Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Weru píše:
Chapes to? V klidu sedel vedle mrtveho tela manzelky???!!! Strasny
Tak víš jak, ta hodinka a půl byla už jen detail po těch x hodinách před tím, než šel „shánět“ pomoc
Už to měl natrénované
![]()
@januschka To přece ukazoval ten egyptský lékař, ruce zvednuté, on ukazoval sevřené v pěst. Hned říkal, že to byla divná poloha.
@vokishka píše:
@januschka To přece ukazoval ten egyptský lékař, ruce zvednuté, on ukazoval sevřené v pěst. Hned říkal, že to byla divná poloha.
@suricata píše:
@Weru nikde nemůžu najít fotky o kterých mluvis muzes je tu prosim dat?
http://www.blesk.cz/…tily-ho.html
to bude asi ta rozkostičkovaná…
@vokishka píše:
@januschka To je fakt divné.
ale podle té fotky by to možné bylo…
@Amys píše:
V jaký poloze byla Monika? Psali to někde?
Dle polské svědkyně ležela na zádech, ruce u těla. Ale podle znalců byla dlouhodobě na břiše.
@januschka byla nahá? To je více otazníků než odpovědí. Děkuji za fotky
@suricata píše:
@januschka byla nahá? To je více otazníků než odpovědí. Děkuji za fotky
Monika prý neměla kalhotky
@Weru píše:
@Amys ale je zajimave, ze ta Polka rika, ze mela dlane u sebe, tak to nechapu
Vždyt někde psali, že se matky dotýkala snad pusou? Tak to si nedovedu představit..Jak se teda dotýkaly? Nohama? No nevím…
@Chytrak píše:
Tak mi přijde, že těch fotek je nějak hodně a pokaždé jsou jiné, ale jak jsem psal nesleduju to moc, tak nevím. V každém případě jeho reakce a vlastně ani jeho rodiny, teda kromě jeho sestry mi nepřijdou adekvátní k tomu, když přijdu o někoho koho miluju…
Jsem zvědavý jak se k tomu postaví soud, ale těch nepřímých důkazů je tolik, že to podle mě na odsouzení bude stačit…
Reakce jeho a jeho matky nechápu a raději se ani příliš nesnažím.
S tvým názorem, že by to na odsouzení mohlo stačit - kéž bys měl pravdu. Já mám po dnešní výpovědi té Polky celkem dost.
@januschka píše:
Monika prý neměla kalhotky
Ale ta polka říkala, že byly oblečené.. ![]()
@Helca729 píše:
Ale ta polka říkala, že byly oblečené..
toho jsem si všimla taky, ale co my víme, co je pravda…