Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4288
9.7.15 23:16

Cauky!
Taky si myslim ze to udelal on! I kdyz neni zatim presne jasne jak byli zabity, tak si tam nikde nedovedu predstavit nejakeho dalsiho pachatele, ktery mel motiv, jak by to provedl aniz by si toho Petr vsimnul…a jak by se do pokoje nekdo dalsi vubec dostal.
Taky mi neni jasne, jakto, ze Klarce ztuhly rucicky nahore, kdyz lezela na brise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
9.7.15 23:23

@Bábrdl no to máš pravdu já jsem totiž výjmečná :jazyk: děkuji že sis toho všimla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
9.7.15 23:24
@Paradise píše:
Jedno mi není jasné, když měla Klárka ruce před sebou, jak mohla ležet na bříše. To je možné při případné manipulaci s mrtvým tělem, aby ty ruce takto zůstali nebo tak musela zemřít?@Tigy99 tak že jsi on ještě nevylučuje to, co tvrdíš o mě.

Tak kdyby treba s Monikou spadly tak nejak na sebe a ona mela ruce na zemi, ale telem lezela na Monice (jako hlavou) tak na tom brise lezet mohla.
Muzela takhle lezet nekolik hodin nez zacala tuhnout a rigor mortis nastupuje po zasahu proudem rychleji (zalezi teda jakym zpusobem je proud zasahl).

Co rikaji ti znalci je, ze nevi v jake poloze zemrely, ale vi v jake poloze lezely nekolik hodin po smrti.
Takze mala musela byt v takove pozici aby ty ruce takhle ztuhly.
Kdyby lezela na boku a objimalu maminku tak by to taky slo (ted nemluvim o skrvnach, jen o te poloze rucicek), ale v tom pripade by on musel Moniku odnest na druhou postel, protoze ji nasli na jine posteli.
Coz taky nechapu proc by to delal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
9.7.15 23:26

@2012Mex

@2012Mex píše:Taky mi neni jasne, jakto, ze Klarce ztuhly rucicky nahore, kdyz lezela na brise.

to ví jen on, co se s nima všechno dělo

• Citovat
  • Upravit
8814
9.7.15 23:27
@neumisa píše:
Neřeším teď polohu těl, snažím se říct, že mi nepřijde divné, když si otec lehne na stranu dítěte.

Ale ony byly kazda na jine posteli ne? Tak to rikala ta Polka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
9.7.15 23:28
@Paradise píše:
@Bábrdl no to máš pravdu já jsem totiž výjmečná :jazyk: děkuji že sis toho všimla. :kytka:

Tak to byste si s Petou moc sedli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
9.7.15 23:29
@Paradise píše:
@Bábrdl no to máš pravdu já jsem totiž výjmečná :jazyk: děkuji že sis toho všimla. :kytka:

Pokud jsi jedina, dam se snad na viru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
9.7.15 23:29

Podle me je zabil, normalne je odhodil, malou na velkou, obe oblicejem dolu ( skvrny), a tak klarce ztuhli rucicky jak ztuhly. Kdyz vymyslel pribeh o otrave, jal se tel a umistil je na postel, aby to vypadalo, ze zemreli v postely na dehydrataci ci otravu ( ale ruce uz byli ztuhle).
Ty kalhotky mi divne neprijdou, ja na spani casto take zadne nenosim, skrti me to. Mam vetsinou jen tricko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
9.7.15 23:30
@Loki01 píše:
Tak to byste si s Petou moc sedli :kytka:
:mrgreen: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
9.7.15 23:31

@Loki01 já manžela měnit nehodlám, děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
9.7.15 23:32
@misi11 píše:
Pokud jsi jedina, dam se snad na viru :kytka:

v čem jsem jediná? Teď nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.7.15 23:33
@2012Mex píše:
Cauky!
Taky si myslim ze to udelal on! I kdyz neni zatim presne jasne jak byli zabity, tak si tam nikde nedovedu predstavit nejakeho dalsiho pachatele, ktery mel motiv, jak by to provedl aniz by si toho Petr vsimnul…a jak by se do pokoje nekdo dalsi vubec dostal.
Taky mi neni jasne, jakto, ze Klarce ztuhly rucicky nahore, kdyz lezela na brise.

Co se týče tohoto stavu - zkus si lehnout na břicho a dítě ti leží na zádech…kde má ruce a jak?, Znalec vypověděl že toto je možné pokud ležela na podložce, o tom že by eventuelně mohla ležet na matce se nevyjádřil, ale s velkou pravděpodobností tak ležely těch 10 hodin, nevím kolik je v koupelně místa, ale být 10 hodin vedle mrtvých dvou těl někoho koho miloval až tak že byl schopen je zabít (což se nevylučuje) tak je nejspíš „uklidil“ u 8mi letého dítěte je velká pavděpodobnost že v té poloze nedosáhly ručky až na zem, měla je v pravém (téměř) úhlu před sebou a dlaně k sobě, prostě je nechal v té koupelně ležet na zemi, tak, aby když šel okolo nemusel jim hledět do očí…jednoduché vysvětlení, když uschly, oblékl je jak to šlo a položil na postel - jak znalec uvedl po 1éti hodinách s nimi někdo manipuloval…jak ale dokázal celou dobu tam s nimi být…neumím si představit že by třeba usnul…to by už musel mít sakra žaludek..jinak k tomu pozvracenému tričku či prostěradlu…kdyby se sám ze sebe neboblil…asi by musel být Bond…

Příspěvek upraven 09.07.15 v 23:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.7.15 23:35
@2012Mex píše:
Podle me je zabil, normalne je odhodil, malou na velkou, obe oblicejem dolu ( skvrny), a tak klarce ztuhli rucicky jak ztuhly. Kdyz vymyslel pribeh o otrave, jal se tel a umistil je na postel, aby to vypadalo, ze zemreli v postely na dehydrataci ci otravu ( ale ruce uz byli ztuhle).
Ty kalhotky mi divne neprijdou, ja na spani casto take zadne nenosim, skrti me to. Mam vetsinou jen tricko

proč všichni řeší kalhotky??? Oblékl jim to co mu obléci šlo…na ztuhlé tělo toho moc nejde a Monika měla nohy kruci dlouhé…a zkus na ztuhlé tělo ty kalhotky natáhnout, bylo by to poznat…prostě to nedokázal tak aby to nebylo na první pohled patrné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
9.7.15 23:35
@Loki01 píše:

Takze mala musela byt v takove pozici aby ty ruce takhle ztuhly.
Kdyby lezela na boku a objimalu maminku tak by to taky slo (ted nemluvim o skrvnach, jen o te poloze rucicek), ale v tom pripade by on musel Moniku odnest na druhou postel, protoze ji nasli na jine posteli.
Coz taky nechapu proc by to delal.

ano mohla Moniku objímat a navíc ještě třeba políbit, protože známku po zásahu proudem přece u ní znalci uváděli, že měla na rtech a v puse - možná blbost, ale co když??

a on tak dlouho dumal, jak to naaranžovat, a vyšlo mu pro jeho verzi kterou bude říkat, že každá bude na jedný posteli - nějaký scénář si vymyslel a dle něho je i umístil

prostě doufal, že to projde zrovna, tak jak si vymyslel no

• Citovat
  • Upravit
21902
9.7.15 23:37

@Aronisea to, ze je otocil na bricho, aby jim nevidel do obliceju, me uz taky napadlo.Ale nechapu, proc by je vrstvil na sebe.Ale asi to tak muselo byt, vzhledem ke skvrnam na brise a poloze tech rucicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová