Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Helca729 píše:
Jak už kdosi psal, pán by nerozcupoval ani papírový kapesníček. Tak už Rejžkové nezbývá nic jiného, než se dát na modlení. Možná ji to půjde líp, než co předváděla doposud.
kristapana, jen to ne, jeste by jeji modlitby panbuh vyslysel a co pak?
![]()
@puntice píše:
Zdržovat tak dlouho, až se vlastně zapomene skutková podstat
ja si rikala, jak ten soud pekne naplanovali- ze temer k druhemu vyroci- tak by to s nim mohlo kapku hnout…a ono bude dobre, kdyz to stihnout uzavrit ke tretimu vyroci ![]()
@Zuziky píše:
kristapana, jen to ne, jeste by jeji modlitby panbuh vyslysel a co pak?![]()
No já to psala jen proto, že jsem ateista
![]()
@januschka píše:
a ty prachy, co si za to účtuje…takovou zhovadilost by nepředvedl ani právník ex offo
Mi přijde jako stará škola - i ty fotky si chtěl prostudovat, podle mě správně, přece nevysloví zásadní věc na základě nějaký fotky. Tady byl rozumnej a až megaopatrnej, v zásadě správě odhadnul, že z toho, co měl k dispozici, nemohl nic moc vytvořit. Jen už je to dneska prostě jiný, no. Asi to myslel dobře, mají mu kolegové říct, že ten vlak, kterým celý život jezdil, už stojí dvacet let v muzeu.
Víte někdo, proč to odročují až na září? To je běžná praxe, takovýhle prostoje?
@Virginia píše:
Mi přijde jako stará škola - i ty fotky si chtěl prostudovat, podle mě správně, přece nevysloví zásadní věc na základě nějaký fotky. Tady byl rozumnej a až megaopatrnej, v zásadě správě odhadnul, že z toho, co měl k dispozici, nemohl nic moc vytvořit. Jen už je to dneska prostě jiný, no. Asi to myslel dobře, mají mu kolegové říct, že ten vlak, kterým celý život jezdil, už stojí dvacet let v muzeu.
já myslela Rejžkovou…pan znalec byl očividně mimo, vzhledem k věku se to dá pochopit…
@Virginia píše:
A k tý Slámový a její kritice toho znalce. Ona je tvrdá a vyznívá to ostře, ale má v zásadě pravdu. Je to stejný, jako by starý senilní chirurg pořád operoval a občas mu někdo zemřel, poněvadž by omylem přeřízl třeba aortu. Taky by nesl odpovědnost.
Buď musí skončit, dokud je soudný, nebo mu to má někdo zakázat, anebo někdo blízký říct. Vždyť ta obhájkyně ho musela vidět a muselo ji být jasné, co předvede. Nebo jí to jasné nebylo, při její tuposti.
Mne se proste nelíbí to jak píse takhle na facebook. Proste je mi to proti srsti.
A ty jeji dramatické výstupy, brekot. Na druhou stranu háji vraha Petry (to uz nad oběti nebreci, i kdyz ta trpěla mnohem vic - posuzuju podle toho, ze holky se nebranily).
@Virginia píše:
Mne pripadal opatrný porad. Cely ten výslech.
Jinak s tou Rejzkovou, ja nevím… Nemusí byt blba. Tohle se špatně háji. Jak?
Holky, teda chudák stařík. Tím, že si ho najala, aniž by mu dala poradne podklady, z něj udělala akorát blbce. Co se týče jeho odpovědi, tak je přece jasné, že ne vždy platí ekvivalence. Jestli se někoho zeptám, zda otok plic znamená úraz el proudem, není to totéž, jako když se zeptám, jestli el proud způsobí otok plic. Dle mého jsou to špatným způsobem položené otázky.
@Virginia píše:
Víte někdo, proč to odročují až na září? To je běžná praxe, takovýhle prostoje?
Hlavne mi vrta v hlave, proc teda kdyz je to odroceny az na zari, nedostal ten znalec z dneska ten cas na lepsi prozkoumani spisu a fotek.
Tak ona má soudkyně dovolenou a je možné, že už má naplánované další soudy. Když vidím, jak se táhne Ráth, tak ten konec hned tak nevidím.
@misi11 píše:
Hlavne mi vrta v hlave, proc teda kdyz je to odroceny az na zari, nedostal ten znalec z dneska ten cas na lepsi prozkoumani spisu a fotek.
Protože by dospěl ke stejnému názoru jako ti, co měli podkladů víc a k dispozici fotografie.
@Amys píše:
Holky, teda chudák stařík. Tím, že si ho najala, aniž by mu dala poradne podklady, z něj udělala akorát blbce. Co se týče jeho odpovědi, tak je přece jasné, že ne vždy platí ekvivalence. Jestli se někoho zeptám, zda otok plic znamená úraz el proudem, není to totéž, jako když se zeptám, jestli el proud způsobí otok plic. Dle mého jsou to špatným způsobem položené otázky.
@Amys píše:
Protože by dospěl ke stejnému názoru jako ti, co měli podkladů víc a k dispozici fotografie.
Presne to si myslim i ja.