Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15730
10.7.15 09:56

Prosím vás, teď jsem na Blesku dočetla rozhovor s Kramného matkou, ona píše o nějakých fotkách zvratků v pokoji atd. - víte o tom něco?
Já že dle svědectví té včerejší Polky na pokoji nikde žádné zvratky neviděla a - i když v tom podivném puchu zřejmě těžko říct, ani necítila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
10.7.15 09:57
@Kdoule píše:
Souhlas, že se nedá odhadnout, čemu v té chvíli přikládal největší váhu. Opakovaně zdůrazňoval, že byli v pokoji už od rána, všichni, svoje odchody z pokoje uváděl tak detailně, že to upoutávalo od začátku.
Díky tomuto jeho popisu je ovšem velmi těžké tam vsunout případné cizí zavinění, to se tam vůbec nevejde, zvlášť u takto neobvyklého způsobu zabití. :nevim:

Ano, tenkrát myslím uváděl 13,17 nebo takový naprosto přesný čas. Navíc přesně ví, že byl pryč 7 minut, protože hrála dlouhá písnička :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
10.7.15 09:59
@zuzukobylka píše:
Aha, já právě nevěděla, že řekl, že malá byla na boku, tak už tomu rozumim. Dík :)

Ale tak pak nějak nechápu, když tvrdil, že Klárku oživoval, tedy předpokládám, že ji dával i např dýchání z úst do úst a masáž srdce, tak by tu ručičku už neměla na těle :think: Spíš si myslím, že když umřela, tak ležela na břiše, po čase ji otočil ale ona už měla ručky ztuhlé tak proto je nechal v takové pozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
10.7.15 10:04

Muze mi nekdo vysvetlit, proc chtel cist pocet odpracovanych hodin??? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.15 10:08
@Zuziky píše:
Muze mi nekdo vysvetlit, proc chtel cist pocet odpracovanych hodin??? 8o 8o 8o

Možná aby poukázal na to, že to není dobře zpracované. Soudkyně ani nevěděla jak, to číst, ani to nebylo sečtené po měsících?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
10.7.15 10:09
@Kdoule píše:
Prosím vás, teď jsem na Blesku dočetla rozhovor s Kramného matkou, ona píše o nějakých fotkách zvratků v pokoji atd. - víte o tom něco?
Já že dle svědectví té včerejší Polky na pokoji nikde žádné zvratky neviděla a - i když v tom podivném puchu zřejmě těžko říct, ani necítila…

To mělo být vidět na těch fotkách, které nechal do spisu vložit Legerský minulý týden. Říkala to Rejžková v TV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
10.7.15 10:13
@Vorvaň obrovský píše:
Možná aby poukázal na to, že to není dobře zpracované. Soudkyně ani nevěděla jak, to číst, ani to nebylo sečtené po měsících?!

a tak predpokladam, ze to zpracovaval zamestnavatel, ne soudkyne nebo st. zastupce :mrgreen:

@Terdul píše:
Takový pracant není přeci vrah.

jo, leda tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
10.7.15 10:19
@Helca729 píše:
Ale tak pak nějak nechápu, když tvrdil, že Klárku oživoval, tedy předpokládám, že ji dával i např dýchání z úst do úst a masáž srdce, tak by tu ručičku už neměla na těle :think: Spíš si myslím, že když umřela, tak ležela na břiše, po čase ji otočil ale ona už měla ručky ztuhlé tak proto je nechal v takové pozici.

Jasně, ona ta jeho verze nesedí.
Ručičky jsou v tom všem asi nejsložitější, já bych je nechala stranou, když s tím mnoho nevymyslí ani znalci, tak co my s tím. V té jeho verzi, kdyby byla malá na boku a obrátil ji a zároveň tam už byla posmrtná ztuhlost, tak ruce na sílu nesrovnáš, tělo samo povolí až v dalším průběhu času, kdy ztuhlost zase ustupuje. Jenomže tahle jeho verze nesedí se skvrnami, které ukazují, že malá byla na břiše.
K těm rukám se znalec vyjádřil, že mohly být podél nějakého předmětu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2688
10.7.15 10:25
@Helca729 píše:

Tak předpokládam, že jí oživoval i s těma ručičkama nahoře. Já právě nejdřív myslela, že řekl, že s nima vůbec nehejbal, proto mi přišlo divné, že by si všiml nejdřív toho, že je Klárka studená a ne těch rukou. Jinak mu tedy taky nevěřim ani nos mezi očima. Moje teorie je, že to nebylo plánované, maximálně třeba pár hodin, den dopředu. Monika mu něco zásadního řekla nebo se hodně pohádali a tak ho to napadlo. Kdyby to plánoval dýl, myslim, že by to udělal jinak a sebe by se snažil trochu vynechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
10.7.15 10:27
@Gába27 píše:
To mělo být vidět na těch fotkách, které nechal do spisu vložit Legerský minulý týden. Říkala to Rejžková v TV.

