Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barborkaa26 Někdy v první polovině září, ale přesný datum nevím.
@Barborkaa26
„Hlavní líčení bude pokračovat v termínech od 10. do 11. září, 14. až 18. září a 23. a 25. září,“ uvedl mluvčí Krajského soudu v Ostravě Dalibor Zecha.
@Barborkaa26
Já chci právě vidět a sledovat soudní znalce, než nějakou bábu, co byla v Egyptě rok po činu a měla podobný pokoj či co. Nebo takové to „jedna paní povídala“. Jasně, je třeba pospat charakter Moniky a zjistit jaké bylo jejich manželství (jestli se schylovalo k rozvodu) pro možný motiv, ale někteří z těch svědků mi přišli na hlavu nebo nedůvěryhodní v tom smyslu, že jako by se v té hrozné kauze chtěli zviditelnit (ala: „Já jsem byla svědkyně v té hrozné kauze Kramný“ - po pár letech třeba i „korunní svědkyně“), tak se tam vnutili, i když Moniku de facto ani neznali, nebo ji viděli jednou. Svědectví její rodiny, bratra, blízkých přátel, chápu - ale už i to bylo na mě moc. Tyhle výpovědi jsou často o pocitech, jak se situace jevila s odstupem času…Raději mám fakta, jak soudní znalci rozsekali tu otravu, polohy těl, dobu úmrtí, příčinu smrti apod. Než uplakaná švagrová, že Monika se ji jevila jeden den smutná nebo ji něco naznačila a jí to přišlo jako, že má z něčeho obavy apod. Já když nemám náladu, nebo mě v práci něco hryzalo, tak jsem taky působila na okolí divně, smutně, apaticky a přitom mám krásné manželství ![]()
@Apaji s tím plně souhlasím, u některých mi to taktéž přišlo naprosto zbytečné ![]()
@Apaji píše:
@Barborkaa26
Já chci právě vidět a sledovat soudní znalce, než nějakou bábu, co byla v Egyptě rok po činu a měla podobný pokoj či co. Nebo takové to „jedna paní povídala“. Jasně, je třeba pospat charakter Moniky a zjistit jaké bylo jejich manželství (jestli se schylovalo k rozvodu) pro možný motiv, ale někteří z těch svědků mi přišli na hlavu nebo nedůvěryhodní v tom smyslu, že jako by se v té hrozné kauze chtěli zviditelnit (ala: „Já jsem byla svědkyně v té hrozné kauze Kramný“ - po pár letech třeba i „korunní svědkyně“), tak se tam vnutili, i když Moniku de facto ani neznali, nebo ji viděli jednou. Svědectví její rodiny, bratra, blízkých přátel, chápu - ale už i to bylo na mě moc. Tyhle výpovědi jsou často o pocitech, jak se situace jevila s odstupem času…Raději mám fakta, jak soudní znalci rozsekali tu otravu, polohy těl, dobu úmrtí, příčinu smrti apod. Než uplakaná švagrová, že Monika se ji jevila jeden den smutná nebo ji něco naznačila a jí to přišlo jako, že má z něčeho obavy apod. Já když nemám náladu, nebo mě v práci něco hryzalo, tak jsem taky působila na okolí divně, smutně, apaticky a přitom mám krásné manželství
Dnes jsem četla, že odsoudili nějakého sadistu za vraždu 6 let starou na základě nepřímých důkazů, takže tak nepravděpodobné to odsouzení Kramného není. ![]()
Holky, tak zítra máme pokračování procesu, jsem zvědavá, jak se to bude dál vyvíjet… ![]()
@Anduli píše:
Holky, tak zítra máme pokračování procesu, jsem zvědavá, jak se to bude dál vyvíjet…
Taky su zvedava, konecne to zacne ![]()
@PetraJ píše:
Bude zase on-line přenos, nevíte?
Jj bude, tohle jim prinasi velkou ctenost ![]()