Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pokud bych si byla jistá, že to udělal, že je divný, určitě bych vypovídala…
Téda, to je síla. Přiznám se vám, že kdybych zjistila, že můj muž, moje sestra, moje dítě, moje maminka či tatínek - zkrátka někdo z mně blízkých lidí, někoho jiného zavraždil, tak si neumím představit, že bych ho v tom vykoupala. Já bych je asi kryla. A teď doufám, že nikdy nikdo kolem mě nic takového neprovede, aby tento příspěvek nebyl použit proti mně ![]()
Čtu na Novinkách ty poslední přepisy a čumím. Kramný svojí sestře vyká? Nebo jsem to špatně pochopila? ![]()
11:11 - Kramný pokládá otázku sestře ohledně dětství. Když utíkal z domu, kolik jí bylo let. Svědkyně odpovídá, že to bylo v době, kdy byli malí, že utíkal do lesa, když byli na chatě. „Bylo mi plus minus první stupeň ZŠ.“
Kramný: Takže si to takto pamatujete po 30 letech? Svědkyně: Ano, pamatuji si to.
„Jak jste se vyjadřovala po tragédii před rodiči o Monice. Rodiče mi řekli, že nevhodně,“ pokračoval Kramný. Svědkyně to popřela s tím, že nevhodně to určitě nebylo.
@Sluka píše:
Téda, to je síla. Přiznám se vám, že kdybych zjistila, že můj muž, moje sestra, moje dítě, moje maminka či tatínek - zkrátka někdo z mně blízkých lidí, někoho jiného zavraždil, tak si neumím představit, že bych ho v tom vykoupala. Já bych je asi kryla. A teď doufám, že nikdy nikdo kolem mě nic takového neprovede, aby tento příspěvek nebyl použit proti mně
Kryla bys psychopata a chladnokrevného vraha? Někoho, kdo neprávem ukončil cizí životy? No promin, ale to je humus. Dělat vše pro to, aby takový člověk běhal po svobodě, no doufám, že lidí s tvým názorem na světě moc neni ![]()
@PetraJ píše: Čtu na Novinkách ty poslední přepisy a čumím. Kramný svojí sestře vyká? Nebo jsem to špatně pochopila?![]()
11:11 - Kramný pokládá otázku sestře ohledně dětství. Když utíkal z domu, kolik jí bylo let. Svědkyně odpovídá, že to bylo v době, kdy byli malí, že utíkal do lesa, když byli na chatě. „Bylo mi plus minus první stupeň ZŠ.“
Kramný: Takže si to takto pamatujete po 30 letech? Svědkyně: Ano, pamatuji si to.
„Jak jste se vyjadřovala po tragédii před rodiči o Monice. Rodiče mi řekli, že nevhodně,“ pokračoval Kramný. Svědkyně to popřela s tím, že nevhodně to určitě nebylo.
Taky nad tím přemýšlím ![]()
@PetraJ píše: Čtu na Novinkách ty poslední přepisy a čumím. Kramný svojí sestře vyká? Nebo jsem to špatně pochopila?![]()
asi jí musí vykat
a nebo je to demonstrace jejich vzájemného vztahu
Příspěvek upraven 30.06.15 v 11:36
@Sluka píše:
Téda, to je síla. Přiznám se vám, že kdybych zjistila, že můj muž, moje sestra, moje dítě, moje maminka či tatínek - zkrátka někdo z mně blízkých lidí, někoho jiného zavraždil, tak si neumím představit, že bych ho v tom vykoupala. Já bych je asi kryla. A teď doufám, že nikdy nikdo kolem mě nic takového neprovede, aby tento příspěvek nebyl použit proti mně
Přesně jak píšeš. Si nedokážu, že bych měla potopit někoho z rodiny (máme pěkné vztahy) i kdyby udělal takovou zrůdnost. Asi bych odmítla svědčit než abych žalovala, jak brácha zlobil když byl malej. Ale zase, jak jsem se dočetla, asi vztahy v rodině nic moc, tak jí je to asi jedno… Já bych NEMOHLA
Tak opravdu se ptá on jí a vyká.
Z Blesku:
Své sestry se jde ptát sám obžalovaný Petr K.! Klade dotazy, své sestře vyká a oslovuje jí „paní svědkyně“. Lenka o něm mluví ve třetí osobě a říká Kramný. Řeší to, zda si mohla pamatovat některé věci z jejich společného dětství. A poté roli Moniky.
Petr K.: Mluvila jste špatně o Monice před rodiči?
Lenka: Ne, nikdy.
Petr K.: Řekla jste, že ji vlastnoručně vyhrabete z hrobu, pokud to udělala?
Lenka: Ne, to jsem nikdy neřekla.
@BabyBella píše:
Vypovídat bude teď jeho matka, Kramný se usmívá.
Však proč ne, maminka se zachová jako maminka, Péťa je nevinej, jeho sestra lže.
@radkka jakto že nemají důkazy? vždyt vše mluví proti němu. na otravu nezemřely, zemřely na zásah elektrickým proudem, on přežil, motiv byla nevěra a extremní žárlivost. chtěl zabít manželku ale dcera by to viděla…že.
@BabyBella píše:
@radkka jakto že nemají důkazy? vždyt vše mluví proti němu. na otravu nezemřely, zemřely na zásah elektrickým proudem, on přežil, motiv byla nevěra a extremní žárlivost. chtěl zabít manželku ale dcera by to viděla…že.
Tak samozřejmě a já doufám, že důkazy jsou opravdu jasné. Výpověď svědků je toho součástí a je na soudci, jak si co vyloží, jak na něj bude kdo působit.