Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65222
29.6.15 19:11

@boball Navíc jsem poprvé dnes zaslechla ve zprávách, že snad chtěl spáchat rozšířenou sebevraždu, jen se má moc rád a nedotáhl to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
29.6.15 20:57
@vokishka píše:
@boball Navíc jsem poprvé dnes zaslechla ve zprávách, že snad chtěl spáchat rozšířenou sebevraždu, jen se má moc rád a nedotáhl to.

Tomu by se dalo verit. Majetnicky manipulator to on je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1135
29.6.15 21:43

Podle logiky i pocitů bych řekla, že je jednoznačně vinen. Ale připadá mi, že toho na něj mají zoufale málo, aby ho mohli odsoudit :? Tím, jak se vyšetřovatelé nedostali ani na místo činu, aby mohli provést rekonstrukci, pitva provedená dost pozdě, navíc otázka, v jakém už těla byla stavu, egyptští vyšetřovatelé nijak nespolupracovali, no nevím, nechám se překvapit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
29.6.15 21:58
@Druby píše:
Dokážu pochopit, že chlap zabije svou ženu, nebo, že žena zabije svého chlapa, ale co nechápu je, proč by to udělal i Klárce :nevim:

buď ta rozšířená sebevražda, nebo se jen připletla-to by záleželo jak přesně zemřely..ale jsou i případy kdy prostě nějaká pohnutka zapříčiní, že se zlo vyvalí i na jinak milované dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8657
30.6.15 08:55

Tak začíná druhý den, vypovídá Kramného sestra Lenka. Jsem napnutá jak kšandy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
30.6.15 08:58
@Amalthea píše:
Tak začíná druhý den, vypovídá Kramného sestra Lenka. Jsem napnutá jak kšandy :mrgreen:

Ta mu to asi trošku zavaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21904
30.6.15 09:04
@Loki01 píše:
Jasne ze ctes. Vsechny to tam cteme, protoze je toho tolik a je tam nejvic infa. Jen si clovek musi davat pozor. Statni zastupce o pripadu moc hovorit nemuze.
Doufam, ze budou posudky soudnich znalcu taky takhle zive prenaset, to potom budeme vedet 100%

Nemuze, ale tohle rekl, stejne jako ze „zemrely a vy jste 10 hodin vymyslel pribeh, jak to vysvetlit“..

Myslim, ze vim co ctu a nectu sama nejlip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
30.6.15 09:32

Myslim, ze sestra pod nim solidne narizne vetev…
a dle meho nazoru, vysetrovatele a soudkyne cekaji, ze to proste Kramny nevydrzi a prizna se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
30.6.15 09:36

Je to psychopat.
Ctu výpovědi sestry Petra a přijde mi že jsou proti němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
30.6.15 09:39
@Teeeri píše:
Je to psychopat.
Ctu výpovědi sestry Petra a přijde mi že jsou proti němu.

Je evidentní že vypovídá v jeho neprospěch, ale je taky otázka, co za tím je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
30.6.15 09:42

@amazon říká pravdu a ta prostě mluví v jeho neprospěch… V jeho vinu. Nejsem zaujata ale nevěřím mu. Snad bude sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.6.15 09:45

Strasny :

9:22 - Krečmerová pokračuje ve vyprávění o tom, jak to bylo kolem sporu o hrob. „Nikdy jsem nepochopila, proč toto matka udělala a nechal náhrobek švagrové a neteře odstranit..(pláče)…potom přestala komunikace mezi mnou a mojí matkou. Když se nevrátil bratr z Egypta, nevěřila jsme mu, řekla jsem mu to i při setkání z očí do očí, on se mi vysmál s tím, že nejsou žádné důkazy,“ konstatovala svědkyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.6.15 09:46
@Teeeri píše:
@amazon říká pravdu a ta prostě mluví v jeho neprospěch… V jeho vinu. Nejsem zaujata ale nevěřím mu. Snad bude sedět.

Myslim si to same.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
30.6.15 09:47
@Teeeri píše:
@amazon říká pravdu a ta prostě mluví v jeho neprospěch… V jeho vinu. Nejsem zaujata ale nevěřím mu. Snad bude sedět.

to je její pravda, já ho neobhajuji, myslím si taky, že v tom má prsty, ale jen prostě čtu a některé věci by mohla říct jinak.. ona mluví tak, že věří tomu, že je zabil on, myslím, že ani ona nepochybuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.6.15 09:48
@amazon píše:
to je její pravda, já ho neobhajuji, myslím si taky, že v tom má prsty, ale jen prostě čtu a některé věci by mohla říct jinak.. ona mluví tak, že věří tomu, že je zabil on, myslím, že ani ona nepochybuje

Tak pokud ji rekl, ze nejsou dukazy, aby byl obvinen a jeste s eji vysmeje, tak bych taky nepochybovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová