Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tigy99
9.7.15 22:25

@Amys
ale to je jedno, tohle je nepodstatný, možná jen chtěl z nějakýho svýho důvodu zdůraznit skrytě jako, že neležely ony na jedný posleli

• Citovat
  • Upravit
26246
9.7.15 22:25
@misi11 píše:
Lezely na jedne.. prej tak uzke ze se dve tlacily..

tím spíš si asi vybral stranu, kde leželo dítě, bylo by tam víc místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
9.7.15 22:27
@Tigy99 píše:
@Amys
ale to je jedno, tohle je nepodstatný, možná jen chtěl z nějakýho svýho důvodu zdůraznit skrytě jako, že neležely ony na jedný posleli

Tohle ale nedomyslel, fotky mluvi jasne..
Jen mi lezi cimdal vic v hlave poloha Klarky.. snad se nemodlila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
9.7.15 22:29
@neumisa píše:
tím spíš si asi vybral stranu, kde leželo dítě, bylo by tam víc místa.

Ani jedna nelezela na boku, ale na brichu.. spis nechca poukazal na to, ze mala mu byla blizsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
9.7.15 22:30
@misi11 píše:
Ani jedna nelezela na boku, ale na brichu.. slis nechca poukazal na to, ze mala mu byla blizsi :think:

myslím, že z toho děláte zbytečnou kovbojku. Můj muž by si šel taky lehnout tak, aby dítě bylo mezi námi - ale to neznamená, že by měl naše děti děti radši než mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
9.7.15 22:32

Neřeším teď polohu těl, snažím se říct, že mi nepřijde divné, když si otec lehne na stranu dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
9.7.15 22:33

@Paradise takže si myslíš, že on ví kdo je zabil jen to nechce říct protože toho dotyčného bojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
9.7.15 22:34

Jedno mi není jasné, když měla Klárka ruce před sebou, jak mohla ležet na bříše. To je možné při případné manipulaci s mrtvým tělem, aby ty ruce takto zůstali nebo tak musela zemřít?

@Tigy99 tak že jsi on ještě nevylučuje to, co tvrdíš o mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.7.15 22:36
@neumisa píše:
Neřeším teď polohu těl, snažím se říct, že mi nepřijde divné, když si otec lehne na stranu dítěte.

Tak zas na druhou stranu, pokud by to bylo skutečně takto a ležely by na jedné posteli, tak by si snad šel ohleduplně lehnout na tu druhou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.7.15 22:39

Ale ono je to jedno, prostě něco plácnul a nebyl to úplně dobrý nápad. tedy z mého pohledu, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
9.7.15 22:53
@Amys píše:
Nechápu. Proč si šel lehnout ke Klárce a ne k Monice?

Pokud se nepletu, měli dvě postele. Nerozumím tomu, proč se chtěl mačkat na jedné. Ze začátku myslím vyprávěl něco o tom, že z té druhé postele se díval na TV či co. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
9.7.15 23:03
@Tigy99 tak že jsi on ještě nevylučuje to, co tvrdíš o mě.

nic netvrdím o Tobě, ale že věříš něčemu, co je prakticky nemožné - tz. že to mohl udělat někdo jiný než on

• Citovat
  • Upravit
3549
9.7.15 23:05

@Tigy99 věřím,co s tím uděláš? Asi nic. Tobě se bude spát dobře a mě se taky bude spát dobře, přestože 99% národa věří v jeho vinu.Je to pouze názor, ne něco, co by ovlivňovalo chod mého života. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
9.7.15 23:10

@Paradise
nic, jen prostě nechápu, jak někdo může být tak naivní, kord když je to každý den jasnější, že to byl on

• Citovat
  • Upravit
36556
9.7.15 23:15
@Tigy99 píše:
@Paradise
nic, jen prostě nechápu, jak někdo může být tak naivní, kord když je to každý den jasnější, že to byl on

Nemůžu si pomoci, ale podle mě je v tom nějaká touha po vlastní výjimečnosti (já jediná vidím pravdu, jaký on skutečně je, vy ostatní ho nechápete, ale já…). Těžko by někdo k takovému názoru mohl dopět jen na základě prezentovaných důkazů, z těch je to celkem jasné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová