Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BlueFairy píše:
@kadlina no stejně to furt chápu tak, že by ta advokátka měla spíš dav vést k tomu, aby naléhal na propuštění, ne?Asi mi to už nemyslí takhle pozdě
Já myslím, že článek o tom, že mu budeme platit odškodné z naší kapsy a čím déle tam bude, tím to bude dražší, je celkem návodný, aby lidi začali přemýšlet, jestli by nebylo lepší ho pustit. Zvlášť, když to podle článku vypadá, že ho ani nebudou moct obžalovat nebo soud prohraje, když nemají ohledání místa činu. Pro mě jako pro čtenáře z toho vyplývá, že by bylo nejlepší ho pustit teď hned, aby to moc nestálo.
@kadlina jo takhle, já jsem to brala zase z pohledu toho odškodnění. Že to vyznělo jako „držme ho tam ať mu nemusíme nic zaplatit“…
Jako máš pravdu, to jo, už to chápu
ale zase pro klid veřejnosti, na kolik může taková vazba vyjít na jednu hlavu občana? ![]()
@BlueFairy
Pamatuju si, když ho loni zatkli, jak moc si byl ten policejní důstojník jistej, že na něj mají dost důkazů, aby byl ve vazbě atd. Tak kde ty důkazy jsou?
Kramný neni žádnej blbec, taky proto nikam neutekl a musel vědět, že ho budou odposlouchat atd. Pokud mu nerupnou nervy, nikdo se nedoví, jak to udělal. A jestli ho pustí s odškodným nebo bude sedět doživotí vyjde asi daňový poplatníky zhruba na stejno / 20 let ve vězení na jednoho stojí cca 9-10 miliónů /
@tigy66 píše:
@boball
No tak možný je jistě všechno, ale tady mi přijde jakoby to byla poslední kapka, když to zjistil nebo ona mu to před odjezdem sama řekla či jen naznačila a v něm to bouchlo. Předváděla se polonahá na faceb. a zřejmě nejen tam a on to celkově neunesl a ve stylu, když jí nebudu mít já - tak nikdo, tohle udělal.
Zabít vlastní dítě možná tak v afektu, ale tohle bylo hodně dobře promyšlený dopředu. To že Monika K. před odjezdem údajně říkala, že je to jejich poslední společná dovolená, taky od ní nebylo zrovna moc chytrý, ale pravdu nakonec měla.
Jiné verzi, jako že to udělala ona dávám tak 0,5 %, ta měla život ve všech jeho podobách hodně ráda navíc + svoje dítě a, že by to udělal někdo jiný a bez toho, aby si on toho nevšiml a navíc byl ušetřen je téměř neproveditelné.
Já si zas od začátku myslím, že on je takový narcis, že by mu to dítě překáželo v dalším životě. Celkem názorně to dokázal, když se hned po příjezdu začal slejzat s babama. ![]()
Verzi, že to udělala Monika, nevěřím. Ještě možná v případě, že by obě měly popisovaný průjem, tak bych tomu to půl procento dala, že jako on byl třeba zmatený z té situace a mohl říkat (a dělat) bludy - poplést si časové údaje, řešit jen a jen sebe, vyjadřovat se zvláštně, neřešit pomoc lékaře… Ale to už je vyvrácené, takže vše co říkal, je jen snůška lží a proč by lhal, kdyby by nebyl vrah?
@tigy66 píše:
@BlueFairy
Pamatuju si, když ho loni zatkli, jak moc si byl ten policejní důstojník jistej, že na něj mají dost důkazů, aby byl ve vazbě atd. Tak kde ty důkazy jsou?
Kramný neni žádnej blbec, taky proto nikam neutekl a musel vědět, že ho budou odposlouchat atd. Pokud mu nerupnou nervy, nikdo se nedoví, jak to udělal. A jestli ho pustí s odškodným nebo bude sedět doživotí vyjde asi daňový poplatníky zhruba na stejno / 20 let ve vězení na jednoho stojí cca 9-10 miliónů /
Mám kamarádku státní zástupkyni a ta říkala, že kdyby důkazy neměli, tak ho tam držet nebudou. Vzhledem k tomu, že ta jeho advokátka podává stížnost proti vazbě opakovaně, tak už bylo hodně možností si promyslet, jestli tam zůstává důvodně nebo ne ![]()
@kadlina
ty zmatený výpovědi podle mě nebudou jeho problém u soudu - řekne že byl z toho zničenej pomatenej, že se bál vůbec něco říct, aby se to neotočilo vůči němu, že něvěděl co říká atd. má dost času si vše promyslet
ano je narcis a proto absolutně nesnesl ani pomyšlení na to, že by jí měl někdo jinej, ale že by zabil takhle propracovaně i svojí dcerku pochybuju, podle mě to buď nějak zjistil nebo mu to ona řekla nebo MOŽNÁ si to jen vsugeroval, že malá neni jeho a tímto si svůj zločin bude sám před sebou omlouvat
nepřizná to nikdy, pokud se nezblázní z vazby a vězení
Příspěvek upraven 05.01.15 v 14:21
@kadlina píše:
Mám kamarádku státní zástupkyni a ta říkala, že kdyby důkazy neměli, tak ho tam držet nebudou. Vzhledem k tomu, že ta jeho advokátka podává stížnost proti vazbě opakovaně, tak už bylo hodně možností si promyslet, jestli tam zůstává důvodně nebo ne
tak nějaký důkazy asi mají, ale spíš bych to viděl jako několik nepřímých důkazů, ale nikdo pořád neví, jak to udělal a tak ho dusí dál a až ho na základě nepřímých důkazů odsoudí a bude sedět, tak už to z něj nikdo nedostane, jak to udělal
policie ale potřebuje, aby to vybalil, jak to bylo, z Egypta se už nic nedozví
@tigy66 píše:
@kadlina
ano je narcis a proto absolutně nesnesl ani pomyšlení na to, že by jí měl někdo jinej, ale že by zabil takhle propracovaně i svojí dcerku pochybuju, podle mě to buď nějak zjistil nebo mu to ona řekla nebo MOŽNÁ si to jen vsugeroval, že malá neni jeho a tímto si svůj zločin bude sám před sebou omlouvat
Promyšleně zabijou i matky, tak proč ne on? Pravdu se asi nikdy nedozvíme, ale podle mě byl nejzásadnější důvod, že malá by byla velmi nepohodlný svědek. Ona věděla, jak to doma bylo, co se řešilo a věděla by, jak to bylo i tu osudnou dobu bohužel ![]()
Tak psal jsem, že možný je úplně všechno, ale zabít takhle promyšleně vlastní dítě to je strašná šílenost s tím se snad pak ani nedá žít ne?
tak jako tak, policie to určitě zjistila podle DNA, jestli byla jeho nebo ne, ale ven to nepustili a přijde to až později, že třeba na něj uhodí až pak, že to udělal právě kvůli tomu,, těžko říct.
Jak se v médiích začaly objevovat články o tý elektrice, tak to mohlo být tak (taky o tom psali), že mohl chtít zabít jenom Moniku, nějak jí zapojil do el. obvodu, holka to viděla, jak se máma klepe a chytla se jí taky. Třeba Klárku zabít nechtěl, ale takhle už nemohl nic dělat, pokud by jí tam viděl s mámou.
@tigy66 píše:
Tak psal jsem, že možný je úplně všechno, ale zabít takhle promyšleně vlastní dítě to je strašná šílenost s tím se snad pak ani nedá žít ne?
To si myslíš ty, myslím si to i já, ale bohužel jsou i asociálové, co to zřejmě neřeší, nedělo by se všude takových hrůz ![]()
@PetraJ
no takhle bulvár sice spekuloval, ale jak skutkově, tak „elektricky“ je to dost nepravděpodobné ![]()
@tigy66 píše:
@PetraJ
no takhle bulvár sice spekuloval, ale jak skutkově, tak „elektricky“ je to dost nepravděpodobné
Taky si myslím, že by se do toho nepouštěl za přítomnosti dcery ![]()