Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bejbyn píše:
Protože je psychopat
No pokud pominu všechny důkazy, které svědčí pro to, že to mohl udělat jedině on, tak mě nenapadá nic, co by mohlo vysvětlit tyhle reakce.
To cos napsala mi přijde asi jako jediné racionální vysvětlení…
@kadlina píše:
Dle popisu se usmívá na matku i při vtipech. Ale foto by mělo být pouze z prvního dne, pak jsem četla, že už se fotit nesmí, takže oni točí pořád tu samou sérii fotek. Jinak na mě dělá dojem, že si od začátku zájem médií užívá
Tak mi přijde, že těch fotek je nějak hodně a pokaždé jsou jiné, ale jak jsem psal nesleduju to moc, tak nevím. V každém případě jeho reakce a vlastně ani jeho rodiny, teda kromě jeho sestry mi nepřijdou adekvátní k tomu, když přijdu o někoho koho miluju…
Jsem zvědavý jak se k tomu postaví soud, ale těch nepřímých důkazů je tolik, že to podle mě na odsouzení bude stačit… ![]()
@kadlina Fotit a natáčet v soudní síni mohou do začátku jednání, pak už ne. Takže jak vedou Kramnýho do síně a jak se tam usmívá, je z každého dne.
Každopádně já bych tam osobně být nechtěla, nesnesla bych pohled na jeho úšklebky a úsměvy, však z posudku vyplynulo, že má rád popularitu a užívá si ji. ![]()
Zítra je poslední plánovaný den, jsem zvědavá, na kdy to odročí.
@januschka píše:
a na to Kramný spoléhal, že to zůstane v gesci egyptských úřadů
presne tak
@kadlina píše:
Dle popisu se usmívá na matku i při vtipech. Ale foto by mělo být pouze z prvního dne, pak jsem četla, že už se fotit nesmí, takže oni točí pořád tu samou sérii fotek. Jinak na mě dělá dojem, že si od začátku zájem médií užívá
On se prej uz usmivat prestal. Ale matka s eculi prej dal ![]()
@Anduli píše:
Nechápu to s těma ručkama - Klárka ležela na zádech a měla zvednuté ruce jakože nad hlavou, položené na polštáři třeba? nebo je měla zdvižené „do vzduchu“, nad tělem?Podle obrázku - 148 nebo 150 (1. nebo 3. obr. zleva)?
To foto je na Blesku. Kdyztak koukni na vcerejsi online soud, nekde tam je. Mela je jakoby pred sebou
@Amys píše:
Ty jo a dovede si představit, že malá spala, on po Monice třeba chtěl sex, jenže ona nechtěla pohádali se, vytáh dráty, zabil jí a v tu chvíli zjistil, že malá je vzhůru a vyděšeně na něj kouká, tak teda rychle skočil, že tedy zabije i ji, ona jen stihla zvednout na obranu ruce, ale to už měla v puse drát?
Omlouvám se za konspirační teorii
@Amys píše:
Nebo ho prosila, ať jí nic nedělá a nepočítala s tím, že to fakt schopný udělat je.
Nebo ho pro tom chytla za ruce.
@Amys ale je zajimave, ze ta Polka rika, ze mela dlane u sebe, tak to nechapu
@bejbyn píše:
Ježíš, z toho mě mrazíA z toho, že on tam hodinu a půl seděl na jejich posteli a studoval papír od pojišťovny úplně v klidu, také
Chapes to? V klidu sedel vedle mrtveho tela manzelky???!!! Strasny
@Weru píše:
To foto je na Blesku. Kdyztak koukni na vcerejsi online soud, nekde tam je. Mela je jakoby pred sebou
pokud měla ručičky před sebou, dlaně u sebe, tak to by vypadalo na to, že zabil každou zvlášť…doteď jsem si myslela, že ty ruce měla tak, že to vypadalo jakoby při smrti někoho objímala…
@januschka píše:
pokud měla ručičky před sebou, dlaně u sebe, tak to by vypadalo na to, že zabil každou zvlášť…doteď jsem si myslela, že ty ruce měla tak, že to vypadalo jakoby při smrti někoho objímala…
No tak je ma prave na fotce, otevrene, jakoby nekoho objimala.
A tohle pise ta Magdalena:
Ležela na zádech a ruce měla nahoru, dlaně k sobě. Vypadalo to děsivě. Byla bledá. Nepamatuji si, jestli měla otevřené nebo zavřené oči a ústa,
@Weru píše:
No tak je ma prave na fotce, otevrene, jakoby nekoho objimala.A tohle pise ta Magdalena:
Ležela na zádech a ruce měla nahoru, dlaně k sobě. Vypadalo to děsivě. Byla bledá. Nepamatuji si, jestli měla otevřené nebo zavřené oči a ústa,
tak asi myslela, že měla dlaně otočené směrem k sobě…
@Weru nikde nemůžu najít fotky o kterých mluvis muzes je tu prosim dat?