Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@2012Mex píše:
Monika provokovala, to asi jo…TU zkousku ja chapu ne jako zkousku zda ji zabije eektrikaale tak Tak nejak podobne, jak jsem to uz napsala predtim ja. (Sci-fi
), ze si i ty kabely nechala prilozit, protoze si myslela, ze to neudela
JJ, jako bych to slyšela,..ty na to nemáš, ty nejsi žádnej chlap… Žárlivej psychopat a koketa ![]()
Mrkněte na FB Feuereslový z Vyvolených. Byla v Titanic Palace 14 dní před Kramným. Ta dva roky tutlá jak to celý bylo
Bože, to je teda IQ ![]()
Jo tak to by i bylo mozny. magor na to ocividne byl dost velkej. Nekteri lidi dokazi zajitneveritelne daleko…
Muj ex si myslel ze jsem mu neverna ( nebyla jsem!!!) a doma me dve hodiny zpovidal, s kym, kdy atd… Jenomze ja nemela co odpovedet, coz ho vytacelo jeste vic. Jak byl vzteklej, choval se jak blazen a nesel pro facku daleko. Takze me alespon zlomil ruku. ( to bylo posledni a prvni fyzicke nasili) na venek jsme pusobili jako skvely par!!! Nevim proc mi to pripomnelo Petra ![]()
Takze v ten moment byc si draty prilozit nechala, abyc mu tenkrat dokazala, ze pravdu mluvim a nema mu co rict. Takhle to bylo mysleno
Příspěvek upraven 10.07.15 v 00:57
@Tigy99 píše:
@brisco
prosim Tě, nikdo si na sebe nenechá dát dobrovolně dráty pod síťovým napětím - mohlo to mít různý děj ale tohle určitě ne
Však já netvrdím, že to tak bylo, je to jen jedna možnost, která mě napadla.
@brisco
Vsak me napadlo to stejny… Ale byt to samozrejme mohlo byt absolutne jinak.
@Paradise píše:
Tak pokud mi je položen dotaz takto v klidu odpovím, ovšem osočování z toho, že po Kramným prahnu (asi se rozvedu nebo co?) a že to způsobil laser me skutečně urážejí.K tvé otázce pro mě je od začátku vyšetřování celé kauzy velmi prapodivné, zamotané a nedůvěryhodné. Český soud má velmi málo přesvědčivých důkazů, samé nepřímé ve smyslu (mohlo se stát, bylo by možné, dá se předpokládat, apod.)Ná základě těchto důkazů by mohlo být usvědčeno a odsouzenomnoho lidí, jen Kramný je tak nějak nejvíc na ráně. JIž jsem psala, že věřím tomu, že lže, z jakých důvodů? (možná strach, možná vydírání),těžko říct.
Věř mi, že já mám extrémně bujnou fantazii a promýšlím to zleva zprava, ale vymyslet pádný důvod, proč by lhal a nechal se odsoudit, mi vážně nejde. Pokud by to udělal někdo jiný a jeho vydírali, tak pokud by to byl někdo z čr, tak by se sem těžko chtěl vrátit. Což on chtěl a velmi moc, když plánoval nelegální útěk.
Pokud by byl vrah z Egypta, tak proč by to neřekl sestře, matce, velké spoustě přátel, se kterými telefonoval, mailoval, esemeskoval, skypoval. Většině z nich volal velmi záhy po smrti holek a zkraje byl přesvědčený, že normálně odletí.
Věděl, že kamarád má příbuzného u kriminálky. Chtěl od něj k tomu nějaké vyjádření, proč by mu neřekl tak zásadní věc? Vždyť to by se dalo snadno ututlat, pochybuji, že by PČR a i jiné orgány v čr nespolupracovaly, kdyby šlo o takhle závažnou věc.
A kdyby to vzdal, protože mu v čr nevěří, tak opět, proč by plánoval útěk z Egypta? Jakožto vrah mohl zůstat i tam.
Ano strach je mocná zbraň, ale pak se člověk chová ještě o dost jinak, než že netečně sedí u mrtvol a přitom si obvolává pojišťovnu
Těžko by člověk, který vymyslí takovou konstrukci, na sebe upozorňoval v televizi, spíš bych čekala, že bude chtít, aby se na to rychle zapomnělo a on se někde nepodřekl.