Aha, děkuju, to jsem nikde nezachytila.
To je zajímavé, ráda bych slyšela v tom případě i delegátku, která tam též byla s prvními, alespoň dle Kramného, když ho prý dostala s potížemi do nemocnice, jestli ta si všimla nějakých zvratků a koše se zvratky.
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
10.7.15 10:31

Jak ja bych si prala, aby rekl Petr pravdu, jak to doopravdy bylo! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
10.7.15 10:40
@Kdoule píše:
Jasně, ona ta jeho verze nesedí.
Ručičky jsou v tom všem asi nejsložitější, já bych je nechala stranou, když s tím mnoho nevymyslí ani znalci, tak co my s tím. V té jeho verzi, kdyby byla malá na boku a obrátil ji a zároveň tam už byla posmrtná ztuhlost, tak ruce na sílu nesrovnáš, tělo samo povolí až v dalším průběhu času, kdy ztuhlost zase ustupuje. Jenomže tahle jeho verze nesedí se skvrnami, které ukazují, že malá byla na břiše.
K těm rukám se znalec vyjádřil, že mohly být podél nějakého předmětu. :nevim:

Jenže kolem jakého. I kdyby ležela na Monice, tak by ruce nebyly u sebe, leda by byla posunutá a objímala její hlavu. :think: Nebo ještě nějaký velký plyšák, ale toho tam nejspíš neměli. Nebude moc možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
10.7.15 10:41
@kadlina píše:
V hotelu jsou nejspíš kamery, mají elektronický zámek, který někde může evidovat otevření dveří, takže by se celkem snadno odhalilo, že do pokoje nikdo jiný nešel. Musel by vysvětlovat, proč je nechal půl dne samotné na pokoji a nesháněl se po nich, nebyl na pokoji. Pochopitelně by nemohl tvrdit, že jim bylo špatně, protože by tam nebyl. Řešila by se tedy nejspíš důkladněji příčina úrmtí. V tomhle neodhadneš, co zrovna pro něj bylo důležité a z čeho měl pocit, že to nevysvětlí :nevim:

To jo, ale kdyby tvrdil, ze se treba rafli a on se sel ozrat na bar a vubec tam (a byl opravdu v baru) tak by to mozna bylo lepsi. Bylo by tam mozna vic prostoru pro dalsi scenare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
10.7.15 10:46
@kadlina píše:
Jenže kolem jakého. I kdyby ležela na Monice, tak by ruce nebyly u sebe, leda by byla posunutá a objímala její hlavu. :think: Nebo ještě nějaký velký plyšák, ale toho tam nejspíš neměli. Nebude moc možností.

Tak ona na ni mohla lezet tak nejak z boku, urcite by se tak mohly poskladat. Nezapomen, ze pokud staly v koupelne tak se proste zhroutily tak ja staly, na sebe…nejak.
A pokud by je v te koupelne nechal lezet tak by se mozna vysvetlily i ty mokre vlasy (pokud je teda mely mokre), protoze je tam opravdu vlhko, mozna jeste zbytky vody v tom koute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
10.7.15 10:50
@Loki01 píše:
To jo, ale kdyby tvrdil, ze se treba rafli a on se sel ozrat na bar a vubec tam (a byl opravdu v baru) tak by to mozna bylo lepsi. Bylo by tam mozna vic prostoru pro dalsi scenare.

Pokud pro něj byla důležitá maska skvělé a bezproblémové rodiny, tak se mu toto mohlo příčit. Navíc ve stresu. Upřímně i ta první verze byla hodně naivní. Začal to propracovávat, až když pročítal diskuze na netu a z toho si vyzobával rozumy, aby to nakonec dávalo nějakou hlavu a patu. A třeba je fakt pravda, jak psala Kdoule, že i on dostal pecku a tak byl nějaký čas mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová