Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.4.15 14:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
29.6.15 10:08

Sledujete někdo Novinky online? Už to začalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
29.6.15 10:13

@Tereza1986 sleduju…a jsem mooooc zvedava na výsledek. Ten tedy urcite nebude jen tak brzy, ale aspoň se to hnulo. jak je vyfiknutej co? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
29.6.15 10:17

@hupalka To jo 8o Obhájkyně mu dávala asi poslední rozumy, ještě jak se usmál 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
29.6.15 10:44

@Tereza1986 taky jsem se dívala, jak se usmál. Jak kdyby počítal s tím, že ho pustí. Jsem moc zvědavá, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8657
29.6.15 11:17

Sleduju a modlím se, aby měli dostatek důkazů k odsouzení, z představy, že to tomu psychopatovi projde a bude s tím svým úšklebkem a nagelovanou hlavou chodit na svobodě, se mi dělá fakt zle. A nějaká presumpce neviny je mi v tomto případě úplně u zádele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
29.6.15 11:29

Mi se taky zdá, že se dívá, vypadá, chová jako úplný psychopat, ale to není přece důvod k odsouzení, že jo.
Osobně si myslím, že je vinen, ale zase kdybych se někomu zdála jako nebezpečnej magor, byla bych taky ráda, kdyby mě neodsoudili bez důkazů.
Jsem na to zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.6.15 11:42

To jsem fakt jediná která věří že je nevinen? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
29.6.15 11:55
@JaneDoe píše:

já od začátku tvrdím že je to neudělal sice jsem už trochu na straně že to mohl udělat ale spíš doufám že prokážou že to neuděl nevím proč ale myslím si že by to nemohl udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.6.15 12:11
@bufinda píše:
já od začátku tvrdím že je to neudělal sice jsem už trochu na straně že to mohl udělat ale spíš doufám že prokážou že to neuděl nevím proč ale myslím si že by to nemohl udělat

podle mě ho zavřou i když nemají stoprocentní důkazy… ten zájem médií je moc silný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
29.6.15 12:15
@JaneDoe píše:
podle mě ho zavřou i když nemají stoprocentní důkazy… ten zájem médií je moc silný…

taky si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
29.6.15 12:25
@JaneDoe píše:

Já taky nechápu, jak každej prohlašuje, že je psychopat a ať shnije ve vězení, přitom o něm neví víc, než se dočte v blesku a na novinkách :zed:

• Citovat
  • Upravit
1219
29.6.15 12:28
@L92 píše:
Já taky nechápu, jak každej prohlašuje, že je psychopat a ať shnije ve vězení, přitom o něm neví víc, než se dočte v blesku a na novinkách :zed:

jj hodně za to může bulvár… je to smutné no, nic extra na něho nemají, to by už seděl natvrdo dávno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
29.6.15 12:33
@JaneDoe píše:
jj hodně za to může bulvár… je to smutné no, nic extra na něho nemají, to by už seděl natvrdo dávno

Tak oni se ani netají tím, že mají pouze nepřímé důkazy..

• Citovat
  • Upravit
1219
29.6.15 12:33
@L92 píše:
Tak oni se ani netají tím, že mají pouze nepřímé důkazy..

nevíš jestli dnes padne rozsudek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová