Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@L92 píše:
Já taky nechápu, jak každej prohlašuje, že je psychopat a ať shnije ve vězení, přitom o něm neví víc, než se dočte v blesku a na novinkách
já teda vůbec neřeším, co psal nebo nepsal bulvár, já tak usuzuju z toho, jak se on sám a velmi rád prezentoval a vyjadřoval v médiích ![]()
a hlavně, že ta jeho pohádka o otravě byla sprostá lež, je dávno potvrzeno, takže…
@JaneDoe píše:
To jsem fakt jediná která věří že je nevinen?
Jak myslíš, že se to celé stalo? Nerejpu, fakt mě to zajímá. Já zase od začátku říkám, že otrava z jídla nebo z pití je blbost.
@Amalthea píše:
já teda vůbec neřeším, co psal nebo nepsal bulvár, já tak usuzuju z toho, jak se on sám a velmi rád prezentoval a vyjadřoval v médiích
a hlavně, že ta jeho pohádka o otravě byla sprostá lež, je dávno potvrzeno, takže…
Tak upřímně, mě se taky nelíbí, rozhodně to není nějakej sympaťák od vedle, co si budeme nalhávat. Jen když se nad tím tak zamyslíš, tak kolik už bylo případů (vražd, znásilnění, loupeže atd.), kdy pachatel byl takovej milej chlap od vedle, do kterýho by to nikdo neřekl… A když někdo lže, nemusí to nutně znamenat, že je vrah. Znám hromadu lhářů, kteří by neublížili mouše.
Ale prosím tě, neber to jako nějakou OBHAJOBU PETRA K., jen mi vadí ta mediální masáž a rychlé soudy z pětiminutového záznamu, kde mluví jen o sobě a poťouchle se směje…
Ten chlap musí být úplně bez citu. Podle toho jak se tváří, jedná… A proto si myslím, že je to vrah a doufám, že mu to dokážou. A i kdyby nedokázali a pustili ho, bude to v něm a s ním už do konce života. A to je taky trest. ![]()
Vy, co verite v jeho nevinu, jak si vysvětlujete fakt, ze obe zemrely v odpolednich hodninach a on to nahlasil nekdy v noci nad ranem a ještě tvdi, ze Klarku slysel ještě kolem 22. hodiny mluvit ze spani, pri tom uz byla mrtva??A to, ze tvrdi, jak mely holky strevni potize, prestoze pitva to vyvrátila?
@Kobliha51 taky myslim..
@Eemii ty pitvy se ale nehorázně liší, v tom je problém, k nám se ani nedostaly orgány ![]()
@L92 píše: ?? Hlavní líčení teprve započalo… já mám pocit, že bude někdy do půli července, ale to nechci kecat
promin nesměj se, fakt se v tom neorientuju
![]()
@Tereza1986 píše:
Jak myslíš, že se to celé stalo? Nerejpu, fakt mě to zajímá. Já zase od začátku říkám, že otrava z jídla nebo z pití je blbost.
já bych to tipovala na sebevraždu, vraždu
@JaneDoe já si myslím že v tom měl prsty někdo z hotelu, blondýna sama na pokoji? a dcera jako špatný svědek ![]()
No jsem zvědavá, co se z toho vyklube.. sleduji on-line reportáž na 2 serverech, celkem zajímavé ![]()
To, ze byly mrtve uz odpoledne prece neni fakt ne?
Ja fakt nevim co si o tom mam myslet.
Kdyz budu planovat vrazdu manzelky, tak to prece udelam tak aby se mohl najit nejaky jiny podezrely ne? A ne s nimi zustat sam samotinky na pokoji.
Ze by byl tak blby a opravdu veril tomu, ze kdyz jim nic v telech nenajdou tak ho nechaji jit? To se mi snad ani nechce verit.
Kdo vi.
@JaneDoe
V pohodě, já jsem si myslela, jestli si neděláš srandu ty ze mě ![]()
@L92 píše:
Tak upřímně, mě se taky nelíbí, rozhodně to není nějakej sympaťák od vedle, co si budeme nalhávat. Jen když se nad tím tak zamyslíš, tak kolik už bylo případů (vražd, znásilnění, loupeže atd.), kdy pachatel byl takovej milej chlap od vedle, do kterýho by to nikdo neřekl… A když někdo lže, nemusí to nutně znamenat, že je vrah. Znám hromadu lhářů, kteří by neublížili mouše.
Ale prosím tě, neber to jako nějakou OBHAJOBU PETRA K., jen mi vadí ta mediální masáž a rychlé soudy z pětiminutového záznamu, kde mluví jen o sobě a poťouchle se směje…
hele v pohodě, mně je celkem jedno, co si o něm kdo myslí, a vím, že já osobně jsem celkem hodně vyhraněná, což běžně nedělám, ale nemůžu si pomoct ![]()
mimochodem, ta jeho výpověď, co natočil z vlastní iniciativy ještě v Egyptě, měla asi 2h… a celé to bylo o tom jak zvraceli a bylo jim všem blbě (jemu vlastně 100× hůř, že jo
) jako nenapadá mě jediný důvod, proč by si tuhle báchorku vymýšlel, pokud by on nebyl vrahem, a jak tak sleduju, zatím se toho drží i u soudu, i přesto, že bylo policií potvrzeno, že žádné zažívací problémy neměli a žaludky i střeva byly plné ![]()
edit: jo a ještě to taky bylo o tom, jak ona měla plný FB cizích chlapů a on se z toho mohl zvencnout ![]()