Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dituleska píše:
@Eemii ty pitvy se ale nehorázně liší, v tom je problém, k nám se ani nedostaly orgány
Tohle prokázala egyptska pitva, ne?
@Loki01 píše:
To, ze byly mrtve uz odpoledne prece neni fakt ne?
Ja fakt nevim co si o tom mam myslet.
Kdyz budu planovat vrazdu manzelky, tak to prece udelam tak aby se mohl najit nejaky jiny podezrely ne? A ne s nimi zustat sam samotinky na pokoji.
Ze by byl tak blby a opravdu veril tomu, ze kdyz jim nic v telech nenajdou tak ho nechaji jit? To se mi snad ani nechce verit.
Kdo vi.
Podle soudnich lekaru ano.
Co mají s tím náhrobkem? Já ani nechápu, proč v souvislosti s prodejem náhrobku (který kouipil on) jeho sestrou jeho švagrovi mluvil o tom, že jeho manželka neměla ráda svoji matku. Ale to ani nepotřebuji pochopit, jako to, proč se vrtají v náhrobku ![]()
@bufinda píše:
Ale těla přišla k nám už bez vnitřností a té pitvě tam se také moc nedá věřit nejdřív že to otrava byla poté že se spletly…nechci ho obhajovat, ale myslím si že kdyby je zabil tak takhle dlouho s nima na pokoji nezůstal. Je tam ale více nejasností
to byla spekulace, pokud se nemýlím, nikdo to oficiálně nepotvrdil
@Sluka píše:
Co mají s tím náhrobkem? Já ani nechápu, proč v souvislosti s prodejem náhrobku (který kouipil on) jeho sestrou jeho švagrovi mluvil o tom, že jeho manželka neměla ráda svoji matku. Ale to ani nepotřebuji pochopit, jako to, proč se vrtají v náhrobku
To také nějak nemůžu pobrat, ať čtu jak čtu ![]()
@Sluka píše:
Co mají s tím náhrobkem? Já ani nechápu, proč v souvislosti s prodejem náhrobku (který kouipil on) jeho sestrou jeho švagrovi mluvil o tom, že jeho manželka neměla ráda svoji matku. Ale to ani nepotřebuji pochopit, jako to, proč se vrtají v náhrobku
Taky nechapu, jak to souvisi s tim, jestli je zabil nebo ne.
No me pripada uplne silene, ze ten nahrobek odmontoval.
Protoze ho platil on a sestra chtela prodat hrob.
@Eemii píše:
Podle soudnich lekaru ano.
To zatim nikdo nevi, Zatim to vime z Blesku.
@Loki01 píše:
To zatim nikdo nevi, Zatim to vime z Blesku.
No ted bych nechtěla kecat, ale myslim, ze to řekl Legersky, stejne jako ze zemrely vlivem el. proudu.Ja ty bleskovy clanky nejak nectu.
@Loki01 píše:
No me pripada uplne silene, ze ten nahrobek odmontoval.
Protoze ho platil on a sestra chtela prodat hrob.
Pořád nechápu, ale pokud chápu, tak se vrtají v tom, proč prodal náhrobek své manželky? Zrovna to bych s ohledem na situaci, v jaké je, chápala - asi bude bez peněz..
Gilová: „Zajímal jste se při vašem pobytu v Egyptě o problematiku, jak vznikají posmrtné skvrny a pokud ano, tak proč?“ Kramný: „Zajímalo mě, co se stalo, jestli je pravda, co řekla delegátka, že byly čtyři dny mrtvé.“
Zajimave…
@Sluka píše:
Pořád nechápu, ale pokud chápu, tak se vrtají v tom, proč prodal náhrobek své manželky? Zrovna to bych s ohledem na situaci, v jaké je, chápala - asi bude bez peněz..
On ho ale neprodal. On ho sundal, protoze byl prece jeho. Nevim kam si jako vystavi.
@Eemii píše:
No ted bych nechtěla kecat, ale myslim, ze to řekl Legersky, stejne jako ze zemrely vlivem el. proudu.Ja ty bleskovy clanky nejak nectu.
Jasne ze ctes. Vsechny to tam cteme, protoze je toho tolik a je tam nejvic infa. Jen si clovek musi davat pozor. Statni zastupce o pripadu moc hovorit nemuze.
Doufam, ze budou posudky soudnich znalcu taky takhle zive prenaset, to potom budeme vedet 100%
@Loki01 píše:
On ho ale neprodal. On ho sundal, protoze byl prece jeho. Nevim kam si jako vystavi.
čili, on koupil náhrobek, který posleéze odmontoval z hromu a třeba ho strčil do garáže?