Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gába27 píše:
@Loki01 No, já už o ní slyšela zkazky od lidí, kteří měli tu smůlu a soudila je. Ale tohle je teda síla!
Je docela arogantni. ![]()
@Gába27 píše:
@Kdoule Já to sleduju na onlinu Blesku. To vzdychání soudkyně je normální? Podle mě ne!
No vypíchnul to Blesk, možná na místě bys to nevnímala tak nepatřičně.
Z té komunikace vyznívá poměrně jasně, že jde o náročného svědka. Nechápu, proč obhájkyně nezvolila někoho jiného, toto je starší pán a zjevně se už v tomto typu komunikace necítí vůbec dobře, přestože to nemusí snižovat jeho zkušenost a možnost ji v jiných podmínkách využít.
@Kdoule píše:
No vypíchnul to Blesk, možná na místě bys to nevnímala tak nepatřičně.
Z té komunikace vyznívá poměrně jasně, že jde o náročného svědka. Nechápu, proč obhájkyně nezvolila někoho jiného, toto je starší pán a zjevně se už v tomto typu komunikace necítí vůbec dobře, přestože to nemusí snižovat jeho zkušenost a možnost ji v jiných podmínkách využít.
Me je ho uplne lito ![]()
@Loki01 píše:
Hele ja mu rozumim. Ono je to opravdu pro vedce tezke neco vysvetlovat laikum a lidske telo neni tak jeddnoduche, hraji tam roli okolnosti.
Zadny doktor ti nerekne, takhle to bylo nebo takhle to bude. I pri lecbe. Vsechno je hrozne individualni.
Tak tomu rozumím, ale nerozumím tomu jaká mají jeho výpovědi hodnotu. Odpovídá jen v obecné rovině.
@JaneDoe já se na to dívám nestranně, pan znalec asi došel k soudu nepřipravený ![]()
@Helca729 píše:
Tak tomu rozumím, ale nerozumím tomu jaká mají jeho výpovědi hodnotu. Odpovídá jen v obecné rovině.
Ja jsem to cekala. Ty zavery jsou podle mne tak jasne, ze jinak je komentovat ani nejde.
Tz. hadat se o ptakoviny.
@januschka, zrovna to probíhá.
Je mi ho celkem líto, ten tam vůbec neměl stát.
Znalec
byl jsem dotázán a tím směrem jsem posudek směroval, jaké zmeny může způsobit elektrický proud na srdečním svalu. Zde se píše že nálůez na srdci odpovídá úrazu el. proudem. Tedy jsem se zabýval tím, zdali el. proud může takové změny způsobit.
Takze Rejzkova po nem vylozene chtela aby mluvil o srdci. Jak rikam, znouze scnost.
Teda můžu říct, že když to čtu… toho patologa mi bylo až líto a trapně za něj ![]()
@matkabagristy píše:
@JaneDoe já se na to dívám nestranně, pan znalec asi došel k soudu nepřipravený
přesně takhle to působí - nepřipraveně… ![]()
@Kdoule píše:
@januschka, zrovna to probíhá.
Je mi ho celkem líto, ten tam vůbec neměl stát.
mně přijde absolutně nepřipravený, nedokáže se v tom zorientovat…nevím, zatím dočítám…
@puntice píše:
Teda můžu říct, že když to čtu… toho patologa mi bylo až líto a trapně za něj
Taky mi ho je docela líto, ale z části mi to přišlo i úsměvný, podle mě byl tenhle znalec pro obhajobu prostě přehmat… Třeba na jejich otázky bude líp připravenej… ![]()
Uvádím, že nemohu potvrdit úraz el. proudem.
Podle mého vstup odpovídá vstupu elektrickým proudem. Dále uvádím, že el. proud nezpůsobuje takové změny na srdci, aby bylo z určitostí říci, že jsou jednoznačně specifické.
Tohle taky pise. Takze ten vstup on nezpochybnuje!!!
@Helca729 píše:
Ju, já neříkám tak ani tak, ale na moje slova dojde.
takhle bych to zvládla taky ![]()