Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tereza1986 sleduju…a jsem mooooc zvedava na výsledek. Ten tedy urcite nebude jen tak brzy, ale aspoň se to hnulo. jak je vyfiknutej co? ![]()
@hupalka To jo
Obhájkyně mu dávala asi poslední rozumy, ještě jak se usmál ![]()
@Tereza1986 taky jsem se dívala, jak se usmál. Jak kdyby počítal s tím, že ho pustí. Jsem moc zvědavá, jak to dopadne.
Sleduju a modlím se, aby měli dostatek důkazů k odsouzení, z představy, že to tomu psychopatovi projde a bude s tím svým úšklebkem a nagelovanou hlavou chodit na svobodě, se mi dělá fakt zle. A nějaká presumpce neviny je mi v tomto případě úplně u zádele.
Mi se taky zdá, že se dívá, vypadá, chová jako úplný psychopat, ale to není přece důvod k odsouzení, že jo.
Osobně si myslím, že je vinen, ale zase kdybych se někomu zdála jako nebezpečnej magor, byla bych taky ráda, kdyby mě neodsoudili bez důkazů.
Jsem na to zvědavá
@JaneDoe píše:
To jsem fakt jediná která věří že je nevinen?
já od začátku tvrdím že je to neudělal sice jsem už trochu na straně že to mohl udělat ale spíš doufám že prokážou že to neuděl nevím proč ale myslím si že by to nemohl udělat
@bufinda píše:
já od začátku tvrdím že je to neudělal sice jsem už trochu na straně že to mohl udělat ale spíš doufám že prokážou že to neuděl nevím proč ale myslím si že by to nemohl udělat
podle mě ho zavřou i když nemají stoprocentní důkazy… ten zájem médií je moc silný…
@JaneDoe píše:
podle mě ho zavřou i když nemají stoprocentní důkazy… ten zájem médií je moc silný…
taky si myslím
@JaneDoe píše:
To jsem fakt jediná která věří že je nevinen?
Já taky nechápu, jak každej prohlašuje, že je psychopat a ať shnije ve vězení, přitom o něm neví víc, než se dočte v blesku a na novinkách ![]()
@L92 píše:
Já taky nechápu, jak každej prohlašuje, že je psychopat a ať shnije ve vězení, přitom o něm neví víc, než se dočte v blesku a na novinkách
jj hodně za to může bulvár… je to smutné no, nic extra na něho nemají, to by už seděl natvrdo dávno
@JaneDoe píše:
jj hodně za to může bulvár… je to smutné no, nic extra na něho nemají, to by už seděl natvrdo dávno
Tak oni se ani netají tím, že mají pouze nepřímé důkazy..
@L92 píše:
Tak oni se ani netají tím, že mají pouze nepřímé důkazy..
nevíš jestli dnes padne rozsudek?