplně venku - ale nevím, to by fakt musel být hodně naivní a tupej
![]()
nebo si myslel, že tímhle chováním ukáže, že to fakt neudělal - že jako kdyby jo, tak se přece takhle nechová ![]()
@Loki01 píše:
Co neni pravda?
Já si to taky myslím, navíc museli spát nebo být nějak omámené, aby to provedl (pokud je zabil tak, jak se píše v médiích). Myslím, že to plánoval, minimálně hodiny, během minut si to nedovedu představit.
@Tigy99 píše:
@amazon
pokud on neni magor, tak musel tušit, že se na něj policajti / včetně odposlechů / pověsí sotva přeleze hranici sem,, takže pochybuju, že říkal něco, co by se dalo proti němu pořádně použít
na druhou stranu to ale občas vypadá, že magor opravdu je tak si možná myslel, když ho Egypt pustil, tak že je z toho úplně venku - ale nevím, to by fakt musel být hodně naivní a tupej![]()
nebo si myslel, že tímhle chováním ukáže, že to fakt neudělal - že jako kdyby jo, tak se přece takhle nechová
No nevim, mě nenapadlo, že by někoho začali odposlouchávat, to mi přijde jako dost krajní prostředek, pro který musí být pádný důvod a on si myslel, že proti němu nemají nic. Něco asi ano, nedovedu si představit, že by odposlouchávali každého, kdo netruchlí po mrtvé manželce ![]()
@radkka
myslíš, že vážné podezření z dvojnásobný vraždy je na odposlouchávání málo? ![]()
@Tigy99 píše:
@radkka
myslíš, že vážné podezření z dvojnásobný vraždy je na odposlouchávání málo?
K tomu podezření musel být ale důvod, takže zřejmě pitva, ta v ČR proběhla ihned po jeho návratu?(nevím)
@Tigy99 píše:
@radkka
důvod byl už jen to, že oni zemřely a on ne
Nemyslím si, že by tohle byl důvod k odposlechům, nejsem si jistá, ale mám dojem, že na jejich povolení musí být mnohem pádnější důkaz. Ale je možné, že se pletu. Pokud byly nařízeny až po pitvě, kdy se prokázalo zabití proudem, tak to chápu, dříve ale ne, leda, že by byly další důkazy.
@radkka
pokud by byl mnohem pádnější důkaz, asi by ty odposlechy nebyly třeba
@Tigy99 píše:
@radkka
pokud by byl mnohem pádnější důkaz, asi by ty odposlechy nebyly třeba
Ale nemůžeš odposlouchávat někoho jen proto, že přežil svou ženu a dceru. Podlé mého byl hlavní důvod k jeho podezření pitva, po ní odposlechy chápu, před ní ne, to mi přijde jako narušování soukromí. Ale to je můj názor, já je nepovolovala, možné je tu všechno.
@radkka
u vražd kde neni evidentní, že je to velmi nepravděpodobné, jsou rodinní příslušníci vždy potencionální podezřelí / tak to prostě je / a u něj to bylo zcela evidentní, že to mohl udělat, ať už elektrikou nebo jakkoliv jinak,, jak už jsem napsal - muselo mu být jasný, že sotva přeleze hranici sem, tak že ho nespustí z očí / uší / proto bych se dost divil, že si pouštěl nějak víc hubu o tom co se tam dělo atd. tak bych se dost divil, že v těch odposleších něco zásadního bude - ale třeba jo - možná nějaký nesrovnalosti v porovnání s tím co oficiálně vypovídá, to nejspíš jo
@radkka píše:
Ale nemůžeš odposlouchávat někoho jen proto, že přežil svou ženu a dceru. Podlé mého byl hlavní důvod k jeho podezření pitva, po ní odposlechy chápu, před ní ne, to mi přijde jako narušování soukromí. Ale to je můj názor, já je nepovolovala, možné je tu všechno.
ale vždyť ta pitva proběhla poměrně brzo, snad někdy na konci srpna, to on byl ještě v Egyptě
@Amalthea píše:
ale vždyť ta pitva proběhla poměrně brzo, snad někdy na konci srpna, to on byl ještě v Egyptě
To jsem nevěděla a psala jsem to, v tom případě to chápu. Jo, ted mi dochází, že byl pohřeb, když byl v egyptě.
Co se týká té elektřiny, ptají se jeho kolegů co vlastně ve firmě dělal za práci, jestli by si poradil s elektřinou a tak. Proč se nezeptají nadřízených co spadalo do jeho práce, co se po něm požadovalo aby uměl, zatím se ptají jen kolegů-kamarádů(asi teda pracoval jen v hyundai?)..ale třeba mi to uniklo.