Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ted jsem se zasmála, co má svařování el. obloukem společného s elektrickým proudem v zásuvce ![]()
Hm proč asi…
15:28
29. 6. 2015
Legerský prozatím skončil s dotazováním. Klára Long Slámová se ptá, zda jí skutečně Kramný neodpoví na otázky. Kramný tvrdí, že ne. K výslechu tedy přistupuje Jana Rejžková.
blesk.cz
@Sluka píše:
čili, on koupil náhrobek, který posleéze odmontoval z hromu a třeba ho strčil do garáže?
jo ![]()
@dituleska píše:ted jsem se zasmála, co má svařování el. obloukem společného s elektrickým proudem v zásuvce
Taky je to od el:)
@Teeeri píše:
Hm proč asi…15:28
blesk.cz
29. 6. 2015
Legerský prozatím skončil s dotazováním. Klára Long Slámová se ptá, zda jí skutečně Kramný neodpoví na otázky. Kramný tvrdí, že ne. K výslechu tedy přistupuje Jana Rejžková.
Ja ti nevim, ja chapu ze ji nechce odpovidat. A to jako viny nebo neviny. Ona je takova hrozne emotivni mi pripada.
@Loki01
joooo v tom případě bacha na fény
no to je síla co se tady občas plácne
s tou Slámovou- těžko odpovídat někomu, kdo z tebe dělá vraha před národem už jakou dobu, v tom souhlasím. Existuje snad presumpce neviny ne?
http://www.novinky.cz/…z-druha.html …„Znalci našli na krku Moniky Kramné popáleninu o délce 7 cm.“…
to je pak snad jasné ne?!
@Teeeri píše:
http://www.novinky.cz/…z-druha.html …„Znalci našli na krku Moniky Kramné popáleninu o délce 7 cm.“…to je pak snad jasné ne?!
Toto me tam vadi:…uvedli podle informací redakce v posudku experti.
Ze se pod to nikdo nepodepise. Nevime odkud ty informace prisly.
Muze to byt pravda, ale dokud nevime kdo ten znalec je?
Tohle je zajimave: Volá si tehdy se svou údajnou přítelkyní a dělají si prý legraci, že ona spala s vrahem, který dostal 30 let a že by mohl dostat i doživotí. Kramný jí podle informací redakce v telefonu tvrdil, že když v Egyptě někdo zabije ženu a potom se prokáže, že mu byla nevěrná, tak ho soudy osvobodí.
To by trochu vysvetlovalo proc to udelal tam a tak nejak kaslal na to, ze ho mohou chytit.
V říjnu, ještě v Egyptě si Kramný přes Skype psal se známou Kateřinou.* „Bože, jak já chci domů. Musím ti dát pusu na uvítanou,“* napsal. Ona mu pak v textu napsala, že budou společně plakat, až se potkají. „Teď jsem se fakt zasmál,“ reagoval prý na to tehdy Kramný. Dnes u soudu tvrdil, že tak reagoval na zájem lidí z Česka mu pomoci.
@Tereza1986 píše:
Zítra budou výslechy svědků, to jsem zvědavá, kdo tam bude.
Jeho matka, otec Moniky a bratr Moniky nekde psali.
@Teeeri píše:
Hm proč asi…15:28
blesk.cz
29. 6. 2015
Bojí se jí.
Dokážu pochopit, že chlap zabije svou ženu, nebo, že žena zabije svého chlapa, ale co nechápu je, proč by to udělal i Klárce ![]()
@Druby píše:
Dokážu pochopit, že chlap zabije svou ženu, nebo, že žena zabije svého chlapa, ale co nechápu je, proč by to udělal i Klárce
A proč ne? Je málo rodičů co zavraždili své děti?