Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barborkaa26 píše:
@Helca729 kde sleduješ?
Tady je zpověď:
http://tn.nova.cz/…e-audio.html
Výpověď Polky je v 11:28
@Helca729 píše:
Dnes jsem se dívala na zpovědi u Kramného a u dílu č.1 popisuje jak si poslední láhev vzal do koupelny, bylo v ní množství cca 4 cm ode dna, vypil ji a byla řízlá kolou. Tento popis začína cca v 26:16Ta Polka vypověděla když vstoupila toto:
„Vstoupila jsem tam a viděla jsem na posteli holčičku na zádech, která měla ruce nahoře. Byla tam i blondýna, která byla na druhé straně a ležela na zádech. Vypadaly strašně. U postele byla lahev s tekutinou a na zemi bylo něco rozlitého. V pokoji byl hnilobný smrad,“ řekla o hrůzném okamžiku svědkyně.
Tohle Kramný moc nepromyslel…
on toho nepromyslel trochu víc…najednou přistoupil na verzi vraždy elektřinou (zatímco on spal v koupelně) přišel s verzí, že to mohl udělat někdo třetí…ale to by se holky s největší pravděpodobností bránily a buď by měly na těle stopy zápasu, nebo za nehty DNA (nic takového se nepotvrdilo)…
@januschka píše:
on toho nepromyslel trochu víc…najednou přistoupil na verzi vraždy elektřinou (zatímco on spal v koupelně) přišel s verzí, že to mohl udělat někdo třetí…ale to by se holky s největší pravděpodobností bránily a buď by měly na těle stopy zápasu, nebo za nehty DNA (nic takového se nepotvrdilo)…
Je to tak. Ne nadarmo se říká „mlčeti zlato“. On se prostě těmi povídačkami usvědčuje sám.
@KatkaX všem nesympatický není, když mu fanynky píší do kriminálu ![]()
@Gába27 major Zeman
, zrovna běží
. ale bohužel, nemůže sloužit.
On si vzal lahev vody, vypil to a zjistil, ze je rizla colou, hm? V Egypte jsem si nevsimla, ze nema cola barvu. On uz se do toho zamotava. Ma tam mrtve holky 10h a vymysli pribehy. Nikdo tam nezvracel a nemel prujem. Uz v tomhle lze, tak jakypak, ze o nicem nevi. Pokud je zabil elektrinou, musel to NECIM udelat - o prohledani zavazadel neni ani zminka, kufry holek rozdal. Kam zmizel ten vrazedny nastroj? Vyhodil z okna? Snazil se splachnout? Nikdoho totiz nehledal…
@LindaPraha píše:
On si vzal lahev vody, vypil to a zjistil, ze je rizla colou, hm? V Egypte jsem si nevsimla, ze nema cola barvu. On uz se do toho zamotava. Ma tam mrtve holky 10h a vymysli pribehy. Nikdo tam nezvracel a nemel prujem. Uz v tomhle lze, tak jakypak, ze o nicem nevi. Pokud je zabil elektrinou, musel to NECIM udelat - o prohledani zavazadel neni ani zminka, kufry holek rozdal. Kam zmizel ten vrazedny nastroj? Vyhodil z okna? Snazil se splachnout? Nikdoho totiz nehledal…
někde padlo, že jistá paní si prošla cestu z pokoje Kramných k popelnicím a prý tam není odnikud vidět, tak měl dost času vražedný nástroj zlikvidovat
@Kobliha51 tak, tak, však už Kajínek má dávno své ctitelky, a to za ním lezly i k soudu
.
Nu, holt celebrity.
@LindaPraha jj, a láhev s vodou nebyla průhledná? Zbarvená voda-řízlá colou musela mít taky hnědou barvu.
A souhlas, vražedný nástroj nikdo nehledal, protože v tu dobu nikdo krom vraha nevěděl, že je zabila elektrika.
Přeci byly otrávené, jak to půl roku kolovalo.
Potom, co jsem viděla, četla atd… si myslím, že to udělal… ha..jzl
@januschka píše:
někde padlo, že jistá paní si prošla cestu z pokoje Kramných k popelnicím a prý tam není odnikud vidět, tak měl dost času vražedný nástroj zlikvidovat
To jsem sem davala to video
@Helca729 píše:
Dnes jsem se dívala na zpovědi u Kramného a u dílu č.1 popisuje jak si poslední láhev vzal do koupelny, bylo v ní množství cca 4 cm ode dna, vypil ji a byla řízlá kolou. Tento popis začína cca v 26:16Ta Polka vypověděla když vstoupila toto:
„Vstoupila jsem tam a viděla jsem na posteli holčičku na zádech, která měla ruce nahoře. Byla tam i blondýna, která byla na druhé straně a ležela na zádech. Vypadaly strašně. U postele byla lahev s tekutinou a na zemi bylo něco rozlitého. V pokoji byl hnilobný smrad,“ řekla o hrůzném okamžiku svědkyně.
Tohle Kramný moc nepromyslel…
Ale takhle brzo telo hnit nezacne. ![]()
Ja bych opravdu rada videla tu zpravu z Egypta kdy a kde co bylo nafoceno abych si mohla udelat obrazek o tech skrvnach.
@Loki01 píše:
Ale takhle brzo telo hnit nezacne.
Ja nepoukazovala na hnilobu, ale na to, že Kramný řekl, že si vzal poslední láhev do koupelny a vypil ji, ale Polka vypověděla, že když přišla do místnosti, tak jedna láhev ze dvou třetin plná byla položená na stolku mezi postelemi. Mě zarazil tento rozpor.