Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BlueFairy
Vyšetřování by mělo být uzavřeno v březnu a v létě soud. Myslím, že do doby soudu to budou vše jen spekulace, vyšetřovatelé o případu mlčí
.
@BlueFairy píše:
@BAZÁREK ANGIE a to je Kramný celou tu dobu ve vazbě???
Ano je…ve vazbě může být až 4 roky!
@BAZÁREK ANGIE tak to jestli ho pustí na svobodu, tak už se sociálně jen těžko zařadí. Možná líp kdyby skončil v tom lochu ![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
Ano je…ve vazbě může být až 4 roky!
Nedokážu si představit, ze někde sedím sama celé dny, týdny, měsíce ![]()
Dobře na kedlubnu!
@BlueFairy píše:
Nedokážu si představit, ze někde sedím sama celé dny, týdny, měsíceDobře na kedlubnu!
To určitě a když se ve finále přijde na to, že tam sedíš nevinně? To je snad už doopravdy na vraždu
.
@BAZÁREK ANGIE píše:
To určitě a když se ve finále přijde na to, že tam sedíš nevinně? To je snad už doopravdy na vraždu.
Tak přijde nepřijde, on přeci ví (asi jako jediný), jestli je vinen či ne ![]()
Pokud je nevinný, je na vraždu obojí - i katr i svoboda, to je fakt.
Stejně bych si přála, aby se případný vrah přiznal, protože by mě zajímaly ty pohnutky, proč tak někdo učinil ![]()
@BlueFairy píše:
Tak přijde nepřijde, on přeci ví (asi jako jediný), jestli je vinen či ne![]()
Pokud je nevinný, je na vraždu obojí - i katr i svoboda, to je fakt.
Stejně bych si přála, aby se případný vrah přiznal, protože by mě zajímaly ty pohnutky, proč tak někdo učinil
Tak já nemyslela konkrétně Kramného, spousta lidí je vazebně stíhaných a pak se zjistí, že vlastně nic neudělali. On se podle mého nikdy nepřizná, pokud ho usvědčí, tak na základě nepřímých důkazů.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Tak já nemyslela konkrétně Kramného, spousta lidí je vazebně stíhaných a pak se zjistí, že vlastně nic neudělali. On se podle mého nikdy nepřizná, pokud ho usvědčí, tak na základě nepřímých důkazů.
To je pravda, ale jak se říká: zavřít můžou, pustit musí ![]()
Myslíš, že půjde sedět?
@BlueFairy píše:
To je pravda, ale jak se říká: zavřít můžou, pustit musíMyslíš, že půjde sedět?
Myslím že ano
. Jsem totiž přesvědčena o tom, že to udělal, je tam spousta divných věcí, které kdyby to neudělal by byla jinak. Tak ale zase můžu vycházet jen z toho co napsala média -takže to je také zavádějící. Ale nenašla jsem jediný důvod, proč by to dělal nějaký no name egypťan. Jedině že by si ho Kramný zaplatil
.
@BAZÁREK ANGIE já si taky myslím, že je vinný, stačila mi ta zpráva od doktora, že průjmem netrpěly ![]()
Začala jsem číst tuhle diskuzi a zatím jsem na straně asi 30, mám číst dál? Dozvím se ještě něco zajímavého, nějaké postřehy a poznatky??
@BlueFairy
Tak jestli se nudíš tak si počti, já ti fakt neřeknu co vše tu je napsané, protože už si to sama nepamatuji
.
@BlueFairy píše:
Začala jsem číst tuhle diskuzi a zatím jsem na straně asi 30, mám číst dál? Dozvím se ještě něco zajímavého, nějaké postřehy a poznatky??
Být tebou, tak to nečtu. Je to hromada stránek toho samého. Stovky stránek pitvání toho, co řekl, neřekl Kramný, co napsal bulvár. Jediná zajímavá poznámka byla od pisatelky evidentně obeznámené s případem. Ta už dřív, než s tím vylezlo zastupitelství, napsala, že holky nebyly otrávené. A teď si vlastně uvědomuju, že o el. proudu psala ještě jedna pisatelka, jakože info z patologie, či odkud, ale to celkem zapadlo, protože to nikomu nepřišlo reálné.
@kadlina cožeeeee? Ony nebyly otrávené??? ![]()
Nevěděla by jsi stránku, nebo aspoň zhruba datum? Taky mě to slovíčkaření neba
jenže na netu jsou zdroje jen z bulváru ![]()
Stránku fakt z hlavy nevydoluju. Ale ono tam fakt není nic směroplatného. Jen jedna holčina napsala, že má info z případu a že to nebyla vůbec otrava, že víc napsat nemůže a že se budeme divit, až se to zvěřejní. A druhá psala, že od někoho slyšela, že by příčina měl být el. proud a to fakt pak za několik dní/týdnů potvrdili ze zastupitelství. Proběhlo to zpravodajstvím, ale protože k tomu už nic nedodali, tak se bez podrobností téma rychle vyčerpalo ![]()
Na čem jsme se tu celkově a v průběhu několika měsíců shodly, že výpověď Kramného na Nově byla divná. Nepozdával se nám tu ani běh událostí, jak to popsal. Nesedělo množství tekutin, které tříčlenná rodina měla za ten den k dispozici, to, že by paní Kramná pracující jako ošetřovatelka nezavolala k milované dcerce doktora a spousta jiných drobností. Ovšem potvrzení toho, že netrpěly průjmem, to celé posouvá úplně jinam.