Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@L92 píše: Říkám, na to, abych se k tomu mohla nějak vyjádřit, toho vím dost málo a jsou to takové neúplné informace. Neviděla jsem spis, jen čtu noviny a poslouchám rádio.
dyť jo, a máš pravdu ![]()
@Loki01 píše:
To, ze byly mrtve uz odpoledne prece neni fakt ne?
Ja fakt nevim co si o tom mam myslet.
Kdyz budu planovat vrazdu manzelky, tak to prece udelam tak aby se mohl najit nejaky jiny podezrely ne? A ne s nimi zustat sam samotinky na pokoji.
Ze by byl tak blby a opravdu veril tomu, ze kdyz jim nic v telech nenajdou tak ho nechaji jit? To se mi snad ani nechce verit.
Kdo vi.
Já si myslím, že věřil, že Egypťané zvržou vyšetřování.
Jinak já si myslím, že to udělal, myslím si to od začátku, stejně tak si myslím, že na něj mají víc důkazů, než bylo zveřejněno, ale kdo ví.
Chápu, že každý člověk je jiný, ale nedokáži si představit nikoho normálního, komu by zemřela žena a dítě a on podával rozhovory jako na běžícím páse ![]()
Jsem zvědavá na rozsudek.
@Amalthea píše:
dyť jo, a máš pravdu
A dneska se blesk činí
úryvek:
9:48
Kramný popisuje menší roztržku na zábavném večeru pro děti. „Díval jsem se na Klárku, která stála ve vláčku hned za animátorkou. Monika, co se díváš na tu animátorku', byla to hezká holka. Říkal jsem, že se na ni nedívám, říkala, že dívám. Chvíli jsme se dohadovali, ale bral jsem to jako srandu. Monika se pak s tou animátorkou bavila a pak s ní i přišla k nám a říkala, tady ji máš, můžeš se podívat zblízka. Ale bral jsem to jako legraci,“ vypráví obžalovaný. A i teď se při té vzpomínce usmívá.
To je větší monstrproces jak Rath a jeho zloději ![]()
Případ sleduji od začátku a je mi strašně moc líto krásný ženy a malý nevinný holčičky, myslím si, že vrahem je opravdu Petr K. protože se už vyvrátili ty jeho bláboli o otravě. Také jak se on sám prezentuje, to jen koukám… a záběry ze soudní síně..jak je arogantní. Neuvěřitelné. Necht se jim dostane spravedlnosti.
Ale těla přišla k nám už bez vnitřností a té pitvě tam se také moc nedá věřit nejdřív že to otrava byla poté že se spletly…nechci ho obhajovat, ale myslím si že kdyby je zabil tak takhle dlouho s nima na pokoji nezůstal. Je tam ale více nejasností
@L92 píše:
A dneska se blesk činíúryvek:
9:48
To je větší monstrproces jak Rath a jeho zloději
Kramný popisuje menší roztržku na zábavném večeru pro děti. „Díval jsem se na Klárku, která stála ve vláčku hned za animátorkou. Monika, co se díváš na tu animátorku', byla to hezká holka. Říkal jsem, že se na ni nedívám, říkala, že dívám. Chvíli jsme se dohadovali, ale bral jsem to jako srandu. Monika se pak s tou animátorkou bavila a pak s ní i přišla k nám a říkala, tady ji máš, můžeš se podívat zblízka. Ale bral jsem to jako legraci,“ vypráví obžalovaný. A i teď se při té vzpomínce usmívá.
Oni asi oba mohli ruce podat. ![]()
@bufinda píše:
Ale těla přišla k nám už bez vnitřností a té pitvě tam se také moc nedá věřit nejdřív že to otrava byla poté že se spletly…nechci ho obhajovat, ale myslím si že kdyby je zabil tak takhle dlouho s nima na pokoji nezůstal. Je tam ale více nejasností
Ja jsem kdesi davno cetla, ze to neni pravda, ze tela byla uplna.
Problem je spis s tim jak to trvalo a jestli lze jeste tu latku najit. A taky vedet co hledat.
Příspěvek upraven 29.06.15 v 14:12
Ahoj čtete výpovědi
zajímavé
„Soudkyně uvedla, že podle soudních znalců po smrti Kláry Kramné někdo manipuloval s tělem - asi deset hodin po smrti. A to tak, že ji otočil z polohy, kdy ležela na břiše, na záda. Kramný tvrdí, že s tělem nemanipuloval. Kramný se to snaží vysvětlit, že Klárka nemohla umřít na břiše, protože pak by jí ruce netrčely před sebe. Při zmínce o deseti hodinách Slámová souhlasně pokyvuje.“
zdroj.blesk.cz
@Loki01 píše:
Oni asi oba mohli ruce podat.
No napsalo se toho o nich už tolik… ![]()
Jezisi:
„Náhrobek chtěla má sestra prodat bratrovi Moniky, přitom jsem ho hradil já, proto jsem ho nechal demontovat,“ uvedl Kramný a dále popisuje rodinné neshody.
@Loki01 píše:
Jezisi:„Náhrobek chtěla má sestra prodat bratrovi Moniky, přitom jsem ho hradil já, proto jsem ho nechal demontovat,“ uvedl Kramný a dále popisuje rodinné neshody.
Já to s tim náhrobkem nějak nechápu, o co šlo?
![]()
@Loki01
Odkud čtu? No mám pocit, že jakoukoli stránku na internetu dneska otevřeš, tak je toho plná.
Taky hezký: 14:17 - Legerský se zajímá o vzdělání Kramného. „A bsolvoval jste kurz svařování také elektrickým obloukem?” Kramný: „Ano, už na střední škole.” V práci prý svařoval často. ![]()