Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3236
30.6.15 10:53

@PetraJ

pokud bych si byla jistá, že to udělal, že je divný, určitě bych vypovídala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
30.6.15 11:21

Téda, to je síla. Přiznám se vám, že kdybych zjistila, že můj muž, moje sestra, moje dítě, moje maminka či tatínek - zkrátka někdo z mně blízkých lidí, někoho jiného zavraždil, tak si neumím představit, že bych ho v tom vykoupala. Já bych je asi kryla. A teď doufám, že nikdy nikdo kolem mě nic takového neprovede, aby tento příspěvek nebyl použit proti mně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.6.15 11:22

Čtu na Novinkách ty poslední přepisy a čumím. Kramný svojí sestře vyká? Nebo jsem to špatně pochopila? :nevim:

11:11 - Kramný pokládá otázku sestře ohledně dětství. Když utíkal z domu, kolik jí bylo let. Svědkyně odpovídá, že to bylo v době, kdy byli malí, že utíkal do lesa, když byli na chatě. „Bylo mi plus minus první stupeň ZŠ.“

Kramný: Takže si to takto pamatujete po 30 letech? Svědkyně: Ano, pamatuji si to.

„Jak jste se vyjadřovala po tragédii před rodiči o Monice. Rodiče mi řekli, že nevhodně,“ pokračoval Kramný. Svědkyně to popřela s tím, že nevhodně to určitě nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.6.15 11:23
@Sluka píše:
Téda, to je síla. Přiznám se vám, že kdybych zjistila, že můj muž, moje sestra, moje dítě, moje maminka či tatínek - zkrátka někdo z mně blízkých lidí, někoho jiného zavraždil, tak si neumím představit, že bych ho v tom vykoupala. Já bych je asi kryla. A teď doufám, že nikdy nikdo kolem mě nic takového neprovede, aby tento příspěvek nebyl použit proti mně :mrgreen:

Kryla bys psychopata a chladnokrevného vraha? Někoho, kdo neprávem ukončil cizí životy? No promin, ale to je humus. Dělat vše pro to, aby takový člověk běhal po svobodě, no doufám, že lidí s tvým názorem na světě moc neni 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.6.15 11:24
@PetraJ píše: Čtu na Novinkách ty poslední přepisy a čumím. Kramný svojí sestře vyká? Nebo jsem to špatně pochopila? :nevim:

11:11 - Kramný pokládá otázku sestře ohledně dětství. Když utíkal z domu, kolik jí bylo let. Svědkyně odpovídá, že to bylo v době, kdy byli malí, že utíkal do lesa, když byli na chatě. „Bylo mi plus minus první stupeň ZŠ.“

Kramný: Takže si to takto pamatujete po 30 letech? Svědkyně: Ano, pamatuji si to.

„Jak jste se vyjadřovala po tragédii před rodiči o Monice. Rodiče mi řekli, že nevhodně,“ pokračoval Kramný. Svědkyně to popřela s tím, že nevhodně to určitě nebylo.

Taky nad tím přemýšlím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.6.15 11:27

Teď bude vypovídat jeho matka, očekávám obhajobu synáčka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.6.15 11:30

Škoda, že není přímej přenos jako z parlamentu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
30.6.15 11:30

@radkka @PetraJ Já myslím, že si musí vykat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8658
30.6.15 11:32
@PetraJ píše: Čtu na Novinkách ty poslední přepisy a čumím. Kramný svojí sestře vyká? Nebo jsem to špatně pochopila? :nevim:

asi jí musí vykat :think: a nebo je to demonstrace jejich vzájemného vztahu

Příspěvek upraven 30.06.15 v 11:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
30.6.15 11:33
@Sluka píše:
Téda, to je síla. Přiznám se vám, že kdybych zjistila, že můj muž, moje sestra, moje dítě, moje maminka či tatínek - zkrátka někdo z mně blízkých lidí, někoho jiného zavraždil, tak si neumím představit, že bych ho v tom vykoupala. Já bych je asi kryla. A teď doufám, že nikdy nikdo kolem mě nic takového neprovede, aby tento příspěvek nebyl použit proti mně :mrgreen:

Přesně jak píšeš. Si nedokážu, že bych měla potopit někoho z rodiny (máme pěkné vztahy) i kdyby udělal takovou zrůdnost. Asi bych odmítla svědčit než abych žalovala, jak brácha zlobil když byl malej. Ale zase, jak jsem se dočetla, asi vztahy v rodině nic moc, tak jí je to asi jedno… Já bych NEMOHLA

• Citovat
  • Upravit
8523
30.6.15 11:35

Tak opravdu se ptá on jí a vyká.

Z Blesku:

Své sestry se jde ptát sám obžalovaný Petr K.! Klade dotazy, své sestře vyká a oslovuje jí „paní svědkyně“. Lenka o něm mluví ve třetí osobě a říká Kramný. Řeší to, zda si mohla pamatovat některé věci z jejich společného dětství. A poté roli Moniky.

Petr K.: Mluvila jste špatně o Monice před rodiči?
Lenka: Ne, nikdy.
Petr K.: Řekla jste, že ji vlastnoručně vyhrabete z hrobu, pokud to udělala?
Lenka: Ne, to jsem nikdy neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
30.6.15 11:37

Vypovídat bude teď jeho matka, Kramný se usmívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.6.15 11:39
@BabyBella píše:
Vypovídat bude teď jeho matka, Kramný se usmívá.

Však proč ne, maminka se zachová jako maminka, Péťa je nevinej, jeho sestra lže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
30.6.15 11:42

@radkka jakto že nemají důkazy? vždyt vše mluví proti němu. na otravu nezemřely, zemřely na zásah elektrickým proudem, on přežil, motiv byla nevěra a extremní žárlivost. chtěl zabít manželku ale dcera by to viděla…že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.6.15 11:46
@BabyBella píše:
@radkka jakto že nemají důkazy? vždyt vše mluví proti němu. na otravu nezemřely, zemřely na zásah elektrickým proudem, on přežil, motiv byla nevěra a extremní žárlivost. chtěl zabít manželku ale dcera by to viděla…že.

Tak samozřejmě a já doufám, že důkazy jsou opravdu jasné. Výpověď svědků je toho součástí a je na soudci, jak si co vyloží, jak na něj bude kdo působit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová