Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
K čemu je jim informace, že Kramná ráda nosila minišaty nebo výstřihy?
Upřímně, zatím jsem pochytila, že on byl teda extra na prachy (jednoho takového jsem znala, nechal si ode mě dokonce zaplatit dovolenou, protože přeci ještě nejsme manželé…) a spíš domácí typ (což nechápu, nějak mi to k němu nejde). Ona si o sobě myslela, že je hezká, podle toho se i oblékala a zdobila a naopak společnost vyhledávala, ráda se bavila. Ok. Co nechápu, to je ta věta paní Světlany, o tom, že Kramný manželku „pustil“ na nějaký striptýz
Ona byla nesvéprávná? Nebo jak to v manželstvích probíhá - to si lidé určují, kam ten druhý smí a nesmí chodit? Přiznám se, že tady tomu jsem neporozumněla, ale to je spíš na samostatnou diskuzi, co je pro koho z vás v manželství běžné, abych si udělala obrázek o tom, jak je to jinde.
Ok, takže oba byli normální, běžní rodiče dcerky, která má taky svoji hlavu, maminka asi o něco přísnější než tatínek. Nic zvláštního. Ale zda ji zabil, či nezabil, zda ji zabil, či zavraždil, k tomu se pořád jaksi nedostávají
Nicméně na film už ten počet informací z jejich života je - ovšem na film o manželství, jaké tady žije asi většina lidí - nic extra v žádném směru od průměru ![]()
@Zuziky píše:
@Sluka nechci nikoho hodnotit, ale prijde mi to jako ta sorta lidi, co z toho proste budou mit zazitek…ze mohli u soudu rict, jaka byla sousedka coura nebo nevim co…
osobne nechapu, co tolik svedku- sousedi, kamaradi a spol- u soudu vubec dela…nikdo z nich prece nevidi pod poklicku toho, jak to u nich doma opravdu bylo…a jestli jednomu rekla Monika, ze ji jeji muz nedava penize, druhemu on rekl, ze na ni zarli, co si z toho soud vezme?
No, mně tam dost překvapilo, jak někdo z nich říkal, že čekali, jak jim po příjezdu Karmný povypráví… A on se zeptal na krb.. Já být Kramným, otočím se na podpatku, ani je nepozdravím, a jdu zase jinam
Přesně takhle u nás reagovali právě ti, co pak začali pomlouvat, lhát a roznášet o nás po městě nechutnosti vycucané z prstu. Ti ostatní čekali, kdy je požádáme o kapesník na slzy, nebo o rameno na opření se - tak ti jsou dnes přáteli.
@Sluka
To že ona asi " byla trochu do větru " a on to neustával, už se ví dávno z bulváru atd. jen to potřebují zaevidovat oficiálně od svědků. Max. to ale bude spekulativní okolnost, ať už se on přizná nebo ne.
Podstatně větší váhu by v této věci přinesl výsledek testů DNA a to především takový, že by holka nebyla jeho, k čemž napovídají svědci říkající, jak se k holce choval - buď si to jen myslel nebo to věděl / zjistil / a pak by asi měl menší " problém " to udělat a nebo to mohl udělat právě kvůli tomu.
Věřím že policie to zjistila z DNA, jestli malá byla jeho a pokud nebyla, tak to na něj ve vhodný chvíli hodně tvrdě vybafnou. ![]()
Celé to prostě působí, že na něj chtějí udělat co největší psychycký tlak, aby to vybalil - už jen načasování soudu přesně na dva roky téměř na den tomu napovídá. Žádné dostačující technické důkazy totiž asi nemají, kromě fotek z pokoje, ale ty toho o tom, jak to přesně bylo nic moc neřeknou.
![]()
@Tigy99 uz jsem to sem psala, taky si myslim, ze na nej budou tlacit psychicky, aby se priznal…otazka je, jak moc „odolny“ on je, prtz pusobi jako strasny fracek…
@Zuziky píše:
@Tigy99 uz jsem to sem psala, taky si myslim, ze na nej budou tlacit psychicky, aby se priznal…otazka je, jak moc „odolny“ on je, prtz pusobi jako strasny fracek…
vypadá to tak na to nejvíc,, a možná nejen proto, aby ho mohli odsoudit, což se na základě " uceleného logického řetězce událostí " asi stane tak jako tak,, ale taky je dost důležitý z něj vypáčit jak to udělal, což asi ví přesně jen on
Vzhledem k tomu, že ho tak dlouho drželi ve vazbě, musí mít sakra přesvědčivé důkazy. Umíte si představit ty náklady, které by požadoval, kdyby ho sprostili obvinění? Zatím je to opravdu o ničem. Myslím, že hlavní trumfy přijdou se soudními expertizami.
@Tigy99
Překvapilo mě, že se údajně našla fotografie toho „blicího koše“ a prostěradel
Doufám, že je to fotografie nějakého egyptského policisty, a ne z Kramného archivu.
@Sluka ta by měla být z těch, co nečekaně v úterý předložil soudu st. žalobce nebo jak se mu říká.
@Tigy99 píše:
@Sluka
to mohl vše „narafičit“ on - času měl dost
To jsem si taky říkala, že za těch 10 hodin nebo kolik, by nebyl problém poblít prostěradlo a koš. A zarazilo mě, že ty fotky byly všude prezentovány jako trumf obžaloby a Rejžková říká, že na nich je ten koš s tím prostěradlem, tak jakýpak trumf pro obžalobu? ![]()
@kadlina píše:
Co jsem zaregistrovala, tak Monika měla vstup el. proudu za krkem cca 8cm velký a výstup nohou, pokud to byla pravda.
To, že zrovna vzadu na krku by taky mohlo nasvědčovat tomu, že stála ve sprše a on jí přiložil nějakým způsobem 230v na krk ze zadu, že to hned neviděla - má to ale elektrotechnický háček, takže těžko říct bez znalosti elekroinstalace na tom konkrétním pokoji
A co malá?… radši nedomýšlet
Každopádně pokud to udělal musel mít dobré znalosti elektriky, což se soudkyně snažila, co jsem četl její otázky opakovaně zjistit, ale nikdo to zatím moc nepotvrzuje i když na netu se dá dneska vlastně najít všechno, takže ![]()
@Sluka píše:
Mně tam dost zaráží ty modřiny na těle manželky. Jasně to podporuje to, že stála ve sprše a zřítila se díky elektrině. Čistě teoreticky to fakt mohla chtít udělat ona v nějakém záchvatu, ale on ji nějak předběhl nebo přepral, vyřešil to a zapletla se do toho i dcera..
To si nemyslim, nedokážu si představit, jak by jí přepral, aby jí zpacifikoval natolik, že by se mu povedlo přiložit dráty na nohu a krk ![]()
@radkka
za určitých / né tak složitých / okolností ve sprše by stačil jeden drát na krk
@Tigy99 píše:
@radkka
za určitých / né tak složitých / okolností ve sprše by stačil jeden drát na krk
Ale podle informací v médiích má jizvu na krku, noze a ještě někde…vycházím z toho ![]()
@radkka
proto si myslím, že to ve sprše asi nebylo - ale v tomhle případu jen samé dohady, když neznáme podrobnosti např. co se týká el. rozvodu tam