Celá kauza je prapodivná, protože se nestala tady a informace byly značně kusé a tak si média začala solidně vymýšlet. U soudu se ukazuje, že to podivné vůbec nebylo. V čr se udělala pitva s jasným výsledkem. Z pitvy vyplývá, že v Egyptě to odflinkli a díky tomu si tam ti doktoři tvrdili, co je napadlo, i když i tak oficiálních vyjádření moc nebylo. Jeho sestra přiznala, že o příčině úrmtí věděla od police celkem brzo, takže to nebylo tak, že vyšetřujeme x měsíců otravu a ejhle vlastně to mohl být proud.
@Tereza1986 píše:
Péťa je hustejKdyž už bych si představila, že někoho z rodiny zabiju, rozhodně bych nevydržela na ně takovou dobu koukat, musela bych hned zmizet. Horory miluju, ale tohle je moc.
Ano, taky mi přijde, že tohle je už moc - koukat a čekat deset, jedenáct hodin, než začnu něco dělat. Kdyby fakt toto plánoval tak by si snad zajistil nějaké alibi, ne? Naložil se na dlouhé hodiny do baru, kde ho uvidí spousta lidí a pak by mohl přijít s příběhem, že byl pryč a někdo cizí vnikl do pokoje. Pokud to opravdu udělal (stále nejsem o tom přesvědčená - @Tigy99, fakt sorry), tak ten scénář byl fakt hodně špatně připravený.
Přemýšlím, jestli na té verzi o rozšířené sebevraždě nemůže být něco pravdy. Jen se mu to u sebe nepodařilo zrealizovat úspěšně, po x-hodinách se probral a odvahu na nový pokus už neměl.
@Gába27 tak planovat to nemusel, mohl to byt zkrat. Proto tech x hodin s mrtvyma na pokoji a smyslet pribeh..
A pokud by k sobe prilozil kabel, tak by se fakt neprobral.
@Eemii Nevím, mě právě nějak nesedí, že by tam s nimi byl při vědomí tolik hodin. Možná bych si to dokázala představit u cizích, ale u vlastní dcery? Smýšlet příběh mohl i jinde, rozhodně by si tím pomohl víc.
@misi11 píše:
Pokud jsi jedina, dam se snad na viru
@Loki01 píše:
Tak to byste si s Petou moc sedli
@Gába27 píše:
Ano, taky mi přijde, že tohle je už moc - koukat a čekat deset, jedenáct hodin, než začnu něco dělat. Kdyby fakt toto plánoval tak by si snad zajistil nějaké alibi, ne? Naložil se na dlouhé hodiny do baru, kde ho uvidí spousta lidí a pak by mohl přijít s příběhem, že byl pryč a někdo cizí vnikl do pokoje. Pokud to opravdu udělal (stále nejsem o tom přesvědčená - @Tigy99, fakt sorry), tak ten scénář byl fakt hodně špatně připravený.Přemýšlím, jestli na té verzi o rozšířené sebevraždě nemůže být něco pravdy. Jen se mu to u sebe nepodařilo zrealizovat úspěšně, po x-hodinách se probral a odvahu na nový pokus už neměl.
v hotelu jsou kamery, takže by jeho pohyb po hotelu mohly dobře dokumentovat
Tak člověk co zabije své dítě tak je vyšinutý a pro mě naprosto nepochopitelný, sedět tam deset hodin už je jen kapka v moři. Ten člověk je psychopat.
Jinak si myslím že to měl promyšlené a počítal s tím že se to uzavře v Egyptě.
@Tereza1986 píše:
Mrkněte na FB Feuereslový z Vyvolených. Byla v Titanic Palace 14 dní před Kramným. Ta dva roky tutlá jak to celý byloBože, to je teda IQ
Tak tu látku, kterou ta Eva zmiňuje jsem pravděpodobně dostala před lety do pití já ![]()
Měla jsem okno cca 3-4 hodiny..prostě jsem nevěděla co dělám, kde jsem, s kým jsem
nejhorší na tom je to, že látka z těla vyprchá právě za těch 4-5h a nejde ji určit ani z moči..
Co když si chtěl Kramný užít s Monikou a omylem se napila i Klárka (v pití nepoznáš nic) a zkolabovala..Monika se taky napila víc a její štíhlé tělo to nevydrželo… ![]()
@brisco
prosim Tě, nikdo si na sebe nenechá dát dobrovolně dráty pod síťovým napětím - mohlo to mít různý děj ale tohle určitě ne