Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kadlina z dokumentu soudního lékařství a definice a kategorizace smrti jsem vyčetla, že posmrtně fialové skvrny jsou nejčastější při smrti udušením ![]()
Ty si myslíš co? A s tou elektřinou to bylo jak? ![]()
Všimla jsem si, že jsi v diskuzi byla hodně čilá ![]()
@BlueFairy jj napsala jsem tu toho hodně
zkraje mi dost vadily příspěvky o špinavých egyptanech. Nevylucuju, že by nemohl existovat magor jakékoliv národnosti, který zabije bez motivu, ale to by pak vše jaksi probíhalo jinak včetně rozporů v prohlášení Kramneho. Potom jsme se tu zacyklily v probirani, jak to vlastně mohlo byt. S vědomím, že je vše jinak, jsou ty stovky stránek hypotéz mírně řečeno usměvné ![]()
Co mi tedy dodnes nedává smysl, že dr. v Egypte tvrdil, že na žaludky působil velmi silný jed. Ale zase ta informovaná pisatelka psala o zakrývání příčiny, těžko říct, jak to vlastně bylo. To se dovíme až při soudu ![]()
S proudem fakt neodhaduju, jak by to mohlo byt, na to tomu pramálo rozumím. Jen to z Kramneho dela tutoveho vraha, protoze pak bylo vše naprosto jinak, než celou dobu říkal. Bylo by smutné, kdyby nebyl odsouzen, je to hyena a to hyeny fakt urážím ![]()
@vokishka píše:
http://www.ahaonline.cz/…te-i-vy.html
ale je to bulvár
Doufám, že je to jen kouřová clona jeho advokatky ![]()
@kadlina píše:
Doufám, že je to jen kouřová clona jeho advokatky
Jak to myslíš? ![]()
@BlueFairy píše:
Jak to myslíš?
Masáž veřejného mineni, tlak na propuštění z vazby… jak jsem psala v případe proudu není možnost jiného vraha, vzhledem k tomu co vše o tom sám řekl. Moc trumfu nezbývá ![]()
V článku je čtenáři implantovan strach z odškodnění a pocit, že něco důležitého chybí. Třeba chybí a třeba ne ![]()
@kadlina no stejně to furt chápu tak, že by ta advokátka měla spíš dav vést k tomu, aby naléhal na propuštění, ne? ![]()
Asi mi to už nemyslí takhle pozdě ![]()
Tak i kdyby ho pustili a nějaký miliony dostal, tak je do konce života odepsanej. Nedovedu si představit, jak by žil dál. Já na jeho místě bych se odstěhovala do ciziny a nechala se přejmenovat.
@PetraJ píše:
Tak i kdyby ho pustili a nějaký miliony dostal, tak je do konce života odepsanej. Nedovedu si představit, jak by žil dál. Já na jeho místě bych se odstěhovala do ciziny a nechala se přejmenovat.
Nemyslím si, že bezpáteřní člověk, což Kramný beze všech pochyb je by chodil kanálama. O tom svědčí i to, že po návratu do ČR si hned v zápětí našel ženskou. Copak tohle udělá člověk, kterému zemře manželka s dcerou??
@Helca729 Tohle je typ chlapa, který by si na tom, kdyby ho náhodou pustili ještě udělal živnost.
@Helca729 píše:
Nemyslím si, že bezpáteřní člověk, což Kramný beze všech pochyb je by chodil kanálama. O tom svědčí i to, že po návratu do ČR si hned v zápětí našel ženskou. Copak tohle udělá člověk, kterému zemře manželka s dcerou??
Já si zase moc nedovedu představit ženskou, která by se s ním měla zájem více sblížit až po tom, když se sem vrátil. Ukazovali ho myslím se dvěma a zřejmě se s obouma znal už před tím.
Jinak věřím, že policie na 98% ví, že to udělal i ví jak, akorát mu to nemá jak dokázat. Čekali, že se ve vazbě sesype a vyklopí to, ale nestalo se a teď už si na vazbu jaksi zvykl a neřekne nic nejspíš nikdy, protože za takovou vraždu by za přiznání stejně žádnou výraznou „slevu“ trestu nedostal. Možná místo doživotí „jen“ 30 let a to už asi nikdo neřeší.
Podle mě vsadil na to, že to egyptská strana zazdí a to mu taky vyšlo.
A nechce se mi vše pročítat, ale spekulovalo se, že malá nebyla jeho? To se dá přece lehko zjistit, nikde jsem ovšem nezaznamenal, jestli teda byla jeho nebo ne?? V tom bych totiž viděl jediné „vysvětlení“ že zabil obě.
![]()
@kadlina píše:
S proudem fakt neodhaduju, jak by to mohlo byt, na to tomu pramálo rozumím. Jen to z Kramneho dela tutoveho vraha, protoze pak bylo vše naprosto jinak, než celou dobu říkal.
Nikdo z veřejnosti neví, jestli ty informace o proudových známkách na tělech jsou pravdivé, ale jinak pro průměrného elektrikáře neni problém to udělat i bez velkého vrtání se v jističích a pod.
@tigy66 S tím jestli byla jeho nebo nebyla, je málo vrahů, kteří prokazatelně zabili vlastní dítě? ![]()
@boball
No tak možný je jistě všechno, ale tady mi přijde jakoby to byla poslední kapka, když to zjistil nebo ona mu to před odjezdem sama řekla či jen naznačila a v něm to bouchlo. Předváděla se polonahá na faceb. a zřejmě nejen tam a on to celkově neunesl a ve stylu, když jí nebudu mít já - tak nikdo, tohle udělal.
Zabít vlastní dítě možná tak v afektu, ale tohle bylo hodně dobře promyšlený dopředu. To že Monika K. před odjezdem údajně říkala, že je to jejich poslední společná dovolená, taky od ní nebylo zrovna moc chytrý, ale pravdu nakonec měla.
Jiné verzi, jako že to udělala ona dávám tak 0,5 %, ta měla život ve všech jeho podobách hodně ráda navíc + svoje dítě a, že by to udělal někdo jiný a bez toho, aby si on toho nevšiml a navíc byl ušetřen je téměř neproveditelné.