Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5499
1.7.15 19:50
@barca77 píše:
Mně zemřela maminka, naprosto nepochopitelně, náhle. Myslím, že si o mně řada lidí musela myslet, že jsem úplně mimo. Pro mě to byl takový šok, že jsem to chvílemi jakoby vůbec nebyla schopná prožít, dokázala jsem o tom mluvit naprosto klidně, bez emocí, bez slz, jako bych vyprávěla cizí příběh, ne svůj. Pak samozřejmě zase byly chvíle šíleného zoufalství, žalu, bolesti… ale to spíš v soukromí. Na veřejnosti jsem jela spíše na takového autopilota, myslím, že ten, kdo mě neznal a nevěděl, že se něco stalo, ani nepoznal, že zrovna prožívám takovou hrůzu. Takže to, jestli Kramný byl nebo nebyl na pohled smutný a jestli měl nebo neměl avantýry, je vzhledem k případu naprosto irelevantní, každý člověk je jiný, někdo se hroutí, jiný jedná racionálně, můj otec například první hodiny vtipkoval a byl až zlý. Taky pak plánoval, že si teda najde novou rodinu a možná bude mít ještě i děti… prostě šok, člověk se snaží najít v tom nějaký smysl, hledá, jak si zachovat zdravý rozum a každý má jiné způsoby. To může trvat klidně i rok, někdo se nevzpamatuje nikdy. Kdo nezažil, nepochopí a neměl by soudit. Takové to: „to já bych nikdy…“ to jsou kecy. Dotyčný by měl mít rád, že to neprožil a neměl by se rouhat. Neříkám, že je Kramný nevinný, ale že takové ty názory od kafíčka typu: no podivej, jak tohle mohl udělat… to je strašně hloupé a u soudu to nemá co dělat.
Co se týče vyhozených věcí, taky jsme většinu věcí vyhodili, jen něco jsem si schovala, nechtěla jsem, aby někdo cizí nosil mamčiny věci.

Naprosto se vším souhlasím! Celou dobu čekám na názor, se kterým bych se ztotožnila a ten Tvůj je ten pravý! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.7.15 20:09
@amazon píše:
@Weru no a jsem zvědavá na to, jestli bude vypovídat údajný milenec MOniky…zatím to byly jen dohady a teď by se to konečně mohlo pohnout dopředu

Zitra by mel vypovidat, taky jsem zvedava zda vubec dorazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.7.15 20:10
@Tereza1986 píše:
To nemusím. Nikdy jsem neslyšela, že by někdo podezřelý na detektoru byl :nevim:

Tak jsem si to zjistovala a prej se to v potaz bere, ale neni to zasadni. Takze mozna se na to poohlidnou, ale jako dukaz to brano neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.7.15 20:13
@Malaga píše:
Mě spíš zarazilo, že někde psali, že mezi postelemi byla ulička a že Monika s dcerkou ležely v jedné posteli. A pak Kramný vypovídá, že si šel lehnou ke Klárce, chtěl jí odstrčit a byla studená…To se cpal k holkám do postele a přitom ta vedlejší zůstala volná? :nevim: :nevim:
Ale možná jsem něco přehlédla…

To je prave ten rozpor.
On jednou tvrdil, ze lezely holky spolu, a oak ze kazda zvlast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
1.7.15 20:23

@Weru
pokud osudný okamžik ležely obě spolu - může to být teoreticky důvod, proč zabil proudem obě - ale velká spekulace už

• Citovat
  • Upravit
20155
1.7.15 21:26
@L92 píše:
@Sluka
Máš pravdu. Mě kdysi (7. nebo 8. třída ZŠ) zemřela spolužačka a já se při minutě ticha nedokázala přestat smát. Dostala jsem dvojku z chování.
Přitom to byl typickej šok. No Kramnej hadr. :think:
A to zbavování se jejich věcí taky chápu.

Právě, o tom, zda to udělal, či ne, to neříká vůbec nic :nevim: Což je na druhou stranu blbý, když nejsou pořádné důkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
1.7.15 21:35
@Teeeri píše:
@L92 tak když se u soudu směje??je to vrah

Ale houby. DO hlavy mu nevidíš, je to sebestředný sobecký hlupáček, jednak může být dohodnutý se svojí advokátkou, jak se má chovat, jednak se může ušklíbat nad něčím, o čem ví, že ten druhý kecá, nebo tak.. Ale to furt nic nemluví o tom, zda zabil, či ne..
Upřímně, člověk, komu velice nečekaně a nečekaným způsobem zemře nejbližší člověk, se neutápí ve smutku permanentně. To není tak, že týdny, měsíce, roky chodíš jako tělo bez duše, brečíš, kudy jdeš, nejíš, nespíš.. To jsou nárazové vlny smutku, které tě přepadnou najednou, když třeba zakopneš o jeho boty, nebo ti kolega v práci něco řekne, co ti něco připomene a tak.. Jinak je to takové spíš emoční vakuum - funguješ normálně, ale i ty sama někde uvnitř cítíš, že je to spíš takové strojové, nebo jak to říct - takový setrvačnost.. Naopak, pokud je nevinný, tak tím spíš tam chápu ty jeho postelové aféry. Nechápala bych to, že s nějakou chce budovat dlouhodobý vztah - to by mě osobně hlava už nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
1.7.15 21:36
@barca77 píše:
Mně zemřela maminka, naprosto nepochopitelně, náhle. Myslím, že si o mně řada lidí musela myslet, že jsem úplně mimo. Pro mě to byl takový šok, že jsem to chvílemi jakoby vůbec nebyla schopná prožít, dokázala jsem o tom mluvit naprosto klidně, bez emocí, bez slz, jako bych vyprávěla cizí příběh, ne svůj. Pak samozřejmě zase byly chvíle šíleného zoufalství, žalu, bolesti… ale to spíš v soukromí. Na veřejnosti jsem jela spíše na takového autopilota, myslím, že ten, kdo mě neznal a nevěděl, že se něco stalo, ani nepoznal, že zrovna prožívám takovou hrůzu. Takže to, jestli Kramný byl nebo nebyl na pohled smutný a jestli měl nebo neměl avantýry, je vzhledem k případu naprosto irelevantní, každý člověk je jiný, někdo se hroutí, jiný jedná racionálně, můj otec například první hodiny vtipkoval a byl až zlý. Taky pak plánoval, že si teda najde novou rodinu a možná bude mít ještě i děti… prostě šok, člověk se snaží najít v tom nějaký smysl, hledá, jak si zachovat zdravý rozum a každý má jiné způsoby. To může trvat klidně i rok, někdo se nevzpamatuje nikdy. Kdo nezažil, nepochopí a neměl by soudit. Takové to: „to já bych nikdy…“ to jsou kecy. Dotyčný by měl mít rád, že to neprožil a neměl by se rouhat. Neříkám, že je Kramný nevinný, ale že takové ty názory od kafíčka typu: no podivej, jak tohle mohl udělat… to je strašně hloupé a u soudu to nemá co dělat.
Co se týče vyhozených věcí, taky jsme většinu věcí vyhodili, jen něco jsem si schovala, nechtěla jsem, aby někdo cizí nosil mamčiny věci.

Přesně tak, lépe se to vyjádřit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
1.7.15 21:39
@Malaga píše:
Mě spíš zarazilo, že někde psali, že mezi postelemi byla ulička a že Monika s dcerkou ležely v jedné posteli. A pak Kramný vypovídá, že si šel lehnou ke Klárce, chtěl jí odstrčit a byla studená…To se cpal k holkám do postele a přitom ta vedlejší zůstala volná? :nevim: :nevim:
Ale možná jsem něco přehlédla…

NO, ta postel mi tam taky nějak neladí, to jsem nechápala. Na druhou stranu, on si může něco pamatovat „naprosto přesně“, a přitom to tam bylo úplně jinak.. Já, když jsem si s druhým člověkem porovnávala naše tehdy ještě čerstvé vzpomínky na jednu událost, tak jsme každá na onom místě viděly něco jiného - naše mozky prostě smazaly to, co by asi nervy nezvládly.. Takže ona neviděla něco, jednoznačně zcela nepřehlédnutelného, a já zase neviděla něco jiného podobného.. Je to už let dozadu, ale dodnes si přesně pamatuji některé detaily, mohla bych to nakreslit, na druhou stranu ani náznakem netuším, co se dělo předtím, přitom, potom - ty věci kolem jsem měla rozmazané už pár dní či týdnů potom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
1.7.15 21:41
@Tigy99 píše:
@Weru
pokud osudný okamžik ležely obě spolu - může to být teoreticky důvod, proč zabil proudem obě - ale velká spekulace už

Jestli to neudělal, tak ten obrázek přesně v okamžiku, kdy si to uvědomil, má v hlavě vypálený, a v tom se nesplete. Naopak v tom, kam kdy šel, co kdo udělal, kdy kdo naposledy promluvil, co s nimi pak dělal, komu volal.. - v tom má takový brajgl, že to nemá šanci v hlavě udržet, protože mu mozek ochromily emoce.. I kdyby na tom hotelu tehdy vystupoval klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
1.7.15 21:53

Zítra zase uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
1.7.15 21:55

@Sluka
to jsou podle mně zbytečný úvahy okolo -
elektrika je podle mně jasná v tom našim doktorům věřím, že to poznali a že by to udělal někdo jinej a on si toho nevšiml je prakticky nemožné, navíc si 100% vymyslel to vše okolo otravy - proč asi???
tady je jedinej ale za to hodně velkej problém to dokázat - včera se zmínil, že u nočního stolku ze zásuvky byly vidět dráty, možná si otvírá zadní vrátka, že se mohla Monika nechtěně dotknout atd., ale to by jí na nevodivej posteli navíc i malou nezabilo
jediná šance je, že se do toho skrz to zamotá

• Citovat
  • Upravit
8679
1.7.15 22:01

@Tigy99 tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
1.7.15 22:48

@Tigy99 Uvidíme. Jímá mě z toho děs a hrůza, když domyslím, že nejpravděpodobnější je varianta vraždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
1.7.15 22:56

@Sluka
musel mít v hlavě z ní totální chaos, že to udělal - pokud teda to byl on

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie